به گزارش چیلان ، هفتم اسفندماه سال ۱۳۸۵ یکی از روزهای خاطرهانگیز در تاریخ تقویمی شرکت فولاد مبارکه است. در این روزی نماد «فولاد» بهعنوان چهارصدوسیوپنجمین نماد بورسی در تابلوی معاملاتی بورس اوراق بهادار تهران نقش بست و بورس تهران پذیرای یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی کشور شد.
از آن زمان تاکنون نماد فولاد به دلیل نقش مؤثرش در شاخصسازی بازار سرمایه و ایجاد بازده بالا در بلندمدت موردتوجه فعالان بازار سرمایه قرار گرفته و اغلب معتقدند که فولاد یکی از نمادهای بنیادی بازار سرمایه است. بهطور نمونه سهام فولاد مبارکه از زمان عرضه اولیه تاکنون بیش از ۷۷,۰۰۰ درصد بازدهی برای سهامدارانش ثبت کرده که در مقایسه با بازدهی سایر بازارهای رقیب همچون سکه امامی که تنها به ۲۱،۰۰۰ درصد بازدهی رسیده تفاوت زیادی دارد؛ بنابراین همواره خرید و نگهداری نماد فولاد در سبد سهامداران توصیه شده است.
ارزشآفرینی و ایجاد بازدهیهای بالا برای سهامداران فولاد امری اتفاقی نیست، زیرا فولاد با اتخاذ رویکرد مدیریتی مدون همواره با انجام برنامهریزی و سرمایهگذاریهای دقیق و هدفمند از یک مجتمع تولیدی با ظرفیت ۲.۴ میلیون تن فولاد خام به یک گروه بزرگ معدنی و فولادی آن هم به پهنای کشور و با ظرفیت تولیدی بیش از ۱۰.۳ میلیون تن فولاد خام مبدل شده و در حال حاضر بزرگترین فولادساز خاورمیانه و شمال آفریقاست.
از دیگر نکات بارز، روند افزایش سرمایههای انجامشده در طول سالهای اخیر بهمنظور تأمین منابع مالی موردنیاز برای اجرای طرحهای توسعه و سرمایهگذاریهای بلندمدت بوده است. در واقع سهامداران فولاد با رویکرد عدم تقسیم سود بالا و جلوگیری از خروج نقدینگی، ضمن تأمین پایدار منابع مالی طرحهای توسعه به کسب بازده از محل سرمایهگذاریهای انجامشده از این محل کمک شایانی نمودهاند. در واقع شرکت با درخشش در تعریف و اجرای موفق طرحهای توسعه و همراهی سهامداران در مسیر افزایش سرمایه (عمدتاً از محل سود انباشته)، باعث شد تا سرمایه شرکت از ۱۵،۸۰۰ میلیارد ریال (بدو ورود به بورس) به ۱،۰۸۰،۰۰۰ میلیارد ریال (با احتساب آخرین افزایش سرمایه مصوب مجمع فوقالعاده صاحبان سهام) افزایش یابد و هماکنون بهعنوان دومین بزرگترین شرکت بورسی ایران از لحاظ ارزش اسمی سرمایه باشد.
با وجود همه نکات مثبت و پیشرفتها و سرفرازیها نماد فولاد از بدو ورودش به بورس تا به امروز شاهد فرازوفرودهایی بوده و نزد اکثر اهالی بازار سرمایه بهعنوان یک نماد پیشران مطرح بوده و هست.
بهمنظور حفظ و ارتقای این جایگاه، تیم مدیریتی و کلیه کارکنان فولاد مبارکه در تلاش هستند تا با تحقق شعار «فولاد مبارکه؛ مسیری ماندگار برای خلق آیندهای بهتر» قلههای بعدی را برای این نماد افتخارآفرین بازار سرمایه فتح کنند، انشاءالله .
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- راهپیمایی کارکنان فولاد اکسین در محکومیت بمباران غزه
- تغییر الگو مصرف و حفظ محیط زیست در حوزه معدن و فولاد/ در پایا فولاد کویر یزد تیمسازی و برنامهریزی کردیم
- خدمت رسانی فولاد خوزستان به زائرین کربلای معلی در مرز چزابه
- «فولاد؛ زیر تیغ!»
- بومیسازی دانش فنی ساخت صفحات مسی قالبهای ریختهگری پیوسته صنایع فولادسازی (کریستالایزر)
شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..شماره 112 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۱۲ نشریه چیلان/ پیش بینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش