مدیر برنامه ریزی و پشتیبانی خرید فولادمبارکه اصفهان در ادامه عنوان کرد: درحال حاضر فولادمبارکه علیرغم تمام مشکلاتی که در تأمین مواد اولیه خودش داشته است با تمام توان اجازه کاهش تولید را نداده است اما درحال حاضر موجودی ذخایر فولادمبارکه حداکثر به میزان ۱۰ روز تولید مجموعه است و این یک موقعیت خطرناک برای فولادمبارکه می باشد.
وی با اشاره به این که فولادمبارکه از حیث تحریم آسیبی ندیده است، بیان کرد: شاید انتظار می رفت که ما از حیث کالاهای خارجی و تحریمی مورد تهدید قرار بگیریم ولی امروز خوشبختانه آسیبی از حیث تحریمها متوجه فولادمبارکه نیست اما از حیث تأمین کنسانتره و گندله که تولید داخل کشور است این مجموعه تهدید جدی احساس می کند.
حیدری در باره اقدام فولادمبارکه در راستای تأمین پایدارماده اولیه عنوان کرد: این مجموعه در سال گذشته جهت جبران بخشی از کسری مواد اولیه خودش ناچار شد که بخشی از محموله های صادراتی که در بندر شهید رجایی جهت صادرات دپو شده بود را خریداری کند. همچنین فولادمبارکه در سال گذشته بخشی از کسری مواد اولیه خود را از محل معادن کوچک و یا واحدهای کوچک کنسانتره سازی برطرف کرد. این دو اقدامی بود که توانست با انجام آن بخشی از کسری مواد اولیه را جبران کند.
به گفته ی مدیر مدیر برنامه ریزی و پشتیبانی خرید فولادمبارکه اصفهان، اقدام مهم و استراتژیک این مجموعه جهت تأمین پایدار مواد اولیه در سال های آتی ورود فولادمبارکه به حوزه معدن با تشکیل معاونت معدنی بوده است. این اقدام جز اقدامات بلند مدت فولادمبارکه است و انشاالله در سال های آینده می تواند به فولادمبارکه در تأمین پایدار مواد اولیه کمک کند.
وی در باره هدف فولادمبارکه از ورود به حوزه اکتشاف گفت: به اعتقاد کارشناسان اگر شرکت های معدنی تمام تلاش خود را در اکتشاف بیشتر در عمق و آماده سازی ذخایر معدنی بیشتر در کشور به کار می گرفتند شاید نیازی به این که فولادمبارکه به حوزه اکتشاف و استخراج وارد شود نبود اما متأسفانه نگاه های بخشی و منطقه ای باعث این شده است که شرکت های معدنی بدون توجه به ظرفیت های موجود در زنجیره اقدام به سرمایه گذاری های جدید در حوزه پائین دست کنند.
حیدری افزود: باید باور کرد که سرمایه گذاری های صورت گرفته در فولادمبارکه، فولاد خوزستان و ذوب آهن صرف نظر از اینکه این ها درچه مناطقی قرار گرفته اند سرمایه گذاری های کشور است، اگر بنابراین است که امروز یک واحد گندله سازی در کشور شکل بگیرد و ساخت این واحد به معنای توقف گندله سازی فولادمبارکه باشد این چیزی جز اتلاف منابع ملی تلقی نمی شود.
مدیر برنامه ریزی و پشتیبانی خرید فولادمبارکه اصفهان خاطرنشان کرد: باید دغدغه متولیان صنعت کشور بر توازن زنجیره باشد در غیراین صورت ظرفیت های موجود و سرمایه گذاری های پیشین کشور به تدریج رو به توقف خواهد رفت.
حیدری فولادمبارکه را محل پرورش کارشناسان، مدیران متخصص و عملگرایی دانست و افزود: جانشین پروری وگردش تجارب رویکرد همیشگی فولادمبارکه بوده است. فولادمبارکه دیگر صرفاً تولید کننده ورق نیست، گروه فولادمبارکه درحال حاضر صاحب کل زنجیره فولاد بوده ودر حال گذار به سمت سازمانی دانش محور می باشد. با تصمیم استراتژیک مدیریت ارشد فولادمبارکه، تجارب کسب شده در طول سالیان گذشته درجهت تأمین پایدار مواد اولیه و اقلام استراتژیک در گروه فولادمبارکه بکار گرفته خواهد شد.
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران