عبدالمجید شریفی در گفتگو با خبرنگار چیلان در مورد شرایط تولید در این شرکت گفت: ظرفیت فولادسازی در فاز اولِ شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، ۱.۲ میلیون تن است که خوشبختانه در سال ۹۸، میزان تولید شرکت یک میلیون و ۱۵۷ هزار تن بود و تولید با راندمای بالای ۹۶ درصد، صورت گرفت.
جزئیات راهاندازی فاز دوم طرح توسعه فولاد کاوه جنوب کیش
رئیس هیات مدیره فولاد کاوه جنوب کیش عنوان کرد: ظرفیت فاز دوم فولاد کاوه برابر با فاز اول و ۱.۲ میلیون تن در سال است. این فاز در محل کارخانه احداث شده، تمام تجهیزات کارخانه خریداری و کار انتقال و نصب آن نیز انجام شده است. راهاندازیهای سرد هم صورت گرفته و در واقع، مراحل راهاندازی آغاز شده است. در ماههای پیش رو نیز تولید آزمایشی از فاز دوم طرح توسعه آغاز خواهد شد.
وی در مورد اجرای این طرح توسعه در شرایط تحریم گفت: واقعاً اجرای فاز دوم طرح توسعه در شرایط تحریمی کار دشواری بود که انجام شد. هلدینگ کاوه پارس در این شرایط ریسک کرد و تأمین مالی از درآمدهای داخلی شرکت صورت گرفت تا اجرای طرح تسریع شود.
رئیس هیات مدیره فولاد کاوه جنوب کیش افزود: در سال جاری در حالی که کشور در تحریم قرار دارد، به خاطر طرح توسعه فولاد کاوه جنوب کیش، ۱.۲ میلیون تن به ظرفیت تولید شمش فولادی ایران اضافه میشود که این موفقیت بزرگی است.
صادرات فولاد جدی گرفته شود
عبدالمجید شریفی در مورد مسائل مهم صنعت فولاد در سال ۹۹ گفت: در سال جاری با توجه به بحران جهانی که در نتیجه شیوع ویروس کرونا روی داده و همچنین کاهش مصرف داخلی فولاد، باید موضوع صادرات جدی گرفته شود.
وی افزود: در سال ۹۹، برای تولید ۳۰ میلیون تن فولاد در کشور برنامهریزی شده و باید بیش از ۱۲ میلیون تن فولاد از کشور صادر شود. فولاد کاوه جنوب کیش یک شرکت صادراتی است و در سال گذشته این شرکت ۸۸۰ هزار تن صادرات انجام داد و از این طریق، ارز مناسبی وارد کشور شد. هم به لحاظ تحقق برنامه تولید فولاد و هم به دلیل نیازهای کشور، در سال جاری باید به صادرات فولاد بها داد.
صادرات فولاد میتواند ۵ میلیارد دلار درآمد ارزی ایجاد کند
رئیس هیات مدیره فولاد کاوه جنوب کیش در مورد شرایط اقتصادی کشور و نیاز به افزایش صادرات غیرنفتی گفت: هم میزان صادرات نفت کشور و هم به دلیل بحران کرونا، قیمت نفت به شدت کاهش پیدا کرده است. در چنین شرایطی رشد صادرات غیرنفتی و خصوصاً صادرات صنایع معدنی میتواند کمک بزرگی به اقتصاد کشور باشد.
عبدالمجید شریفی در پایان اظهار داشت: سال گذشته، صادرات فولاد درآمد ارزی ۳.۵ میلیارد دلاری نصیب کشور کرد و در سال جاری درآمد حاصل از صادرات فولاد میتواند به ۵ میلیارد دلار برسد. در شرایط موجود، این میزان درآمد ارزی، کمک قابل توجهی به اقتصاد کشور محسوب میشود و باید صادرات فولاد جدی گرفته شود.
- چگونه میتوانیم از کمبودها عبور کنیم؟/ پایداری در صنعت آهنسازی، از دغدغهها تا راهکارها/ چگونه میتوانیم بهینهسازی را در صنایع آهنسازی تحقق بخشیم؟
- اعطای لوح و تندیس ملی «سما» به فولاد کاوه جنوب کیش
- اعطای نشان ملی «هاتف» به فولاد کاوه جنوب کیش
- روند نزولی ماهیانه صادرات فولاد ایران در نیمه نخست امسال/ قطعی برق و نرخ نیما، متهمان اصلی کاهش صادرات فولاد
- کسب نشان دو ستاره تعالی HSE توسط فولاد کاوه جنوب کیش
- درآمد صادراتی «کاوه» ۵۴ درصد افزایش یافت
- راهاندازی سامانه پیچیده «جبران ساز توان راکتیو» توسط متخصصان SKS بدون حضور خارجی ها
- صادرات ده ماهه آهن و فولاد ایران به بیش از ۷ میلیون تن رسید/ جزئیات کامل صادرات فولاد، محصولات فولادی و آهن اسفنجی+ جدول
- راهاندازی واحد دوم آبشیرینکن RO1 فولاد کاوه بدون حضور خارجیها
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران