
به گزارش چیلان ، سید رضا شهرستانی با اعلام اینکه در حال حاضر مشکلات تأمین آهن اسفنجی و قراضه شرایط را برای واحدهای تولیدی شمش القایی سخت کرده است،گفت: براساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس تولید آهن اسفنجی ۹ درصد رشد کرده است که این میزان با توجه به روند تولید فولاد که برای سال جاری در سطح ۲۸ میلیون تن هدفگذاری شده نیازمند رشد ۱۴ درصدی آهن اسفنجی است.
وی اضافه کرد: این موضوع نشان میدهد ما ۵ درصد خلأ در تأمین آهن اسفنجی واحدهای فولادی داریم یا به عبارت دیگر عرضه آهن اسفنجی امروز به قدر نیاز واحدهای تولید فولاد نیست.
عضو هیئت مدیره انجمن فولاد با اعلام اینکه اعمال عوارض اندک ۲۵ درصدی صادراتی برای سنگ آهن باعث شده تا فعالان این بخش همچنان محصولات خود را صادر کنند، افزود: قیمت گذاری اهن اسفنجی امروز شفاف نیست درحالی که باید مطابق با ۵۰ درصد قیمت شمش فولاد خوزستان باشد.
شهرستانی تصریح کرد: متأسفانه در کنار کاهش عرضه آهن اسفنجی، حمل و نقل این مواد نیز بسیار گران شده به نحوی که معیار تن به کیلو رعایت نمیشود.
وی در ادامه صحبتهای خود به رکود بخش مسکن و کاهش ضایعات ساختمانی نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع باعث شده تا واحدهای تولیدی در تأمین قراضه نیز با مشکل روبرو شوند به نحوی که اگر این شرایط ادامه پیدا کند واحدهای شمش فولادی به مرحله بحرانی رسیده و حتی تعطیل خواهند شد.
- ثبت رکورد روزانه ۲۷ هزار و ۲۰۵ تن آهن اسفنجی در فولاد مبارکه
- برای نخستین بار در کشور انجام شد؛ انجام آزمونهای کفایت تخصصی شیمیایی گندله و آهن اسفنجی توسط فولاد هرمزگان
- مدیریت تقاضا فقط یک هفته دوام آورد!/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا
- چگونه گاز و دلار بازار فولاد را صعودی کرد؟
- ضرایب قیمتی زنجیره فولاد در هفته ای که گذشت/ آهن اسفنجی ۷۰ درصد شمش!
- موفقیت فولاد خراسان در بازار فروش محصولات فولادی




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل