- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا: تنها ۹.۵ درصد مقاطع طویل عرضه شده فروش رفت! (به همراه جدول)
- آیا کمبود حلب، علت کمبود روغن جامد در بازار است؟/ شرکت فولاد توانآور آسیا: هیچ مشکلی در تأمین ورق حلب وجود ندارد/ رسوب انبوه ورق قلعاندود حلب به اطلاع تولیدکنندگان روغن رسیده است
- آخرین اخبار صنعت فولاد و صنایع معدنی در اپلیکیشن جامع فولاد/ گروه رسانهای چیلان را در اپلیکیشن انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران دنبال کنید+ ویدئو
- کاهش تولید در فولاد سنگان در پی قطعی مکرر برق و گاز
- فولاد خوزستان و فولاد مبارکه طلایه دار بومی سازی کاتالیست در صنعت فولاد کشور
- کارنامه تولید فولاد دنیا در سال ۲۰۲۰/ ایران پیشتاز رشد تولید فولاد در دنیا/ روسیه جای آمریکا و ترکیه جای آلمان را گرفت + نمودار
- نتیجه عرضه شمش فولادی در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۵ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۲۱۹ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- نامه رئیس اتاق بازرگانی تهران به کمیسیون صنایع مجلس: تصویب طرح فولادی مجلس حداقل برای ۶ ماه متوقف شود/ این طرح، عزم مجلس برای حمایت از بازار سرمایه را زیر سوال میبرد/ زنجیره فولاد به قانون جدید نیاز ندارد
- بازار جهانی فولاد در فاز اصلاح کوتاهمدت قیمتها/ قیمت شمش فولادی در منطقه CIS باز هم کاهش یافت/ خریداران محصولات فولادی منتظر کاهش بیشتر قیمتها
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود

مهندس علی دهاقین، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در گفت و گو با چیلان ضمن تشریح مهمترین فعالیت های کاوه جنوب کیش در سال ۹۵ به برنامه های این شرکت فولادی در سال ۹۶ اشاره کرد.
امکان صادرات ۹۰درصدی داریم
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در ابتدای صحبت های خود به خبرنگار چیلان گفت: فولاد کاوه جنوب کیش در نخستین سال از زمان راه اندازی واحد فولادسازی خود با دستیابی به ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تنی موفق شد حدود ۵۰ تا ۵۵ درصد از این تولیدات خود را صادر کند و بالای صد میلیون دلار در سال اول صادرات داشته باشد.
دهاقین با اشاره به مزیت صادراتی شرکت کاوه جنوب کیش تصریح کرد: در شرایط فعلی تولیدات این شرکت به دلیل دارا بودن شاخص ها و استانداردهای بین المللی تا ۹۰ درصد امکان صادرات دارد.
استراتژی های کاوه جنوب برای سال ۹۶ تشریح شد
دهاقین در پاسخ به این پرسش خبرنگار چیلان که برنامه های امسال فولاد کاوه جنوب چیست؟ پاسخ داد: در سال ۹۶ بجز موضوع صادرات، چند موضوع دیگر به صورت جدی در شرکت پیگیری خواهد شد. ازجمله برنامه هایی که در سال جاری دنبال خواهیم کرد رساندن کارخانه به ظرفیت اسمی، کاهش هزینه ها، افزایش تولید، بهره وری در شرکت، ایجاد شرایط خوب رقابتی در حوزه صادرات و رساندن محصولات شرکت به بازارهای هدف، بدون واسطه است. امسال همچنین در بخش پروژه ها، پیشبرد فاز توسعه به ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن را در برنامه داریم.
وی ادامه داد: فاز دوم فولادسازی کاوه جنوب کیش تا پایان سال گذشته حدود ۴۵ تا ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و برنامه ریزی ها در سال گذشته این بود که امسال شتاب بیشتری در راه اندازی فاز توسعه داشته باشیم و امیدواریم فاز دوم اواخر سال ۹۶ و حداکثر اوایل سال ۹۷ راه اندازی شود. با احداث و تکیمل این واحد، ظرفیت کارخانه از ۱.۲ میلیون تن به ۲.۴ میلیون تن خواهد رسید.
وی از جمله کارهای مفید که در راستای طرح توسعه شرکت انجام شد را بحث توسعه زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: در بحث زیرساخت ها نظیر تامین آب، برق و گاز مجموعه برای پروژه هایمان نیز اقدامات خوبی انجام دادیم و به جرأت می توانیم بگوییم که در زمینه تامین آب فاز دو هیچ گونه مشکلی نداریم و مشکل برق و گاز نیز در حال پیگیری و حل شدن است.
سیاست هلدینگ کاوه پارس تکمیل زنجیره ارزش فولاد به ظرفیت ۱۰ میلیون تن است
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در ادامه صحبت های خود سیاست های شرکت در تکیمل زنجیره فولاد را تشریح کرد و گفت: فولاد کاوه جنوب یکی از زیرمجموعه های هلدینگ کاوه پارس است. این هلدینگ نیز علاوه بر واحدهای سنگ آهنی و فرآوری آن، از شرکت های فولادی نیز تشکیل شده و در مجموع دیدگاه و سیاست این هلدینگ، تکمیل زنجیره ارزش فولاد به ظرفیت ۱۰ میلیون تن است که امیدوار هستیم در افق ۱۴۰۴ این زنجیره تامین فولاد از استخراج سنگ آهن تا تولید محصول نهایی محقق شود. البته در این راستا اقدامات مثبت و خوبی هم صورت گرفته است؛ برای مثال عملیات اجرایی واحد نورد شرکت فولاد شرق به ظرفیت ۶۵۰ هزار تن اوایل امسال در خرمشهر آغاز می شود.
۲۰ تا ۵۰ درصد از ظرفیت تولید را به بیلت های آلیاژی اختصاص می دهیم
دهاقین در پاسخ به سوال خبرنگار چیلان درباره این مسئله که فولاد کاوه جنوب کیش تصمیمی برای تولید فولادهای آلیاژی دارد یا نه؟ اظهار داشت: زیرساخت ها در فولاد کاوه جنوب کیش برای تولید فولادهای آلیاژی تنظیم شده و در سال ۹۵ دو نمونه آلیاژی در مجموعه تولید گردد و به بازار ارسال شد و منتظر بازخوردها هستیم اما برای امسال پیش بینی شده در ابتدا ۲۰ درصد ظرفت به تولید این گریدها اختصاص یابد و به مرور و براساس شرایط بازار ممکن است این سهم تا ۵۰ درصد هم برسد.
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش تاکید کرد: تمامی این برنامه ریزی ها به شرایط بازار بستگی دارد که باعث خواهد شد فولاد کاوه به سمت بیلت های آلیاژی حرکت کند یا تولید بیلت ساختمانی را در دستور داشته باشد. وی خاطرنشان کرد: بیلت های آلیاژی اگرچه ارزش افزوده بالاتری نسبت به بیلت های ساختمانی دارند اما ظرفیت تولید را پایین آورده و به نسبت زمان تولید بالاتری دارند. در مجموع امسال حداقل ۲۰درصد از ظرفیت تولید را به بیلت های آلیاژی اختصاص خواهیم داد اما چنانچه شرایط بازار خوب باشد این ظرفیت به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
- آبیاری هوشمند در فضای سبز فولاد آلیاژی ایران
- درآمدزایی ۱۳۶۰ میلیارد تومانی برای فولاد آلیاژی ایران
- فولاد آلیاژی ایران چه عملکردی را در بهار ۹۸ از خود به جا گذاشت؟/ سهم ۷۱ درصدی فولادهای آلیاژی در تولیدات “فولاژ”
- بومی سازی گریدهای ویژه تختال در فولاد هرمزگان
- هشت حوزه بومی سازی جهان فولاد سیرجان
- جلوگیری از توقف ۸۱ دستگاه در فولاد آلیاژی با کسب دانش تخصصی تعمیر و اصلاح موتورهای روتور مخروطی

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران