به گزارش چیلان ،وی در ابتدا به ۲۳ اسفندماه سالروز افتتاح ذوب آهن اشاره کرد و گفت : این روز مصادف است با شروع احداث کارخانه ذوب آهن با بتن ریزی کوره بلند در سال ۱۳۴۶ ، ورود اولین قطار حامل سنگ آهن از بافق به ذوب آهن در سال ۱۳۴۹ و افتتاح رسمی کارخانه ذوب آهن ایران در سال ۱۳۵۱ . این روز را به مردم اصفهان و خانواده بزرگ ذوبآهن تبریک می گویم .
وی در خصوص اقدامات این شرکت گفت : ذوب آهن اصفهان ،تامین پایدار مواد اولیه برای تولید پایدار را در اولویت قرار داده است .
کوهی افزود : در این راستا با برنامه ریزی های صورت گرفته با وجود همه محدودیت ها، در مناقصه معدن ققنوس برنده شدیم که سالانه می تواند تا یک میلیون تن سنگ آهن درشت دانه یعنی حدود ۲۰ درصد مواد مورد نیاز این شرکت را تامین کند.
مهدی کوهی گفت : ذوب آهن اصفهان در سال ۹۸ و در کمیسیون زیربنایی دولت به منظور تامین بخشی از مواد اولیه مورد نیاز خط تولید کارخانه، مصوبۀ اختصاص یک میلیون و ۷۵۰ هزار تُن سنگآهن دانه بندی را دریافت نمود که متاسفانه طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ این مصوبه اجرایی نشد و این سهمیه مواد اولیه به ذوب آهن اختصاص نیافت که این موضوع به صورت ویژه در سال جدید پیگیری می شود.
وی افزود : ذوب آهن اصفهان با بهره گیری از دانش و تجربه تلاشگران خود ۸۵ درصد از قطعات و تجهیزات مورد نیاز خط تولید را در داخل مجموعه بومی سازی نموده و در کنار آن بومی سازی قطعات برای سایر صنایع کشور را نیز با افتخار در دست اقدام دارد که نمایشگاهی از این دستاوردهای بزرگ به زودی در محل کارخانه ایجاد می شود تا آحاد مردم ایران با ثمره تلاش شبانه روزی کارکنان ذوب آهن اصفهان بیش از گذشته آشنا شوند.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ادامه داد : در راستای توسعه “ساخت داخل” که همواره مورد توجه مقام معظم رهبری قراردارد، تعاملاتی نیز با شرکت های بزرگ برقرار نمودیم تا بتوانیم مسیر بومی سازی را با سرعت بیشتری برای خودکفایی ایران عزیزمان در پیش بگیریم.
مدیر عامل شرکت گفت: خوشبختانه ذوب آهن از گذشته در بخش انرژی پیشبینی را انجام داده و نیروگاه را تاسیس کرده که در حال حاضر ۱۸۰ مگاوات برق تولید می کند. ظرفیت اسمی آن بیشتر از این است و باید با سرمایه گذاری این ظرفیت را افزایش دهیم.
وی افزود :در مورد آب هم کارهای خیلی خوبی در گذشته صورت گرفته و ذوب آهن در پروژه انتقال آب از دریای عمان مشارکت دارد.
مهدی کوهی در زمینه تولید محصولات ارزش افزا در ذوب اصفهان نیز اظهار داشت : در سال جدید تولید محصولات ارزش افزا یکی از مهمترین استراتژی های کارخانه محسوب می شود و بدین منظور ۴۵ درصد از تولید محصول در سال جدید را به محصولات ارزش افزا مانند کلاف، ارتقاء سایز تیرآهن های بال پهن و … اختصاص دادیم که در این راستا بازارهای هدفی خوبی نیز شناسایی شدند.
وی افزود :اگر بخواهیم ذوب آهن را در تراز ملی داشته باشیم باید تولید با ارزش افزوده بیشتر را مد نظر قرار دهیم .
مدیرعامل ذوب آهن گفت : تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، صادرات پایدار را نیز تضمین می کند چرا که بررسی های ما نشان داده که حتی کشور های همسایه نیز خواستار محصولات سنتی نیستند و محصولات کیفی و آلیاژی با استقبال مواجه می شود .
- بومیسازی روتور مکنده آگلوماشین ۴ ذوب آهن اصفهان
- کاهش چشمگیر مصرف کک در کوره بلند ذوب آهن اصفهان
- امضای تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان و فن بازار ایمیدرو با رویکرد دانش بنیان
- تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن اصفهان به صورت ویژه دنبال می شود
- ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
- عملکرد موفق ذوب آهن اصفهان در تامین مواد اولیه در ایام نوروز
- ذوب آهن اصفهان سبد میلگرد نهضت ملی مسکن عرضه کرد
- ذوب آهن اصفهان در ساخت محصولات صنعتی به توانمندی مطلوب رسیده است
- توسعه خط ۲ مترو اصفهان با ریل ذوب آهن اصفهان
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران