فریدون احمدی، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس دوم کمیسیون صنایع و معادن با بیان این مطلب گفت: امروز مساله اصلی کشور اقتصاد بوده و شاه بیت اقتصاد، تولید و اصلی ترین مطلب آن اشتغال است. بنابراین مادامی که نگاه ها و نگرش ها به تولید درست نشود ما در اقتصاد کلان نیز نتیجه نخواهیم گرفت پس می توان دید که تمامی این مباحث به تولید ختم می شود.
وی افزود: اگر تولید جزو اصول و به عنوان شاه بیت اقتصاد مطرح شد آن زمان می توان به بهبود اوضاع اقتصادی امیدوار بود. سیاست گذاری ها، تدوین قوانین و اجرا باید در کشور با محوریت تولید باشد کما اینکه در اقتصاد مقاومتی و سیاست های ابلاغ شده آن هم اصل بر تولید آن هم تولید با نگاه داخل، با نیروی کار ایرانی، صادرات محور و رقابتی است.
احمدی اظهار داشت: اینکه چقدر در حال حاضر از تولید حمایت می شود به سیاست های دولت و نگاه آن در برنامه ششم توسعه باز می گردد، اما مجلس نیز آمادگی دارد در مسائل محوری کشور با قوانینی که مسائل کلان را رفع کرده تا به سند چشم انداز دست پیدا کنیم حمایت های لازم را انجام دهد.
وی ادامه داد: مجلس در شرایط فعلی محوریت تولید را هدف قرار داده است و هر زمان نیاز باشد حمایتی در جهت تولید صورت گیرد، قوانین جدید تصویب کرده یا در مقام اجرا نظارت ها را دقیق تر انجام می دهد.
نایب رئیس دوم کمیسیون صنایع و معادن مجلس این را نیز گفت: اگر براساس اطلاعات واقعی از افراد مالیات اخذ شود سیستم شفاف شده و قطعا اعتراضی هم نخواهد بود اما روش های ارزیابی فعلی روش های درستی نیست و مسئولین اقتصادی باید کاری کنند که سیستم های اطلاعاتی در کشور برقرار شود.
وی خاطرنشان کرد: اعتراض ها معمولا در این است که چون زیرساخت ها فراهم نیست در مقام تشخصی ممیزی با نگاه بدبینامه وارد تعریف مالیات ها می شوند و این موضوع تولیدکنندگان را اذیت می کند.
احمدی سیستم مالیاتی را برای اداره بهتر کشور مفید دانست و افزود: بخشی از مالیات ها صرف توسعه زیرساخت ها و اداره کشور می شود اما هنوز بستر مناسب برای تعامل یکپارچه دستگاه ها ایجاد نشده است و اگر ایجاد شود قطعا این مشکلات رفع می گردد. برای برون رفت از رکود هم نیاز به راه هایی برای تحریک اقتصاد وجود دارد و سرمایه در گردشی که دولت به بنگاه های کوچک و متوسط اعطا می کند از جمله این راه کارها است و می توان شاهد اتفاقات خوب در حوزه صنعت بود و اگر نیاز باشد در جهت حمایت از تولید هم تصمیمات مالیاتی گرفته شود سیاست هایی اتخاذ شود نباید مضایقه کرد و قوانین را به نفع تولید تصویب یا قوانین جدید به نفع تولید وضع کرد. این موضوع بخشی به دولت باز می گردد که با قوانین موجود این حمایت ها را انجام دهد اما اگر نتوانست و نیاز به وضع قوانین جدید بود مجلس این امکان و آمادگی را دارد.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران