به گزارش چیلان ،خسرو شمس سرپرست بخش فولادسازی ذوب آهن اصفهان در خصوص شرایط تولید این بخش در ابتدای سال جاری گفت : با توجه به مشکلاتی که در پایان سال گذشته برای بخش کوره بلند بوجود آمده بود به اجبار تولید فولادسازی نیز تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش چشم گیری ایجاد شد.
وی افزود : با تدابیر بکار گرفته شده و برطرف شدن مشکل در بخش کوره بلند و همچنین بهبود تولید چدن ، تولید فولاد در بخش فولادسازی در فروردین ۱۴۰۳ افزایش روز افزون داشت و تا ۲۲ فروردین ماه مقدار ۱۴۳۸۰۰ تن فولاد تولید گردید.
خسرو شمس تصریح کرد : مدیریت و کارکنان این بخش عزم خود را جهت افزایش کمی و کیفی تولید جزم نموده و امید است جهش های جدید در تولید حاصل شود.
رسول علی نقی پور سرپرست کارگاه کنورتور و میکسر بخش فولادسازی شرکت نیز با اشاره به شروع تعمیرات اساسی کنورتور ۲ از تاریخ ۲۳ فروردین ماه سال جاری اضافه کرد : با برنامه ریزی و هماهنگی های لازم و همت پرسنل سخت کوش بخش فولادسازی ، با دو کنورتور بطور میانگین روزانه حدود ۶۷۰۰ تن فولاد تولید شده که تولید مستمر با دو کنورتور به این میزان بی سابقه بوده است.
شهرام گلی سرپرست مدیریت کوره بلند ذوب آهن اصفهان نیز گفت: با توجه به اختلال خرسک در کوره بلند ها بخصوص کوره بلند شماره دو در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ با کاهش تولید چدن در کوره بلند مواجه شدیم که این مسئله افزایش قیمت تمام شده و مصارف به ویژه کک را در پی داشت.
وی افزود: در اسفندماه سال ۱۴۰۲ پس از تعمیرات درجه سه ، کوره بلند شماره دو با ۶ عدد فورم راه اندازی گردید و عدم یکنواختی و اختلال شدید در روند کار کوره بلند ۲ را شامل شد، با تمهیداتی که در نظر گرفته شده از ابتدای سال ۱۴۰۳ فورم های مسدود کوره بلند ۲ به تدریج باز گردید و روند افزایش پارامتر های دمشی و کاهش مصرف کک در برنامه تولید قرار گرفت. به گونه ای که تولید روزانه کوره ۲ به ۳۳۰۰ تن در روز رسید .
سرپرست مدیریت کوره بلند ادامه داد : همچنین به دلیل تشکیل خرسک در کوره ۳ در اواخر سال قبل تولید کوره سه کاهش پیدا کرد که با تغییر برنامه تکنولوژی در فروردین ۱۴۰۳ ، به میزان ۴۲۰۰ تن در شبانه روز رسید و در کوره بلند ۱ نیز تولید به بیش از ۲۰۰۰ تن در شبانه روز رسید.
شهرام گلی اظهار داشت : با توجه به تعمیرات کنورتور ۲ و محدودیت جذب چدن سعی بر حفظ شرایط تولید و کاهش مصرف انرژی و کک گردید و انشاا… پس از پایان تعمیرات کنورتور، روند جهش تولید و کاهش مصرف انرژی و کک مجدداً در برنامه قرار خواهد گرفت.
وی در پایان از کلیه مدیریت ها از قبیل امور فنی و برنامه ریزی تولید، خرید، آگلومراسیون، کک سازی، راه آهن و ترابری، نت، آزمایشگاه، پرسنل کوره بلند و کلیه مدیریت هایی که در تحقق این هدف کمک نمودند تشکر و قدردانی کرد.
شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..شماره 112 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۱۲ نشریه چیلان/ پیش بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش