به گزارش خبرنگار چیلان ، دکتر بهرام سبحانی، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با بیان این مطلب گفت: این میزان تولیدات به معنای این است که فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده ورق فولادی در خاورمیانه و شمال آفریقا شناخته می شود.
وی افزود: علاوه براین، فولاد مبارکه در کنار شرکت های تابعه آن، به عنوان بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می شود. همچنین ارزش دارایی های مبارکه و زیرمجموعه های آن ۲۵ هزار میلیارد تومان است که با ۷.۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بزرگترین شرکت بورسی است.
سبحانی سهم فولاد مبارکه در تولید تاخالص داخلی را یک درصد عنوان کرد و افزود: این شرکت در تولید ناخالص داخلی بخش صنعت هم سهم پنج درصدی دارد.
ظرفیت فولاد مبارکه به ۷.۲ میلیون تن می رسد
وی از افزایش ظرفیت تولید این مجتمع به میزان ۳۳ درصد اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از ماشین ریخته گری شماره ۵ فولاد مبارکه در سفر آتی معاون اول رئیس جمهوری به استان اصفهان به تولید تختال، ۱.۸ میلیون افزوده شده و به تولید تا سقف ۷.۲ میلیون تن در سال می رسیم.
وی گفت: این طرح که آماده بهره برداری است کلیه مراحل طراحی، حمل و نصب تجهیزات را ظرف مدت ۲۸ ماه به انجام رسانده و سرمایه گذاری صورت گرفته در آن ۵۰۲ میلیارد تومان بوده است.
مدیر عامل فولادمبارکه تصریح کرد: بیش از ۸۴ درصد مواد اولیه، مواد مصرفی و قطعات و تجهیزات مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه از داخل تامین می شود و حدود یک هزار کارخانه از جمله صنایع خودروسازی، صنایع لوازم خانگی، نفت ، گاز و پتروشیمی از محصولات فولاد مبارکه بصورت مستقیم استفاده می کنند.
سبحانی گفت: در فولاد مبارکه سه مجموعه بزرگ فولادسازی (مجتمع فولاد مبارکه، فولاد سبا و فولاد هرمزگان) وجود دارد که زیرمجموعه شرکت فولاد مبارکه محسوب می شوند.
وی تصریح کرد: امروز فولاد مبارکه یک مجموعه ۷.۲ میلیون تنی است که با احتساب فولاد هرمزگان و فولاد سبا در گروه فولاد مبارکه ؛ ۹.۵ میلیون تن ظرفیت تولید دارد.
وی با اشاره به ظرفیت تولید گروه فولاد مبارکه در سه مجموعه مبارکه، سبا و هرمزگان، افزود: با راه اندازی طرح توسعه سبا تا پایان سال ۹۵ ، این مجموعه به ظرفیت تولید ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن دسترسی پیدا می کند.
مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به وضعیت سهام این شرکت، گفت: ۳۰ درصد سهام فولاد مبارکه در اختیار سهام عدالت، ۱۷ درصد ایمیدرو، ۱۳.۶ سهام مهر اقتصاد ایران ، ۱۴ درصد شستا و ۲۱ درصد مربوط به سایر سهام داران است.
وی با اشاره به برنامه عملکرد هفت ماهه اول سال ۹۵ فولاد مبارکه در بخش های مختلف تولید، گفت: این برنامه در بخش های مختلف تولید گندله، آهن اسفنجی، تختال، کلاف گرو سرد و قلع اندود در مجموع محقق شده و برخی از موارد هم از برنامه جلوتر است.
اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم فولاد مبارکه ۳۵۰ هزار نفر است
مدیر عامل فولاد مبارکه افزود گفت: ۱۳ هزار و ۱۵۰ نفر در شرکت فولاد مبارکه، ۹۲۰نفر در فولاد سبا و یک هزار و ۶۷۳ نفر در فولاد هرمزگان شاغل هستند.
وی افزود: حدود ۶ هزار نفر هم در قالب استخدام در شرکت های خدماتی در دو مجموعه فولاد مبارکه و فولاد سبا مشغول به کار هستند.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: مجموع اشتغال مستقیم و غیر مستقیم در مجموعه های متعلق به فولاد مبارکه حدود ۳۵۰ هزار نفر را تشکیل می دهد.
وی با اشاره به برنامه های تولید فولاد کشوردر افق برنامه های ۱۴۰۴، گفت: فولاد مبارکه تا امروز حدود ۵۰ درصد از فولاد داخل را تولید کرده و در راهبردهای خود نیز سهم تولید ۵۰ درصد را پیش بینی کرده است.
سبحانی گفت: طرح های توسعه فولاد مبارکه تا سال ۱۳۹۷ تعریف و عملیاتی شده و طرح های توسعه این شرکت تا سال ۱۴۰۴ طراحی شده است.
وی افزود: پروژه های عملیاتی فولاد مبارکه تا سال ۹۷ مشخص شده و در برخی از موارد اجرایی شده و یا در فرایند مناقصه قرار دارد.
مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اجرای طرح های توسعه عمودی و افقی در این شرکت، گفت:طرح های توسعه عمودی برای افزایش کیفیت و تنوع تولید و طرح های توسعه افقی برای افزایش تولید استفاده می شود.
وی افزود: طرح های ایستگاه گاززدایی، ایستگاه سولفورزدایی، بریکت سازی شهید خرازی، تولید آب دمین و ماشین ریخته گری شماره پنج در جهت افزایش کیفی در فولاد مبارکه اجرا شده است.
سبحانی با اشاره به اجرای طرح احداث شبکه فاضلاب شهرهای مبارکه و لنجان، گفت: فولاد مبارکه برای کاهش وابستگی به آب زاینده رود قراردادهایی را با شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در جهت ایجاد شبکه فاضلاب در شهرهای مبارکه و لنجان منعقد کرد.
وی با بیان اینکه فولاد مبارکه در ازای احداث شبکه فاضلاب در این شهرها پساب شهری را جمع آوری و برای مصرف به این شرکت پمپاژ می کند،افزود: این پروژه برای تامین ۴۵۰ لیتر بر ثانیه آب مورد نیاز فولاد مبارکه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
۶۵ درصد تولیدات فولاد مبارکه به بازار داخل تعلق دارد
مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به سهم تولیدات داخلی و صادراتی این شرکت، گفت: سهم تولیدات داخلی فولاد مبارکه در سال گذشته ۶۵ درصد و ۳۵ درصد تولیدات نیز به صادرات اختصاص داشت و در سال جاری سهم تولیدات داخلی این شرکت به ۶۸ درصد افزایش پیدا کرده و فروش صادراتی به ۳۲ درصد رسیده است.
وی با اشاره به ارزش تولیدات فولاد مبارکه از ابتدای فعالیت تا سال ۹۵، گفت: ارزش تولیدات این شرکت ۳۷ میلیارد دلار است که از این میزان ۷۲ میلیون تن به بازارهای داخلی و ۱۷ میلیون تن به بازارهای خارجی عرضه شده است.
۵۴ درصد صادرات فولاد مبارکه به اتحادیه اروپا بود
سبحانی با اشاره به اینکه ۵۴ درصد سهم صادرات فولاد مبارکه در هفت ماهه اول سال ۹۵ به اتحادیه اروپا صادر شده است، افزود: این امر نشان دهنده کیفیت محصولات فولاد مبارکه و انطباق آنها با استاندارد های بین المللی است.
وی افزود: ۳۸ درصد صادرات فولاد مبارکه در هفت ماهه ابتدایی سال جاری به خاورمیانه و هشت درصد نیز به خاور دور عرضه شده است.
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران