- نتیجه معاملات امروز مقاطع طویل فولادی در بورس کالا/ ضعف تقاضا همچنان مشهود است + جدول
- جلسه کمیته روابط عمومی زنجیره فولاد برگزار شد + جزئیات کامل و تصاویر
- نتیجه معاملات فولاد در بورس کالا/ معامله بیش از ۱۰۲ هزار تن شمش بلوم با قیمت میانگین ۱۰۳۰۳ تومان به ازای هر کیلو (به همراه جدول)
- بهرهبرداری از طرح قائم ذوب آهن اصفهان آغاز شد
- تصویب اهداف و اقدامات استراتژیک فولاد هرمزگان در افق ۱۴۰۲
- فولاد مبارکه یک قرارداد جدید با وزارت نفت امضاء میکند/ ۳۰۰ هزار تن عدم تولید در فولاد مبارکه بخاطر قطعی برق و گاز
- نصب لنس سوپرسونیک بر روی کوره یک کارخانه فولادسازی شرکت فولاد آلیاژی ایران با اتکاء به توان داخلی
- مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه چادرملو راهاندازی شد
- تولید کنسانتره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از مرز ۱۰ میلیون و ۵۶۹ هزار تن عبور کرد
- تکمیل زنجیره ورقهای آلیاژی در فنورد/ مشارکت در تأسیس یک کنسرسیوم معدنی و صنعتی/ هدف فنورد برای تبدیل شدن به لیدر بازار قراضه در استان تهران
رضا شهرستانی با اشاره به تولید موفقیت آمیز تختال با ضخامت ۳۰۰ میلیمتر در فولاد مبارکه اظهار داشت: اخیراً این شرکت توانست با ماشین ریخته گری شماره ۲ به تولید تختال با ضخامت ۲۵۰ میلیمتر دست یابد.
تولید ۴۰۰ هزار تن محصول فولادی ضخیم
وی افزود: افزایش کمی تولید تختال های با ضخامت بالا، موفقیتی در راستای افزایش حجم تولید و ارتقاء کیفیت تختال های تولید شده است و از طریق کنسرسیوم وزارت نفت، شرکت فولاد مبارکه و فولاد اکسین بالغ بر ۴۰۰هزار تن محصول فولادی را تولید می کنند.
عضو هیات مدیره انجمن فولاد ایران با اشاره به اینکه اسلب با ضخامت ۳۰۰ میلیمتر در فولاد مبارکه تولید و در فولاد اکسین نورد می شود، گفت: در این شرایط تحریمی تولید محصولات فولادی ضخیم با استانداردهای سخت گیرانه شرکت ملی نفت ایران، مایه مباهات و افتخار است.
وی اضافه کرد: متاسفانه صنایع فولادی علاوه بر فشارهای خارجی از تصمیم گیری هایی نظیر قیمت گذاری دستوری هم متاثر است و در این شرایط فشارهای داخلی و خارجی، فولاد مبارکه به رکوردزنی ادامه می دهد.
عبور از مرز تولید ۶ میلیون تن
شهرستانی با بیان اینکه در سال «جهش تولید»شرکت فولاد مبارکه به ۶ میلیون و ۳۱۴هزار تن محصولات تولیدی رسید، گفت: فولاد مبارکه با تکیه بر بومی سازی و حمایت از شرکت های دانش بنیان توانسته است تا با تقویت بنیه اقتصادی کشور به وابستگی پایان دهد.
وی افزود: رکوردزنی در تولید توسط بزرگترین واحد صنعتی کشور از لحاظ کمی و کیفی و با تکیه بر دانش بومی و تخصص جوانان علاوه بر بهره وری، توسعه پایدار را منجر می شود.
حمایت فولاد مبارکه از بومی سازی
عضو هیات مدیره انجمن فولاد ایران با تاکید بر اینکه یکی از رازهای موفقیت حمایت دولت و صنایع مادر از شرکت های دانش بنیان درراستای بومی سازی محصولات است، تصریح کرد: البته این موضوع مانند شمشیر دو لبه است چراکه با ریسک همراه است و اگر جواب ندهد مسئولیت به همراه خواهد داشت.
وی افزود: مدیریت مجموعه فولاد مبارکه ثابت کرده است که با ریسک پذیری حامی دانش بومی بوده است و در این زمینه می تواند الگوی بقیه شرکتها و صنایع شود.
- رشد تولید فولاد کیفی در کشور از مسیر بومیسازی/ ثبت اطلاعات ۲۳ هزار قطعه و تجهیز زنجیره فولاد در سایت بومیسازی
- کارنامه ایمیدرو: اشتغالزایی ۲۴۸۰۰ نفری از سال ۹۲ تا ۹۹/ افزایش ظرفیتهای تولید تا ۱۱۶درصد/ برنامه صرفهجویی ارزی یک میلیارد دلاری
- فولاد خوزستان و فولاد مبارکه طلایه دار بومی سازی کاتالیست در صنعت فولاد کشور
- ایران از واردات پودرهای قالب ریختهگری بینیاز شد
- بومیسازی شیرهای استراتژیک کنترلی هیدرولیک به سفارش شرکت فولاد غرب آسیا
- فولاد مبارکه در اوج تحریمها هیچ مشکلی برای تامین قطعات و تجهیزات ندارد/ کالاهای استراتژیک مورد نیاز فولاد بومیسازی شده است

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران