به گزارش چیلان ، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان از شرکتهای تابعه فولادمبارکه بزرگترین واحد کنسانتره شرق کشور را با ظرفیت تولید سالانه ۵ میلیون تن در نیمه نخست سال جاری راهاندازی خواهد کرد.
واحد کنسانتره سازی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان بر اساس اهداف شرکت قرار بود در سال ۱۴۰۰ راهاندازی شود، اما مقرر شد امسال که به نام سال جهش تولید نامگذاری شده به بهرهبرداری نهایی برسد؛ با راهاندازی رسمی این واحد تولیدی، در تامین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید آهناسفنجی خودکفا خواهیم شد.
بزرگترین واحد کنسانتره شرق کشور با تکنولوژی روز دنیا و رعایت مسایل زیستمحیطی و همچنین مدیریت منابع آبی راهاندازی خواهد شد؛ در این پروژه ۸۰درصد آب مصرفی به چرخه تولید بازخواهد گشت. همچنین امسال سیستم باطلهبرداری پیشرفته ای در دستور کار شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان قرار دارد که مناقصه آن برگزار خواهد شد.
به گفته علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، هماکنون این شرکت یکی از تولیدکنندگان گندله در کشور است که کنسانتره موردنیاز خود را از دیگر واحدهای تولیدی تامین میکند، اما با راهاندازی خط تولید کنسانتره ۵ میلیون تنی در این شرکت، علاوه بر تامین مواد اولیه موردنیاز در تولید واحد گندلهسازی، شاهد جهش تولید، افزایش ارزش افزوده و جلوگیری از خامفروشی خواهیم بود. هماکنون ظرفیت سالانه تولید گندله در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان ۵ میلیون تن است.
با راهاندازی خط تولید ۵ میلیونتنی کنسانتره در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان زنجیره ارزش در فولاد مبارکه (از سنگ تا رنگ) تکمیل خواهد شد، زیرا فولادمبارکه سالانه به ۵/ ۱۷ میلیون گندله نیاز دارد. شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان سال گذشته با رویکرد تولید ایمن و با هدف تامین پایدار مواد اولیه توانست با تحقق ۱۰۶ درصد برنامه، ۲ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۵۰ تن گندله کیفی تولید کند که با توجه به کمبود مواد اولیه تولید در کشور و مشکلات جاری و با وجود مشکلات عدیده در جذب کنسانتره در سال ۹۸، روند رکوردشکنی این شرکت با سرعتی مناسب در ماههای اخیر ادامه یافت. براساس پیشبینی شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، امسال میزان تولید گندله حداقل با رشد بیش از ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل خواهد بود.
شرکت فولاد مبارکه متعهد به اجرای یک واحد ۵ میلیون تنی کنسانتره و ۵میلیون تنی گندله شد که پیرو آن کارخانه ۵ میلیون تنی گندلهسازی با سرمایهگذاری ۱۱۳ میلیون دلاری در سال ۹۶ افتتاح شد. با توجه به پایشهای انجام شده، در سالجاری نیز واحد ۵ میلیون تنی کنسانتره سنگآهن به میزان ۲۶۵ میلیون دلار نیز تکمیل میشود و این کارخانه قرار است در ۲ فاز وارد مدار تولید شود.
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- پیام تسلیت علی امرایی،مدیرعامل فولاد سنگان درپی شهادت حضرت آیت الله رئیسی،رئیس جمهوروهمراهان ایشان
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- دو چالش انرژی و حمل محصول در مسیر تولیدات فولاد سنگان
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران