- نتیجه معاملات مقاطع طویل فولادی در بورس کالا: تنها ۹.۵ درصد مقاطع طویل عرضه شده فروش رفت! (به همراه جدول)
- آیا کمبود حلب، علت کمبود روغن جامد در بازار است؟/ شرکت فولاد توانآور آسیا: هیچ مشکلی در تأمین ورق حلب وجود ندارد/ رسوب انبوه ورق قلعاندود حلب به اطلاع تولیدکنندگان روغن رسیده است
- آخرین اخبار صنعت فولاد و صنایع معدنی در اپلیکیشن جامع فولاد/ گروه رسانهای چیلان را در اپلیکیشن انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران دنبال کنید+ ویدئو
- کاهش تولید در فولاد سنگان در پی قطعی مکرر برق و گاز
- فولاد خوزستان و فولاد مبارکه طلایه دار بومی سازی کاتالیست در صنعت فولاد کشور
- کارنامه تولید فولاد دنیا در سال ۲۰۲۰/ ایران پیشتاز رشد تولید فولاد در دنیا/ روسیه جای آمریکا و ترکیه جای آلمان را گرفت + نمودار
- نتیجه عرضه شمش فولادی در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۵ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۲۱۹ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- نامه رئیس اتاق بازرگانی تهران به کمیسیون صنایع مجلس: تصویب طرح فولادی مجلس حداقل برای ۶ ماه متوقف شود/ این طرح، عزم مجلس برای حمایت از بازار سرمایه را زیر سوال میبرد/ زنجیره فولاد به قانون جدید نیاز ندارد
- بازار جهانی فولاد در فاز اصلاح کوتاهمدت قیمتها/ قیمت شمش فولادی در منطقه CIS باز هم کاهش یافت/ خریداران محصولات فولادی منتظر کاهش بیشتر قیمتها
- بولتن اخبار فولاد شماره ۱۷۴ (تازهترین شماره) + دانلود

غلامرضا خلیقی، عضو هیئت مدیره فولاد غرب آسیا در گفت و گو با خبرنگار چیلان درخصوص دستیابی این کارخانه به ظرفیت اسمی گفت: فولاد غرب آسیا از لحاظ عملکرد به ظرفیت اسمی ۴۰ هزار تن در ماه رسیده است. البته برای برخی ماه ها به جهت کمبود مواد اولیه کمتر از ظرفیت هدف گذاری تولید کرد.
وی افزود: با وجود آنکه مشکلات مواد اولیه و ال سی های بانکی هنوز به قوت خود باقی است و به طور کامل حل نشده تلاش ما این است که تولید در شرکت را در ظرفیت اسمی و در محدوده ۳۵ تا ۴۰ هزار تن حفظ نماییم.
خلیقی خاطرنشان کرد: در سال آینده حداقل ۴۵۰ هزار تن محصول را تولید خواهیم کرد با این حال ازجمله دلایلی که نمی توان انتظار داشت تولیدکنندگان با ظرفیت اسمی کار کنند، موضوع تامین مواد اولیه است.
وی این را نیز تصریح کردکه در تامین مواد اولیه فولاد غرب آسیا، علاوه بر بانک ها، وزارت صمت و فولاد مبارکه نیز همکاری خوبی داشتند و در فروش نیز مشتریان عمده شرکت، همکاری مطلوبی دارند و تمامی این عوامل سبب شد فولاد غرب آسیا به ظرفیت اسمی خود برسد.
خلیقی ادامه داد: مواد اولیه مورد نیاز شرکت فولاد غرب آسیا که کلاف گرم است از طریق فولاد مبارکه تامین می شود و به دلیل گران بودن مواد وارداتی و نیاز به سرمایه زیاد برای واردات و همین طور فعال نبودن سیستم بانکی و سخت بودن نقل و انتقال پول، امکان تامین از محل دیگر وجود ندارد. تقاضا برای کلاف گرم در بازار جهانی بالاست و همین امر باعث می شود تولید کنندگان کلاف گرم قیمت های بالاتری را پیشنهاد دهند. معمولا تفاوت نرخ کلاف سرد با کلاف گرم در بازارهای جهانی بین ۸۰ تا ۱۰۰ دلار می باشد در حالیکه هم اکنون این فاصله به حدود ۳۰ دلار رسیده است.
عضو هیئت مدیره فولاد غرب آسیا درباره همکاری این شرکت با خودروسازان نیز به چیلان گفت: تولیدات فولاد غرب آسیا از نظر کیفیت به تولیدات فولاد مبارکه نزدیک شده و به جرات می توان گفت با محصولات وارداتی قابل رقابت است. لذا اخیرا با یکی دیگر از خودروسازان داخلی جهت فروش مذاکراتی داشتیم و احتمالا ایران خودرو به جمع خریداران ما در کنار سایپا اضافه خواهد شد.
گفتنی است، شرکت فولاد غرب آسیا به اهتمام سرمایه گذاران خصوصی و با تکیه بر مدیران با تجربه در سال ۸۳ برای اجرای پروژه نورد ورق سرد به ظرفیت ۵۵۰ هزار تن در سال با ضخامت نهایی ۰.۱۸ تا ۳ میلیمتر، عرض ۶۰۰ تا ۱۷۰۰ میلیمتر و وزن هر کلاف ۶ تا ۳۰ تن با استانداردهای بین المللی در استان قم تاسیس شد. عمده محصولات این شرکت در صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، پوشش ساختمان ها، ورق های رنگی، ورق های گالوانیزه، قوطی سازی برای صنایع بسته بندی مانند رنگ روغن های صنعتی، کنسروسازی و غیره مصرف می شود.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران