به گزارش چیلان ،طی سه سال، از ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲، یکی از سنگین ترین جهش های سودآوری در تاریخ بازار سرمایه در این شرکت ثبت شده است! در دوره ۱۳۹۹ سود خالص شرکت ۴۱۱ میلیارد تومان گزارش شده است. این رقم در دوره ۱۴۰۲ به بیش از ۷.۵ هزار میلیارد تومان رسیده و این یعنی پرش ۱۸.۳ برابری مهمترین سرفصل فاندامنتال شرکت در سه سال!
در تاریخ نگارش این مقاله، ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، با احتساب سرمایه اسمی ۳.۸ همتی، در بازار بورس بیش از ۵۴ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده که با در نظر گرفتن دلار ۶۰.۰۰۰ تومانی، مارکت کپ دلاری این غول سرمایه گذاری بیش از ۹۰ میلیون دلار محاسبه شده است.
کمتر از ۱۰% از کل سهام شرکت در بازار دست به دست می شود و از این حیث در گروه سهمهای شناور بازار قرار دارد و این یعنی پتانسیل حرکت شارپ در سهم بالاست. در انتهای مرداد ۱۴۰۳ بهای تمام شده سرمایه گذاریهای خود را به بیش از ۷۸ هزار میلیارد تومان رسانده است.
بخش اعظم این پرتفوی به سمت شرکتهای بورسی ( ۴.۴ همت و مابقی به سمت شرکتهای غیر بورسی هدایت شده است. سیاست تیم مدیریتی بر آن بوده که به جای خریدن بخش اندکی از سهام شرکتهای خوب، حجم قابل ملاحظه ای از این شرکت ها را وارد پرتفوی هلدینگ .کنند به عبارت بهتر بررسی پرتفوی بورسی شرکت ما را به یاد آن نقل قول معروف وارن بافت میاندازد که می گوید، حجم زیادی از سهم های خوب شما در گذر زمان ثروتمند خواهد کرد.
در پرتفوی بورسی شرکت نام های بزرگ و پرآوازه ای نظیر سنگ آهن گهر زمین ( درصد مالکیت ۱۹ فولاد آلیاژی ایران درصد مالکیت %۳۴) موتوژن (درصد مالکیت (۴۲) و آهن و فولاد غدیر ایرانیان درصد مالکیت ۴۲.۵) دیده می شود.
لیلہ
خلاف بسیاری از شرکتهای رقیب که تنوع بخشی زیادی انجام دادهاند و درصد بسیار کمی از سهمهای معروف را خریده اند. تیم مدیریتی و کغدیر دیدگاه وارن بافتی داشته و با وجود رعایت تنوع بخشی و مدیریت ریسک مطلوب حجم بالایی از سهم های خوب را خریده است.
این استراتزی مدیریت تقری تقریبا ۴۱.۵ هزار میلیارد تومان ارزش افزوده برای سهامداران ایجاد کرده است چرا که در انتهای مرداد ۱۴۰۳ Wir – پرتفوی بورسی شرکت بیش از ۴۵۰۸ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده که با احتساب ۴.۴۲ همت بهای تمام شده، ارزش افزوده ای معادل ۴۱۰۵ همت برای سهامداران یجاد شده است.
شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..شماره 112 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۱۲ نشریه چیلان/ پیش بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش