- ثبت چهارمین رکورد تولید ماهانه تختال در فولاد هرمزگان در سال جاری
- پاسخ به یک ابهام: آیا صادرات سنگ آهن آزاد شده است؟
- دو رکورد شرکت فولاد تاراز چهارمحال در دیماه
- دوره کاربردی «ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت» توسط آکادمی فولاد ایران برگزار میشود
- خبر خوب هفته/ انتصاب هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ اولین کاهش قیمت شمش صادراتی پس از ۱۳ هفته/ آخرین قیمتهای فولاد در منطقه CIS (به همراه نمودار)
- تعمیرات اساسی کمپرسورهای هوای فشرده در کارخانه اکسیژن فولاد خراسان با اتکا به توان داخلی
- پیام تبریک انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران خطاب به دکتر سعدمحمدی + متن و تصویر پیام
- انتصاب دکتر سعدمحمدی بهعنوان معاون معدنی وزارت صمت، کاملاً بجا و شایسته بود/ سعدمحمدی از چهرههای شاخص صنعت فولاد و صنایع معدنی است
- پیشنهادات اصلاحی انجمن فولاد در خصوص طرح «توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد»/ صادرات فولاد را محدود نکنید/ محصولات نهایی همچون لوله و پروفیل بهصورت حداکثری در بورس کالا عرضه شود +متن کامل نامه

به گزارش چیلان ، محسن صالحی نیا، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت به نقش بورس کالای ایران در بازار فولاد اشاره کرد و گفت: دادوستد محصولات فولادی از سال ۸۳ وارد بورس شده است و روش عرضه، تقاضا و رقابت، همه در بورس کالا شفاف و مشخص شده است و ما به عنوان متولی بخش صنعت می توانیم با توجه به شفافیت بورس، تصمیمات مناسب را برای تنظیم بازار اتخاذ کنیم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: به این ترتیب فولادسازان مواد را در بورس عرضه می کنند و واحدهای مصرف کننده فولاد نیز از طریق این بازار نیازشان را تامین می کنند و اعتقاد ما براین است که بورس کالا به وجود آورنده شفافیت در بورس بازار فولاد بوده است.
صالحی نیا در ادامه با اشاره به اینکه ارزش افزوده بخش صنعت در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ حدود ۶.۵ درصد افزایش داشته است، عنوان کرد: ارزش افزوده بخش صنعت در شش ماهه اول امسال حدود ۴.۵ درصد بود و تا پایان سال به ۵.۵ خواهیم رسید، این شاخص در فصل اول سال ۵.۵ درصد و فصل دوم ۳.۹ درصد بود.
وی افزود: حدود ۱۱۸ هزار میلیارد تومان در ۹ ماهه امسال تسهیلات به بخش صنعت پرداخت شد که با توجه به میزان تسهیلات پرداختی مدت مشابه پارسال (حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان) افزایش ۸ درصدی داشت، بر اساس پیش بینی ها این رقم تا پایان سال به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
معاون وزیر صنعت اظهار کرد: ۸۴.۵ درصد تسهیلات پرداختی بخش صنعت برای تامین سرمایه در گردش بوده است، حدود ۷ درصد در بخش ایجاد و حدود ۴.۵ درصد برای بخش توسعه و نوسازی بوده است.
صالحی نیا گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۱۶ هزار و ۶۰ واحد در حوزه های مختلف جواز تاسیس صادر شد که با توجه به میزان جوازهای تاسیس صادره در مدت مشابه پارسال (۱۳ هزار و ۶۰ فقره) افزایش ۱۹ درصدی داشته است، که نشانگر امید به سرمایه گذاری در کشور است. در ۱۰ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۶۵۰ واحد صنعتی به بهره برداری رسیده است که با توجه به آمار مدت مشابه پارسال( ۴ هزار و ۴۰۰ مورد) افزایش ۵.۵ درصدی داشت.
وی افزود: جوازهای تاسیس صادره در ۱۰ ماهه امسال افزایش ۲۱.۵ درصدی اشتغال، ۱۹ درصدی تعداد و ۱۶ درصدی سرمایه نسبت به مدت مشابه پارسال داشت. پروانه های بهره برداری صنعتی در ۱۰ ماهه امسال افزایش ۵.۵ درصدی تعداد، ۱۷ درصدی اشتغال و ۱۷ درصدی سرمایه داشته است.
- پیشنهادات اصلاحی انجمن فولاد در خصوص طرح «توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد»/ صادرات فولاد را محدود نکنید/ محصولات نهایی همچون لوله و پروفیل بهصورت حداکثری در بورس کالا عرضه شود +متن کامل نامه
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد
- تأمین گاز فولاد مبارکه، نصف شده است/ تأثیر افت فشار گاز بر تولید فولاد مبارکه
- رانت ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار فولاد در جیب عدهای قلیل!/ کلامی که انجمن فولاد از سال ۹۷ گوشزد میکند
- کلیات طرح مجلس برای تنظیم بازار فولاد تصویب شد/ جزئیات این طرح مجدداً کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی میشود/ مخالفت دولت با طرح مجلس
- غلبه بر رکود تورمی با اهرم صنعت فولاد/ چرا سیاستگذاری فعلی صنعت فولاد اشتباه است؟

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران