به گزارش خبرنگار چیلان ، مهندس حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در نشست با اصحاب رسانه گفت: توجه به مسائل زیست محیطی برای فولاد مبارکه نه یک الزام بلکه یک اقدام خود خواسته و داوطلبانه است.
وی افزود: در مبارکه صرفا تولید را در نظر نمی گیریم بلکه در کنار تولید با کمیت و کیفیت، اقدامات زیست محیطی را مد نظر قرار می دهیم بگونه ای که در سال ۷۳ با ۲.۳ میلیون تن تولید، مصرف آب ۱۶ مترمکعب بود درحالی که امسال با ۷.۲ میلیون تن تولید به ۲.۷ متر مکعب رسیده است و این به معنای صرفه جویی ۸.۹ درصدی در مصرف آب می باشد.
عظیمان خاطرنشان کرد: این کاهش به دلیل طرح های دقیق و مهندسی و تصفیه پساب صنعتی اتفاق افتاده و در مبارکه از یک قطره آب نیز نمی گذریم.
وی خاطرنشان کرد: صرفه جویی و استفاده از پساب شهری دو اقدام مهم مبارکه در حوزه آب بوده است. در بحث هوا نیز با اجرای غبارگیرهای متعدد از آلودگی هوا خودداری کردیم. همچنین اجرای ۳ هزار و ۶۰۰ متر مکعب فضای سبز از دیگر اقدامات در حوزه هوا بوده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: فولاد مبارکه به طور سالانه ۲۵ تا ۲۸ میلیون مترمکعب سالانه از آب زاینده رود استفاده می کند که نیمی از مقدار قرارداد ۴۰ میلیون مترمکعبی می باشد.
وی خاطرنشان کرد: این شرکت در سال حدود ۵۰ تا ۷۰ میلیارد تومان هزینه برای نگهداشت و تعمیر و نگهداری تجهیزات زیست محیطی به مصرف می رساند و هزینه جاری نگهداری فضای سبز کارخانه به صورت سالانه ۱۵ میلیارد تومان است.
عظیمیان گفت: از مقامات سیاسی درخواست داریم کمک کنند قراردادهای آبی که در سال های قبل عملیات اجرای آن آغاز شده را تکمیل کنیم تا آب پایدار فولاد مبارکه تامین گردد.
وی در بخش بعدی صحبت های خود خاطرنشان کرد: تمامی خروجی های دودکش ها و آب فولاد مبارکه با سیستم پایش آنلاین رصد می شود و تحت استاندارد است. همچنین فولاد مبارکه استاندارد مدیریت ISO1400 را دارا است و جزو اولین ها در ایران می باشد که این استاندارد را دریافت کرده است.
مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: اقدامات فولاد مبارکه با نهادهای بین المللی نیز هماهنگ است. پارامترهای زیست محیطی فولاد مبارکه هر لحظه مانیتورینگ می شود.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود مطرح کرد: تحریم ها مشکلاتی را برای صادرات فولاد ایجاد کرده و برروی صادرات ما اثرگذار بوده است. در تلاشیم با ارتباطات سنتی با مشتریان قدیمی و بازارهای جدید، صادرات را تداوم دهیم.
عظیمیان ادامه داد: برای خرید تجهیزات خارجی و مواد مصرفی نیز با مشکل مواجه شدیم و برنامه هایی برای تامین آنها اجرا کردیم تا مبارکه با موضوع توقف مواجه نشود.
وی این نوید را به مشتریان فولاد مبارکه داد که امسال چند محصول جدید تولیدی خواهد شد و برخی از آنها ورق های API و لوازم خانگی و بدنه خودرو می باشند که در بازار عرضه می شوند.
مدیرعامل فولاد مبارکه تاکید کرد: کنسانتره سازی فولاد سنگان و فولادسازی سفید دشت را نیز در دستور کار داریم.
مهندس عظیمیان در پاسخ به سوال خبرنگار چیلان درباره شعار سال و رونق تولید گفت: چند هزار واحد صنعتی در کشور با محصولات مبارکه زنده هستند و باید تلاش کنیم تکنولوژی های فروش و تولید را پایدار نگه داریم تا رونق تولید در واحدهای زیردستی حفظ شود.
وی اظهار داشت: سر پا نگه داشتن تولید گام مهمی است در راستای تحقق شعار سال است. اقدام دیگر، فعال کردن بخش پیمانکاری و سازندگان داخلی از طریق اجرای طرح های توسعه ای است و برنامه داریم تا در راستای شعار سال آنها را راه اندازی و اجرا کنیم.
عظیمیان تصریح کرد: از دولت درخواست می کنیم حمایت های تامین نقدینگی ارز و ریال را برای واحدهایی نظیر مبارکه داشته باشند تا بخشی از مشکل بیکاری در برخی استان ها که با توسعه فولاد هرمزگان و نورد مبارکه ایجاد می شود برطرف گردد. علاوه براین، انتظار داریم دولت در صدور مجوز و نقدینگی ما را حمایت و کمک کند.
مدیرعامل فولاد مبارکه در خاتمه گفت: امسال تولید را با راندمان گرفتن از کوره ها ۵ درصد افزایش می دهیم.
- سرعت قابل قبول اجرای پروژههای فولاد هرمزگان/ به دنبال تامین پایدار مواد اولیه صنایع فولاد هستیم
- بومیسازی دهها قطعه استراتژیک جدید با صرفه جویی ارزی بیش از ۳میلیون دلار در فولاد هرمزگان
- تولید تختال فولاد هرمزگان ۷۷ درصد جهش یافت
- فروردین ماه تاریخی فولاد هرمزگان با ثبت رکوردهای جدید تولید ماهیانه
- ثبت چهارمین رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان
- رویکرد نظام مالیاتی تقدیر از مودیان خوشحساب همچون فولاد هرمزگان است
- تقدیر از فولاد هرمزگان به عنوان «مودی خوشحساب مالیاتی کشور»
- وزیر صمت: عملکرد فولاد هرمزگان در اجرای طرحهای توسعهای افتخارآفرین است
- اجرای دهها طرح توسعهای به ارزش ۲.۳۵ میلیارد یورو و اشتغالزایی ۳ هزار نفری در فولاد هرمزگان
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران