به گزارش چیلان ،، محمد کمالزاده با اشاره به این موضوع که کارخانه یزد ۱ ظرفیت تا ۱ میلیون تن تولید شمشهای فولاد آلیاژی دارد ، ادامه داد: با افتتاح پروژه یزد ۱، سه درصد به تولید فولاد کشور اضافه شده و همچنین ۲۰۰ میلیون یورو سرمایهگذاری ارزی ریالی به چرخه اقتصادی مملکت برگشت.
این فعال حوزه صنعت به این موضوع اشاره کرد که شرکت فولاد آلیاژی با تمام توان و قدرت برای به بار نشستن طرحهای توسعهای خود تلاش میکند و در ادامه نیز خبر از افتتاح پروژه وایر آلیاژی ۴۵۰ هزارتنی شرکت فولاد آلیاژی در زمستان ۱۴۰۳ داد و گفت : شرکت فولاد آلیاژی همیشه در حال توسعه است تا بتواند بازارهای جهانی را با برند نیک و دانش خود فتح کند.
پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات، نیاز صنعت فولاد
رئیس دومین دوره سمینار ملی پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات به اهمیت و نیاز صنعت فولاد به پایش وضعیت اشاره و خاطر نشان کرد: قسمت زیادی از بهای تمام شدهی ما صرف نگهداری و تعمیرات میشود؛ چراکه نگهداری یک قسمت مهمی از تولید است و ۵ درصد از هزینههای عملیاتی یک شرکت صرف نگهداری و تعمیرات میشود که خود نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
محمد کمالزاده با تأکید بر این که امروزه با بحث انقلاب چهارم صنعتی داستان تا حدی متفاوت شده است و به سمت هوشمندسازی میرود، ادامه داد: بهتر است همایش بعدی با محوریت انقلاب چهارم صنعتی در بحث پایش وضعیت برگزار شود تا بتوان به صورت آنلاین و هوشمند وضعیت را پایش کرده و از خرابیهای احتمالی جلوگیری کنیم.
گفتنی است که در ادامه این مراسم از سه مقاله برتر ارائه شده در سمینار ملی آموزشی تخصصی پایش وضعیت و عیب بابی تجهیزات تقدیر شد.
برگزاری دومین دوره سمینار پایش وضعیت به میزبانی شرکت فولاد آلیاژی
دومین دوره سمینار ملی آموزشی تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات با مشارکت و میزبانی شرکت فولاد آلیاژی ایران در شهر یزد برگزار شد. این سمینار با حضور بیش از ۴۰۰ متخصص و کارشناس در حوزههای مختلف صنعت در محل هتل صفاییه یزد ۱۸ مهرماه آغاز به کار کرد. در این سمینار دو روزه ۲۰ کارگاه و سه اتاق هماندیشی برگزار شد و در کنار این همایش شرکتهای تخصصی در حوزه پایش وضعیت در قالب غرفههای نمایشگاهی، آخرین دستاوردهای خود را در این حوزه ارائه دادند. همچنین در دومین دوره سمینار ملی پایش وضعیت و عیبیابی تجهیزات ۱۲۳ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال که از بین آنها ۳۶ مقاله تأیید و ۱۶ مقاله نیز ارائه شد.
- ثبت رکورد جدید شرکت فولاد آلیاژی ایران در صادرات محصولات آلیاژی
- اجرای طرحهای توسعهای فولاد آلیاژی ایران در راستای افزایش بهرهوری است
- پر آلیاژها در سبد محصولات فولاد آلیاژی ایران قرار می گیرند
- مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران/کمبود نیروی انسانی ماهر در صنعت یک ضعف است
- فولاد آلیاژی ایران؛ از طرحهای توسعه تا رکوردهای بهاری
- گواهینامه سیستمهای مدیریتی شرکت فولاد آلیاژی ایران مجددا تایید شد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران