رسول زرگرپور استاندار اصفهان اظهار کرد: ذوبآهن با انجام اقدامات مختلف از زیاندهی فاصله گرفته اما حل کامل مشکلات این شرکت مستلزم حمایت و کمک دولت است که این کار حتما انجام میشود. اقداماتی هم در این زمینه در استان (مانند تعامل با بانکها درباره بدهیهای این شرکت)، انجام شده است. وی در بخشی از سخنان خود به پروژه تولید ریل ملی نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه یک موفقیت بزرگ برای دولت تدبیر و امید بود و مانع واردات این کالای مهم میشود.
دکتر زرگرپور با اشاره به اقدامات انجام شده در ذوبآهن اصفهان، در زمینه صرفهجویی در مصرف آب و اقدامات زیستمحیطی یادآور شد: ذوبآهن اصفهان و فولاد مبارکه در زمینه کاهش برداشت آب از زایندهرود و استفاده از پساب شهرهای اطراف اقدامات بسیار خوبی انجام دادهاند و این روند باعث میشود برداشت این دو صنعت مهم از زایندهرود به صفر برسد.
حل مشکلات ذوبآهن، رونق معادن را هم در پی دارد
احمد صادقی، مدیرعامل شرکت ذوبآهن اصفهان نیز در سخنان خود با اشاره به مشکلات فعلی ذوبآهن گفت: ذوبآهن با مشکلات مالی مواجه است که البته راهکارهای حل این مشکلات نیز مشخص است. در واقع حل این مشکلات با حمایت و کمک دولت و مسئولان استان امکانپذیر است. وی افزود: مشکل اصلی ذوبآهن مربوط به بدهیها به ویژه وامهای بانکی است. در این بین، نداشتن توان پرداخت بدهی به بعضی از سازمانها مانند معادن موجب مشکلات اقتصادی و در مواردی تعطیلی آنها میشود و حل مشکلات ذوبآهن، باعث رونق بخش معدن خواهد شد.
وی افزود: به تازگی درمان بازنشستگان و بیمه تکمیلی آنها بر عهده ذوبآهن گذاشته شده در حالی که وظیفه ذوبآهن اصفهان تولید است و هیچ سازمانی به بازنشستگان خود این خدمات را ارائه نمیدهد بلکه این صندوقهای بازنشستگی هستند که در قبال بازنشستگان مسئولند از اینرو از مسئولان میخواهیم که با حل مشکل صندوق بازنشستگی، این فشار مالی را از دوش ذوبآهن بردارند. صادقی در ادامه به اقدامات در جهت اقتصادی نمودن فعالیتهای ذوبآهن اشاره کرد و گفت: با اقدامات یک سال اخیر توانستهایم در اول مهر امسال زیان ذوبآهن را کم کرده و به صفر برسانیم.
وی در ادامه درباره اقدامات مرتبط با کاهش مصرف آب در این شرکت گفت: میزان مصرف آب کارخانه از رودخانه زایندهرود بسیار کاهش پیدا کرده که این امر تداوم مییابد. از طرفی سعی در انتقال پساب فولادشهر و نجف آباد و بهرهگیری از آن را داریم. مدیرعامل ذوبآهن اصفهان همچنین به اقدامات زیستمحیطی ذوبآهن اشاره کرد و گفت: از ۲۰ سال قبل اقدامات گستردهای با هزینههای بسیار بالا برای کاهش آلایندگیها در کارخانه شده و تمام بخشهای تولیدی مجهز به فیلتر شدهاند و آلایندگیها به زیر حد مجاز رسیده است.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران