حسین فلاح یخدانی، فرماندار شهرستان میبد در مورد آخرین وضعیت صنعت فولاد در این شهرستان نیز خاطرنشان کرد: البته در مقطعی صنعت فولاد در شهرستان با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی و مردم شکل گرفت ولی در ادامه درگیر یکسری مسائل مدیریتی و نهایتاً نیز به صورت عملی منجر به تعطیلی این صنعت برای قریب یک دهه شد.
وی اضافه کرد: با پیگیرهایی که در شهرستان انجام شد، اخیراً گروهی برای سرمایهگذاری در این صنعت ورود کردند و با خریداری سهم شریک خارجی واحد فولاد میبد، پیگیر راهاندازی مجدد این مجموعه هستند و در حال حاضر نیز خوشبختانه قریب ۱۰۰ کارشناس فنی در این واحد در حال فعالیت هستند که امیدواریم تا پایان سال شاهد بهرهبرداری از آن با اشتغالزایی ۴۰۰ نفر باشیم.
فلاح در مورد این که برخی از شهروندان میبدی نسبت به آلایندگی صنایع این شهرستان گلایهمند هستند، اظهار کرد: آلایندگی محیط زیستی صنایع تنها مختص شهرستان میبد نیست بلکه دشت اردکان – یزد که میبد نیز در آن واقع شده از این آلودگیها رنج میبرد و لذا اگر قرار باشد که در این رابطه به ویژه در مورد آلایندگیهای صنعتی تصمیمی اساسی اخذ شود باید تمام شهرستانهای واقع در این محور، ملزم به رعایت آن شوند.
وی تاکید کرد: اهتمام به موضوع محیط زیست نباید آلوده به سیاست «یک بام و دو هوا» شود و مسائلی مانند لابیگری افراد باعث شود که کسی آن را نقض کند.
فرماندار با بیان این که در دولت تدبیر و امید هیچ مجوزی برای ایجاد واحدهای آلاینده در شهرستان صادر نشده است، متذکر شد: هر چند رکود اقتصادی باعث کاهش این تقاضای ایجاد واحدهای صنعتی شد، ولی مراجعاتی نیز در این رابطه وجود داشته که در مورد واحدهای آلاینده تاکنون مجوزی صادر نکردهایم.
وی راجع به آلودگی شرکت ذوب آهن قراضه موسوم به ایدهآل شمش در نزدیکی شهر میبد نیز اظهار کرد: آلودگی این واحد که فعالیت آزمایشی خود را به تازگی آغاز کرده، به مسئولان آن تذکر داده شده است و مسئولان این واحد با توجه به خریداری شدن و در مرحله نصب بودن فیلترهای آن راجع به رفع این آلایندگیها تا یکی دو ماه آینده، قول مساعد دادهاند.
فلاح در مورد خسارات معادن بر اراضی طبیعی شهرستان به ویژه مراتع بخش ندوشن هم گفت: هر چند قریب ۹۰ درصد مجوزهای صادر شده در این رابطه در دولت قبل اتفاق افتاده و لغو این مجوزها نیز بسیار سخت است ولی تلاش داریم با معرفی دشت میبد و ندوشن به عنوان مناطق حفاظت شده، فعالیت این واحدها را محدودتر کنیم.
وی راجع به تغییرات مکرر در مدیریت شهری میبد و نارضایتیهایی که در رابطه با برخی مسائل شهری وجود دارد، عنوان کرد: متاسفانه تغییرات مدیریت شهری در سالهای گذشته ضررهای جبرانناپذیری را به میبد وارد کرد که شاید یکی از علتهای وجود نگاههای گاهاً محلهای در شورای شهر بود به نحوی که این نگاهها باعث فراموشی مسائل کلانتر شهر شده بود.
این مسئول علل دیگری مانند مشلات ناشی از جمعیت بالا و در عین حال پراکندگی زیاد شهر و در عین حال درآمدهای نسبتاً اندک شهرداری از محل ارزش افزوده را نیز یادآور شد و در ادامه ضمن اظهار احترام به تمامی اعضای شورای شهر فعلی گفت: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات شوراهای اسلامی، از شهروندان میخواهیم که نه با نگاه محلهای بلکه با کلاننگری به مسائل، در انتخابات مشارکت کنند.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران