به گزارش چیلان ، محمد امین یوسف زاده مدیر مهندسی نورد ذوب آهن اصفهان ضمن بیان این خبر گفت: با توجه به توسعه بازار محصولات مونوبلوک و ارزش افزوده بالایی که دارند، مهندسی نورد ذوب آهن اصفهان با تدارک مقدمات تولید جهت تولید کلاف های صنعتی گام بزرگی را برای افزایش تولید انواع این محصول از ۵.۵ الی ۱۲ میلیمتر برداشت .
وی افزود : با توجه به تاکید مدیر عامل و معاون بهره برداری در رفع موانع تولید کلاف، کارکنان مهندسی نورد در کارگاه نورد ۳۵۰ از ابتدای سال ۱۴۰۰ و براساس برنامه های معاونت فروش برای گرفتن سهم بیشتری از بازار کلاف، برنامه افزایش تولید را شروع و با اصلاح نواقص و کاستی ها موفق شدند با ثبت دو رکورد ۱۶هزار تنی در اردیبهشت ۱۴۰۰ و اینک هم رکورد ۲۰ هزارتنی در شهریور ماه گام بزرگی در این راستا بردارند . یکی از اهداف اصلی این بخش، توسعه خط جدید مونوبلوک است تا رکورد تولید کلاف کشور را از آن خود کنیم و مطالعات آن شروع شده است .
حسین مشکین جانشین سرپرست نورد ۳۵۰ نیز در این خصوص اظهار داشت: محصولات تولیدی با مارک فولادی SAE۱۰۰۸ تولید شده اند که در گروه فولادهای کم کربن قرار می گیرند و عمدتاً جهت مصارف صنعتی استفاده می شوند و قابلیت کشش تا سطح مقطع زیر ۲ میلیمتر را دارا می باشند.
مشکین گفت : این محصولات در صنایع لاستیک سازی و الکترود و پیچ و پرچ و…استفاده می شود.با توجه به کم شدن سطح مقطع فلز در پروسه کشش وحساس بودن کلاف های تولیدی باید از نظر آنالیز شیمیایی و دقت ابعادی بسیار دقیق باشند .
وی افزود: با عنایت به توجه بازارهای خارجی به محصول کلاف وارزش افزوده بیشتر نسبت به دیگر محصولات نوردی، کلاف یک محصول استراتژیک شناخته شده است و هر ماه در سبد فروش خارجی محصولات کارگاه گنجانده شده است .
معاون تولید نورد ۳۵۰ گفت: با توجه به این که در داخل کشور کارخانجات محدودی قادر به تولید کلاف با کیفیت هستند اهمیت تولید کلاف را بعد از ریل در جایگاه دوم قرار می دهد .
جانشین سرپرست نورد ۳۵۰ اظهار داشت: رکوردهای جدید تولید محصولات مشتمل بر ۲۶۴ تن کلاف ۵.۵ میلیمتر در تاریخ ۲۱ شهریورماه ، ۲۷۱ تن کلاف ۵.۵ میلیمتر و شکستن رکورد قبلی در تاریخ ۲۴ شهریورماه و ۳۴۸ تن کلاف ۱۰ میلیمتر در تاریخ ۱۳ شهریورماه هر سه در شیفت گروه یک و ۲۴۸.۴۸ تن کلاف ۷ میلیمتر در شیفت گروه چهار در تاریخ ۲۶ شهریورماه می باشد .
وی افزود : همچنین تولید ۱۹۲۰۰ تن انواع محصولات کلاف (۵.۵و۷و۷.۵ و۱۰و۱۲)در شهریور ماه در تاریخ ۲۵ ساله خط منو بلوک بی سابقه است .
شایان ذکر است تولید کلاف در کارگاه نورد۳۵۰ با توجه به تغییرات خط نورد در سال ۱۳۷۴ و استفاده از خط جدید منوبلوک متحول گردید و انواع محصولات به صورت سیم و خاموت در سبد تولید این کارگاه قرار گرفت.تولید در خط سیم سازی با توجه به تغییر مقطع محصول و سرعت خط نورد متفاوت می باشد.
رکوردهای قبلی محصولات در سالهای گذشته بدین ترتیب است: تولید محصول کلاف ۵.۵ میلیمترحدود ۲۴۰ تن در یک شیفت ، تولید محصول کلاف ۱۰ میلیمترحدود ۳۲۰ تن در یک شیفت و تولید محصول کلاف ۷ میلیمترحدود ۲۴۰تن در یک شیفت .
صادرات موفق کلاف
لازم به ذکر است که محصول کلاف جز فولادهای کیفی می باشد که دارای ارزش افزوده بالاتری نسبت به سایر محصولات ساختمانی بوده و ارزآوری مناسبی برای شرکت دارد . پیگیری و تلاش همکاران در مدیریت بازاریابی و صادرات در راستای بازارسازی و توسعه بازار منجر به افزایش حدودا ۱۵ برابری صادرات کلاف در ۶ ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شده است . قابل ذکر است که صادرات کلاف به ۸ بازار صادراتی صورت گرفته است .
- بومیسازی روتور مکنده آگلوماشین ۴ ذوب آهن اصفهان
- کاهش چشمگیر مصرف کک در کوره بلند ذوب آهن اصفهان
- امضای تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان و فن بازار ایمیدرو با رویکرد دانش بنیان
- تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن اصفهان به صورت ویژه دنبال می شود
- ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
- عملکرد موفق ذوب آهن اصفهان در تامین مواد اولیه در ایام نوروز
- ذوب آهن اصفهان سبد میلگرد نهضت ملی مسکن عرضه کرد
- ذوب آهن اصفهان در ساخت محصولات صنعتی به توانمندی مطلوب رسیده است
- توسعه خط ۲ مترو اصفهان با ریل ذوب آهن اصفهان
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران