به گزارش چیلان ،حسن اصغرزاده اظهار کرد: شرکت مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل در سال ۱۴۰۱ تاسیس شد که البته مقدمات آن از سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود. این شرکت با سهامداری شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات، معدنی و صنعتی چادرملو و شرکت بینالمللی مهندسی ایران (ایریتک) تاسیس شد.
تاسیس الماس آرتاویل به عنوان یک مجموعه تولیدی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تنی آهن اسفنجی هدفگذاری شد. این مجموعه در شهر اردبیل و در جاده نمین واقع شده است. بنیانگذاران این شرکت زحمات زیادی کشیدند که جا دارد از آنها تقدیر کنیم.
او افزود: با توجه به اینکه این طرح یکی از طرحهای پیشران دولت در وزارت صمت است و از جمله طرحهای اولویتدار شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات از میان چند طرح پیشران به حساب میآید، اهتمام زیادی در آن صورت گرفته که به سرانجام برسد. اولین کار تشکیل یک زنجیره بود که فازبندی آن پیشتر انجام شده بود. با توجه به وضعیت مالی سهامداران که در چندین پروژه سرمایهگذاری کردند، پیشرفت کار محسوس شد. در حال حاضر تولید ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تنی آهن اسفنجی در دستور کار قرار دارد تا با توجه به وضعیت سهامداران در آینده در مورد فازهای بعدی تصمیمات جدید اتخاذ شود.
مدیرعامل شرکت الماس آرتاویل در بخش دیگری از صحبتهایش درباره مهمترین چالشهای پیشِ روی شرکت آرتاویل ادامه داد: برخی از چالشهایی که وجود دارد در حوزه زیرساختهایی است که مربوط به استان بوده و همینطور حساسیتی که مسئولان استانی دارند؛ البته با حمایتی که مسئولان مربوطه انجام میدهند، این مجتمع توانسته است اکثر مجوزهای لازم را اخذ کند.
اصغرزاده اضافه کرد: کارت بازرگانی فعلا یک کارت قبل بهرهبرداری است که در حوزه تخصیص ارز اکثر همکاران و همچنین شرکت توسعه معادن و فلزات در تلاش هستند که سقف کارت بازرگانی ما را افزایش دهند تا بتوانیم کالاهایمان که در گمرک اردیبل و شهید رجایی مانده است را ترخیص کنیم.
مدیرعامل الماس آرتاویل در خصوص تامین مالی طرحهای این مجتمع افزود: سهامداران در خیلی از طرحها سرمایهگذاری کردند. دکتر سعدمحمدی مدیرعامل «ومعادن» تاکید کردند که در بحث تامین مالی اردبیل مشکلی نخواهیم داشت. امیدواریم که پیمانکار تاخیرها را جبران کند و به هدفمان برسیم.
او در بخش پایانی صحبتهایش گفت: جا دارد از سهامداران شرکت از جمله شرکتهای توسعه معادن و فلزات و چادرملو تشکر ویژه کنم که طی دوبار افزایش سرمایه به ما کمک کردند. این مجموعه توانسته است، با توجه به مشکلات نقدینگی، از طریق افزایش سرمایه با آوردن نقدینگی تا حال حاضر مشکل افزایش سرمایه را حل کند. با توجه به صحبتهایی که با سهامداران صورت گرفته است مشکلی برای تامین نقدینگی نداریم. پیشبینیمان این است که امسال حداقل ۲۰۰۰ میلیارد تومان هزینه سرمایهگذاری پروژهها باشد؛ همچنین با توجه به اینکه الماس آرتاویل یک مجموعه پروژهمحور است بعد از بهرهبرداری حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم خواهد داشت.
- «ومعادن» به دنبال تسریع در اجرای پروژه فولاد آرتاویل است
- پروژه آهن اسفنجی آرتاویل با سرعت و جدیت در حال ساخت است
- اشتغالزایی و توسعه منطقه با اجرای پروژه پیشران آرتاویل
- ادغام شرکتها؛ راه حل بهینهسازی در زنجیره تولید
- اجرای پروژههای توسعهای و سرمایهگذاری «ومعادن» سرعت گرفته است
- رشد قابل توجه هفت پروژه طرح پیشرانان پیشرفت/ عملکرد قابل قبول «ومعادن» در بورس/خبرهای خوب از طرحهای توسعه آتی شرکت توسعه و معادن و فلزات
- بهرهبرداری از واحد احیای مستقیم فولاد آرتاویل تا ۱۴۰۳
- رونمایی از مهمترین طرحها و برنامههای «ومعادن»
- لزوم برنامهریزی برای استفاده از تکنولوژی در صنعت فولاد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش