در سومین سمینار فولادسازی فولاد هرمزگان چه گذشت؟
سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم که با حضور فعالان عرصه صنعت فولاد کشور آغاز بکار کرده بود، بکار خود پایان داد.

به گزارش  چیلان ، سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم که با حضور فعالان عرصه صنعت فولاد کشور آغاز بکار کرده بود، بکار خود پایان داد.

این کنفرانس روزهای سوم و چهارم بهمن ماه سال جاری برای هم افزایی بیشتر شرکتهای تولید کننده محصولات فولادی و ارائه راهکارهای مناسب برای تولید فولاد سبز در کشور و استفاده از تکنولوژی‌های جدید در این عرصه برگزار شد.

در این همایش مقالات و کارگاه‌های مختلف تخصصی و علمی در صنعت فولاد کشور از جمله مروری بر تکنولوژی‌های نوین فولادسازی کاربرد سیستم‌ها و روش‌های تولید سوپر آلیاژ‌ها و مفاهیم انقلاب صنعتی چهارم در صنعت فولاد و راهکارهای بازیابی حرارت در فرایندهای این صنعت توسط متخصصان این صنعت و …مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عملکرد تولید اسلب در فولاد هرمزگان به روایت معاون بهره‌برداری هرمز

مهندس مدنی، معاون بهره‌برداری فولاد هرمزگان (هرمز) در اختتامیه کنفرانس فولادسازی به بهبودهای انجام شده در راستای کاهش نرخ مصارف عمده و کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت محصول پرداخت.

توقفات برق و گاز روند تولید تولید را دچار چالش کرده است اما با این وجود رکوردهای تولید ارزشمندی در امسال و سال قبل به ثبت رساندیم.

نمودار مصرف نسوز کل فولادسازی در فولاد هرمزگان رو به کاهش است.

افزایش ۷ درصدی صادرات محصولات با کیفیت فولاد هرمزگان در سال گذشته

محمدحسین سهیلی راد مدیرکل استاندارد استان هرمزگان از افزایش ۷ درصدی صادرات محصولات با کیفیت فولاد هرمزگان در سال گذشته خبر داد.

وی با بیان اینکه فولاد هرمزگان در سال گذشته موفق به تولید با کیفیت و افزایش صادرات غیر نفتی در کشور شده است، گفت: این شرکت سال گذشته ۷ درصد صادرات محصولات با کیفیت خود را افزایش داد.

وی اضافه کرد: به عنوان یک ایرانی از این مجموعه قدردانی می‌کنم و امیدواریم که به تعداد شرکت‌های در تراز فولاد هرمزگان در استان هرمزگان اضافه شود.

۲۰ مقاله در سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم ارایه شد

امیرحسین فتحی دبیر علمی سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری در آئین اختتامیه سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با بیان اینکه این کنفرانس در سه بخش ارائه مقالات، کارگاه‌ها و کلبه متخصص برگزار شد، اظهار کرد: ۲۰ مقاله در این دوره ارائه شد که بیشترین مقالات حول محور محیط زیست و افزایش بهره‌وری بود.

وی افزود: ۸۵ درصد از داوران مقالات از خانواده فولاد و مابقی دانشگاهیان بودند.

دبیر علمی سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با بیان اینکه در برنامه‌های آینده در نظر داریم از برندگان این کنفرانس برای حضور در فولاد هرمزگان دعوت کنیم، گفت: نوآوری و طرح‌ها، مسابقه عکاسی در صنعت فولاد و معرفی توانمندی‌ها و نیازمندی‌های شرکت‌های فعال در حوزه فولادسازی و ریخته گری در دوره آینده این کنفرانس در دستور کار است.

برترین‌های سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم معرفی شدند

در پایان این کنفرانس از ارائه کنندگان مقالات علمی و برگزار کنندگان کارگاه های آموزشی برتر و دکتر فتحی دبیر علمی این کنفرانس با اهدای لوح سپاس تقدیر و از پوستر چهارمین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری مداوم در سال ۱۴۰۴ رونمایی و لوح کنفرانس سوم به عنوان یک سند ماندگار به ثبت رسید.

در بخش مقالات ارائه شده در این دوره از کنفرانس بین المللی فولادسازی و ریخته گری نیز مقاله «ارتقای کیفیت فولادهای فوق کم کربن و کاهش مصرف فرومنگنز به کمک جلوگیری از اکسیداسیون فرومنگنز» نوشته مهندس عظیمی تندیس زرین این کنفرانس را به خود اختصاص داد.

رتبه دوم نیز به مقاله «بررسی عوامل مؤثر بر ایجاد ناخالصی در تختال‌های تولید شده» اثری از مهندس مهدی ابراهیمی از شرکت فولاد هرمزگان تعلق گرفت.

مقاله «بررسی منشأ تشکیل ترک ارزی در تختال فولاد کربن متوسط تولید شده توسط فرایند ریخته‌گری پیوسته» از دکتر عرفان منش از دانشگاه مالک اشتر به عنوان مقاله سوم تجلیل شد.

رونمایی از پوستر چهارمین کنفرانس

در پایان مراسم اختتامیه سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم از پوستر چهارمین کنفرانس که در زمستان ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد، رونمایی گردید.

photo ۲۰۲۴ ۰۱ ۲۴ ۱۶ ۵۹ ۰۸

2

تاریخ انتشار : ۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۲۲
شناسه مطلب : 58371
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی