به گزارش چیلان ، انجمن جهانی فولادWorld Steel Association در جدیدترین گزارش خود شرکت ها و کشور های برتر فولادساز جهان در سال ۲۰۱۸ میلادی را معرفی کرد. ایران از رتبه سیزدهم در سال ۲۰۱۷ میلادی به رتبه یازدهم در سال ۲۰۱۸ میلادی ارتقا یافت. بر این اساس تولید فولاد ایران در سال ۲۰۱۸ میلادی ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن به ثبت رسید.
نکته قابل توجه این است که کشورمان از نظر میزان تولید، همردیف ایتالیای دهم قرار دارد اما تداوم تولید در این محدوده، آن کشور را در جایگاه دهم نگه داشته است. با اینحال ایران در رتبه بندی ماهانه ۲۰۱۸ توانسته بود در برخی از ماه ها، رتبه دهم را از آن خود کند.
از سوی دیگر ایمیدرو با تولید ۱۶ میلیون و ۷۹۰ هزار تن فولاد در جایگاه نوزدهمین فولادساز برتر جهان ایستاد. پیش از این در سال ۲۰۱۷ میلادی ایمیدرو با تولید ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن در رتبه ۲۱ جهان قرار داشت.
طی مدت مذکور، چین با تولید ۹۲۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در صدر کشورهای فولادساز جهان قرار گرفت. هند و ژاپن نیز با تولید ۱۰۶ میلیون و ۵۰۰هزار تن و ۱۰۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ترتیب در رتبه های دوم و سوم جای گرفتند.
آمریکا با تولید ۸۶ میلیون و۶۰۰ هزار تن فولاد، کره جنوبی با تولید ۷۲ میلیون و ۵۰۰هزار تن، روسیه با تولید ۷۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تن، آلمان با تولید ۴۲ میلیون و ۴۰۰هزار تن، ترکیه با تولید ۳۷ میلیون و ۳۰۰ هزارتن و برزیل با تولید ۳۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تن در رتبه های چهارم تا نهم کشورهای فولادساز جهان در سال ۲۰۱۸ میلادی قرار گرفتند.
همچنین ایتالیا با تولید ۲۴میلیون و ۵۰۰ هزار تن(مشابه تولید ایران) پیش از ایران در جایگاه دهم جهان ایستاد.
آرسلور میتالArcelorMittal در سال گذشته میلادی با تولید ۹۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تن فولاد همچنان پیشتاز تولید فولاد در جهان است و در صدر فولادسازان جهان قرار دارد.
گروه بائو چین China Baowu Group و شرکت فولاد نیپون Nippon Steel Corporation با تولید ۶۷ میلیون و ۴۳۰هزار تن و ۴۹ میلیون و ۲۲۰هزار تن فولاد به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
- فولاد مبارکه بزرگترین فولادساز خاورمیانه و شمال افریقا / فولاد مبارکه در فهرست ۱۰۰ فولادساز برتر جهان
- آرامش در آشوب
- چهاردهمین کنگره جهانی فولاد چین برگزار میشود
- نمودار/ رشد تولید فولاد کشورهای عرب به روایت تصویر
- ارتقای جایگاه جهانی تولید فولاد ایران / فولادسازان ایرانی گوی سبقت را از برزیلیها ربودند/ کاهش تولید جهانی فولاد
- محدودیت شدید انرژی برای صنعت فولاد فرصتسوزی ملی است / ورود معاون اول به مسئله تأمین انرژی صنایع معدنی و فولادی
- تولید فولاد جهان از ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۳ میلادی / ریتم ثابت تولید از ۲۰۲۰
- کاهش ۸درصدی تولید فولاد ایران در چهارماهه ۲۰۲۵ / تداوم سیر منفی تولید کشور
- تداوم جریان کاهشی تولید فولاد ایران / تولید فصل نخست ۲۰۲۵، ۱۲.۸ کمتر از ۲۰۲۴
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)