به گزارش چیلان ، دکتر خداداد غریب پور در غرفه فولاد مبارکه در نمایشگاه ایران متافو در پاسخ به نگاه معاونت صنعت، معدن و تجارت به توسعه فولاد مبارکه اظهار داشت: نگاه ما به شرکت فولاد مبارکه همسو با توسعه است. بر این اعتقاد هستیم که هم طرح نورد گرم۲ فولاد مبارکه باید اجرا شود و هم اینکه فولاد مبارکه طرح های توسعه فولاد هرمزگان و فولاد چابهار را نیز در دستور کار خود قراردهد. فولادمبارکه از واحدهای بزرگی است که دانش فنی زیادی را در مجموعه مهندسی خود جای داده و همین عامل باعث شده تا فولادمبارکه نقش تکنولوژیکی هم ایفا نماید.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: علاوه بر آن ما پیگیر هستیم ، فولادمبارکه به معدن وصل شود یعنی فولادمبارکه واحدهای بزرگ تولید کنسانتره وگندله را خریداری نموده و به زنجیره تولید خود اضافه نموده و شعار از سنگ تا رنگ خود را مدیریت و مالکیت کند. ما در فولاد مبارکه همانگونه که به دنبال تامین پایدار مواداولیه هستیم ، به دنبال توسعه نورد این شرکت هم هستیم، اینکه تولید محصولات پایین دستی فولادمبارکه که محصولات با ارزشی هم هست، در زنجیره تولید این شرکت کامل شود.
غریب پور با اشاره به اینکه فولاد مبارکه برای پاسخگویی صنایع پایین دستی خود و افزایش اشتغالزایی نیاز به راه اندازی نورد گرم ۲ دارد، تصریح کرد: پر واضح است که این راه اندازی با مشکلات و موانعی نیز همراه است ، اما ما در وزارت صمت از این طرح حمایت خواهیم کرد. ما در تامین موارد مالی، موارد فنی و تکنولوژی، پیشبرد مراحل اجرایی پروژه و حمایت سهامداری به فولادمبارکه کمک میکنیم و بر این باور هستیم که این حمایت ها و اراده فولاد مبارکه در کنار هم باعث خواهد شد، طرح نوردگرم۲ اجرا شود.
مدیرعامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: تکمیل نورد گرم ۲ ، علاوه بر بی نیازی کشور به ورق های جدید و جلوگیری از خروج ارز از کشور، موجب خواهد شد ظرفیت سه میلیون تنی معطل تولید در میان خط فولادمبارکه نیز کامل و به محصول نهایی تبدیل شود.
دکتر غریب پور در تصریح کمک به صنایع پایین دستی با راه اندازی خط نوردگرم۲ افزود: فولادمبارکه یک صنعت مادر است و با تامین نیازهای صنایع وابسته، موجب رونق تولید در کشور میشود. با راه اندازی و تکمیل این پروژه، علاوه بر اینکه صنابع پایین دستی نیز منتفع خواهند شد، رونق تولید، که منطبق بر منویات مقام معظم رهبری نیز هست، محقق میشود. علاوه بر این، نقش تکنولوژیکی این پروژه با دانش فنی موجود در فولاد مبارکه نیز قابل تامل است.
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- مشارکت ایمیدرو و تاصیکو در زمینه توسعه معادن زغالسنگ
- برگزاری نشست مشترک سرمایه گذاران منطقه ویژه خلیج فارس با ایمیدرو
- سرعت قابل قبول اجرای پروژههای فولاد هرمزگان/ به دنبال تامین پایدار مواد اولیه صنایع فولاد هستیم
- بومیسازی دهها قطعه استراتژیک جدید با صرفه جویی ارزی بیش از ۳میلیون دلار در فولاد هرمزگان
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- تولید تختال فولاد هرمزگان ۷۷ درصد جهش یافت
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- فروردین ماه تاریخی فولاد هرمزگان با ثبت رکوردهای جدید تولید ماهیانه
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران