به گزارش چیلان ، محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه در مورد رکوردهای ثبتشده توسط این مجموعه فولادی گفت: ثبت نزدیک به ۳۰ عنوان رکورد در یک ماه و در شرایطی به دست آمد که جامعه و بسیاری از سازمانها و مراکز، تا نیمه فروردینماه عملا در شرایط رکود و تعطیلات عمومی نوروز به سر میبردند. این افزایش تولید محصولات و گذر از حدنصابهای قبلی با رعایت دقیق و فراتر از استانداردهای زیستمحیطی، دستاورد شگرفی است که عنوان «حماسه تولید» به شایستگی برازنده آن است و مصداقی از توسعه مداوم کمّی، کیفی و متوازن در وجوه مختلف به شمار میرود.
وی افزود: در مجموعههای گروه در برخی از موارد بیش از ۹۰ درصد و در بعضی دیگر بیش از ۱۰۰ درصد امکان بهرهبرداری و تولید وجود دارد و این در صورتی است که موانع تولید برطرف شود و خلأهای مربوط به حوزه انرژی، حملونقل و مواد اولیه نیز با همکاری و همدلی مسئولین محترم و دلسوز کشور رفع گردد.
جزئیات رکوردهای ثبتشده
عباس اکبری محمدی معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه با اشاره به ثبت رکوردهای ماهیانه تولید در نواحی مختلف این شرکت اظهار کرد: با عنایت به اینکه شعار سال از سوی مقام معظم رهبری مزیّن به نام «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» گردیده، فولادمردان شرکت فولاد مبارکه با برنامهریزیهای دقیق، موفق شدند همچون سالهای قبل با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و در راستای تحقق شعار سال، در ارتقای تولید کشور افتخارآفرینی کنند.
وی افزود: با اقداماتی که توسط تلاشگران عرصه تولید در سال گذشته برای تعمیرات و آمادهسازی خطوط تولید و هماهنگی میان نواحی مختلف جهت تحقق همافزایی هرچه بیشتر برای بهبود شرایط فرایندها و آماده کردن مواد اولیه مورد نیاز برای تولید حداکثری با بیشترین توان انجام شد، در فروردینماه شاهد رکوردشکنیهای متعدد در اکثر نواحی تولیدی شرکت و خلق حماسهای کمنظیر بودیم.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: با ثبت رکوردهای روزانه و ماهیانه تولید در ابتدای سال جاری، گام بلندی در افزایش تولید فولاد کشور برداشته شد و در حقیقت رکوردهای ثبتشده پیامآور افزایش تولید با استفاده از ظرفیتهای موجود در شرکت است. فولاد مبارکه با تلاش برای ثبت رکوردهای جدید در تولید نشان داد که میشود با افزایش بهرهوری، حتی بدون سرمایهگذاری مضاعف، ظرفیت تولید را افزایش داد و کشور را از واردات محصولات بینیاز کرد.
وی تأکید کرد: قسمتی از فولادهای خاص در کشور از طریق واردات تأمین میشود و ما هر چه در جهت تولید محصولات ویژه و کیفی و مقاطع خاص تلاش کنیم، شاهد ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خروج ارز از کشور خواهیم بود.
اکبری محمدی اذعان داشت: عوامل متعددی در به وقوع پیوستن این رکورد مؤثر بود، ولی به نظر میرسد مهمترین عامل، همافزایی همه قسمتهای شرکت و همدلی سرمایههای انسانی شرکت در تمام سطوح عملیاتی و مدیریتی و به خدمت گرفتن همه ظرفیتهای فرایندی شرکت در حمایت از خطوط تولید در راستای تحقق این دستاوردها بود.
وی بیان کرد: از تیم مدیریت عالی شرکت به خاطر حمایتهای انجام شده و همه کارکنان شرکت در همه نواحی تولیدی، پشتیبانی و ستادی که تمام همت خود را برای رسیدن به این موفقیت بزرگ بهکار گرفتند و این رکودهای بیسابقه را که با رکوردهای قبلی نیز فاصله زیادی داشت محقق کردند، صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم.
تولید ۷۵۲ هزار و ۳۵۰ تن آهن اسفنجی در ناحیه آهنسازی
تلاشگران فولاد مبارکه موفق شدند با ثبت رکورد تولید ماهیانه در واحد احیا مستقیم شماره ۱ به میزان ۴۸۳ هزار و ۹۳۰ تن و در واحد احیا مستقیم شماره ۲ به میزان ۲۶۸ هزار و ۴۲۰ تن، درمجموع با تولید ۷۵۲ هزار و ۳۵۰ تن آهن اسفنجی، رکورد جدیدی را در تولید ماهیانه ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه رقم بزنند.
رکورد قبلی تولید ماهیانه واحد احیا مستقیم شماره ۱ در فروردینماه ۱۳۸۹ به میزان ۴۸۰ هزار و ۷۰۵ تن، واحد احیا مستقیم ۲ در فروردینماه ۱۴۰۰ به میزان ۲۶۴ هزار و ۴۶۰ تن و درمجموع به میزان ۷۲۹ هزار و ۲۵۴ تن آهن اسفنجی در فروردینماه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده بود.
داریوش رشیدی، مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: نقش سرمایههای انسانی و انگیزه همکاران ما در ناحیه آهنسازی در رسیدن به رکوردهای تولید روزانه و ماهیانه انکارناپذیر است. در واقع مسئولیتپذیری تلاشگران ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه برای رسیدن به اهداف از پیش تعیینشده عامل مهمی در ثبت این رکورد ارزشمند بود.
وی با تأکید بر ضرورت برنامهریزیهای دقیق و فراهمسازی مقدمات لازم برای دستیابی به رکوردهای تولید افزود: آمادهسازی تجهیزات، شناسایی گلوگاههای خط تولید، بهینهسازی، اجرای تعمیرات مناسب و… گوشهای از اقداماتی است که برای رسیدن به این افتخارات باید صورت پذیرد. از طرفی، کیفیت گندلهای که در واحد گندلهسازی شرکت فولاد مبارکه در حال تولید است نیز از نکات مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در کنار این، ذخیرهسازی و میکس گندله ورودی به واحد شهید خرازی و واحد احیا مستقیم شماره ۱ نیز از ماههای قبل برنامهریزی شده بود تا در زمان مقرر بتوانیم با حداکثر توان کار کنیم و در مسائل کیفی با توجه به افزایش تولید، پارامترهای مختلف را در حدود استاندارد کنترل کردیم تا در نهایت بتوانیم محصولات باکیفیتی تولید کنیم. نکته دیگر رسیدن به این رکوردها با رعایت مسائل ایمنی است و با افتخار اعلام میکنیم که این رکوردها بدون بروز هیچ حادثهای به دست آمده که این موضوع نیز بسیار قابلتوجه است.
وی اذعان داشت: این رکورد ارزشمند تولید مقدمهای برای واحد فولادسازی و ریختهگری مداوم فولاد مبارکه است تا بتواند در تولید فولاد خام به رکوردهای هدفگذاریشده دست یابد. این موضوع نشان از کیفیت بالاتر از میزان استاندارد محصولات در ناحیه آهنسازی این شرکت است.
تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم
غیورمردان ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه با تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در فروردینماه سال جدید توانستند از رکورد قبلی تولید ماهیانه به میزان ۷۱۲ هزار و ۳۶۱ تن تختال که در مهرماه ۱۴۰۰ محقق شده بود عبور کنند و خودباوری را به منصه ظهور برسانند.
قاسم خوشدلپور، مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه در این خصوص بیان کرد: تلاش شبانهروزی، برنامهریزی و درایت غیورمردان ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم و دیگر واحدها ازجمله تعمیرات و خرید، منجر به تحقق این رکوردشکنیها در تولید شد.
وی عنوان داشت: این تلاشها از اسفندماه ۱۴۰۰ با همکاری مدیران ارشد شرکت و با آمادهسازی و ذخیرهسازی مواد اولیه تحقق یافت و تلاشگران ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم از نخستین روز فروردینماه برای رسیدن به رکورد ماهیانه تمام تلاش خود را به کار گرفتند.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه تأکید کرد: در این میان ۳ رکورد تولید روزانه بهصورت متوالی شامل تولید ۱۵۳، ۱۵۵ و ۱۶۰ ذوب به همت تلاشگران ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم اتفاق افتاد که رکورد بسیار قابلتوجهی بود.
وی با بیان اینکه این رکوردها نشان از تمرکز سرمایههای انسانی برای رسیدن به اهداف از پیش تعیینشده است، ادامه داد: ازآنجاکه این رکوردها با برنامهریزی و درایت لازم انجام شد، کار برای غیورمردان ناحیه فولادسازی کار سختی نبود و همکاران ما نشان دادند که در این ماه و ماههای آینده با افزایش بهرهوری و افزایش انگیزه، اهداف بزرگی را محقق میکنند.
خوشدلپور اظهار داشت: رسیدن به رکورد تولید ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تن تختال در فروردینماه که به میزان ۳۱ هزار تن (۵.۵درصد) بیشتر از رکورد قبلی بوده و نسبت به فروردینماه سال قبل حدود ۵۰ هزار تن (۷ درصد) افزایش یافته، به دلیل افزایش بهرهوری سرمایههای انسانی و برنامهریزی برای آمادهسازی تجهیزات، تعمیرات چابک و… است.
وی اضافه کرد: لازم است از مدیریت ارشد شرکت، معاونین و همچنین تأمینکنندگان ناحیه و پیمانکاران که نقش مهمی در رسیدن به این موفقیت داشتهاند، تشکر و قدردانی کنم؛ این موفقیت حاصل یک کار تیمی با انجام شاتدانهای چابک و سریع بود و این موضوع کمک زیادی به ما در ادامه مسیر رکوردزنیها کرد.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: تولید ماهیانه ۷۵۱ هزار و ۱۰۰ تنی تختال که حدود ۱۵۱ هزار تن (حدود ۲۵ درصد) از ظرفیت نامی ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم بیشتر است، با افزایش بهرهوری سرمایههای انسانی محقق شده است.
وی تأکید کرد: دستیابی به این رکوردها در فروردینماه سال جاری، بدون بروز حادثه انجام شده و علاوه بر این، کیفیت محصولات نیز مطابق استانداردهای موجود بوده است؛ در حقیقت ما با این حجم از تولید موفق شدیم برخی از سفارشهای معوق اسفندماه سال گذشته، سفارشهای فروردین و مقداری از سفارشهای اردیبهشت را برای مشتریان تولید و نیاز آنان به این محصول ارزشمند را تأمین کنیم.
تولید ۵۰۴۳۲۲ تن کلاف گرم در ناحیه نورد گرم
فولادمردان ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه در نخستین ماه از سال جدید موفق شدند با تولید ۵۰۴ هزار و ۳۲۲ تن کلاف گرم رکورد تازهای به ثبت برسانند و رکورد قبلی تولید ماهیانه کلاف گرم به میزان ۵۰۰ هزار و ۲۷۲ تن را که در فروردین ۱۳۹۸ رقم خورده بود ارتقا دهند.
علی حاجیاننژاد مدیر ناحیه نورد گرم شرکت فولاد مبارکه در گفتوگو با خبرنگار فولاد در این خصوص اظهار کرد: جهادگران عرصه تولید در ناحیه نورد گرم مجتمع فولاد مبارکه، پس از توفیق ثبت رکورد روزانه در ۲۰ فروردینماه سال جاری، موفق شدند رکورد تولید ماهیانه جدیدی به ثبت برسانند و برگ زرین دیگری به مجموعه افتخارات گروه فولاد مبارکه بیفزایند.
وی افزود: این دستاورد غرورآفرین را که نتیجه همدلی، همت و تلاش تمامی کارکنان ناحیه نورد گرم است به کلیه همکاران، ذینفعان و شرکای کسبوکار گروه فولاد مبارکه تبریک عرض میکنم.
تولید ۲۰ هزار و ۷۱۵ تن کلاف سرد در ناحیه نورد سرد
تلاشگران خط اصلاح شماره ۴ خطوط نهایی ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه توانستند با ثبت رکورد تولید ۲۰ هزار و ۷۱۵ تن کلاف سرد اصلاح شده برای نخستین بار از ابتدای راهاندازی تاکنون، رکورد تولید در این خط را جابهجا کنند.
محسن زارع،مدیر محصولات پوششدار و نهایی شرکت فولاد مبارکه در گفتوگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: خطوط نهایی ناحیه نورد سرد ایستگاه پایانی تولید محصولات سرد در این ناحیه و در خطوط تولید فولاد مبارکه است و به نوعی ویترین محصولات این شرکت محسوب میشود.
وی در ادامه افزود: ارتقای کمی و کیفی محصولات فولاد مبارکه علاوه بر نظارت و کنترل دائمی محصول و انطباق آن با الزامات مشتری در این خطوط از اهمیت قابل توجهی برخوردار است که با تلاش کارکنان در ناحیه نورد سرد این شرکت، خط اصلاح شماره ۴ توانست تبلور بیانات مقام معظم رهبری در خصوص رفع موانع تولید باشد و به سقف جدیدی در تولید محصول سرد فولاد مبارکه دست یابد که این مهم گواه الطاف الهی و عزم و اراده جمعی کارکنان بوده و نشاندهنده تواناییهای بالقوه و بالفعل این خطوط در کسب موفقیتهای آتی است.
تولید۱۴۰ هزار و ۳۱ تن کلاف گرم و ۱۳۳ هزار و ۶۹ تن آهن اسفنجی در مجتمع فولاد سبا
افتخارآفرینان مجتمع فولاد سبای فولاد مبارکه در ماه جاری با تولید ۱۴۰ هزار و ۳۱ تن کلاف گرم موفق شدند رکورد تولید ماهیانه را به ثبت برسانند و رکورد قبلی تولید ماهیانه کلاف گرم به میزان ۱۳۱ هزار و ۱۹۰ تن را که در اردیبهشتماه ۱۳۹۹ محقق شده بود ارتقا دهند.
محمود محمدی فشارکی مدیر مجتمع فولاد سبا در مورد کسب رکورد ماهانه تولید در فولاد سبا اظهار کرد: تلاشگران مجتمع فولاد سبا در سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» موفق به رکوردشکنی در تولید آهن اسفنجی و کلاف گرم شدند.
وی افزود: تلاشگران مجتمع فولاد سبا در فروردینماه ۱۴۰۱ موفق شدند ۱۳۳ هزار تن آهن اسفنجی و ۱۴۰ هزار تن کلاف گرم تولید کنند و این رکورد در حالی ثبت رسید که ۱۲۰ هزار تن از این میزان، با ضخامتهای ۲ میلیمتر و کمتر از ۲ میلیمتر تولید شده است و عرضه این محصولات به بازار موجب افزایش تولید و اشتغالآفرینی در صنایع پاییندستی خواهد شد.
مدیر مجتمع فولاد سبا متذکر شد: وجود سرمایههای انسانی دانشی و مهارتی، رمز موفقیت فولاد سبا در دستیابی به این رکوردهاست و به همین خاطر از همه همکاران و پیمانکاران شاغل در فولاد سبا تشکر و قدردانی میکنم. امیدواریم با بهرهگیری از توان شرکتهای دانشبنیان در جهت توسعه سبد محصولات و کاهش هزینهها و استفاده بهینه از انرژی، در مسیر خودکفایی و تولید گامهای مؤثری برداریم.
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- ثبت پنجمین رکورد تولید کنسانتره صبانور طی دو ماه
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش