دکتر اسلامیان مطرح کرد:ستاد زنجیره فولاد عامل تحرک صنایع وابسته/ تشکل ها اهرم های رونق اقتصادی هستند
در نشست هم اندیشی ایمیدرو و انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ستاد نجیره فولاد با هدف همگرایی بین سازمان های ذیربط در صنعت فولاد کشور تشکیل شد.

به گزارش  چیلان ، دکتر محمود اسلامیان، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ضمن اشاره به تشکیل ستاد زنجیره فولاد گفت: بخش خصوصی و در صدر آن اتاق بازرگانی ایران در بحث اختیارات قانونی با محدودیت هایی مواجه هستند و این در حالی است که تشکل ها می توانند یکی از اهرم های رونق اقتصادی باشند.

وی از ایمیدرو برای برگزاری سلسله نشست های تخصصی با تشکل های معدنی قدردانی کرد و افزود: تشکیل ستاد زنجیره فولاد می تواند زمینه تحرک در صنایع وابسته فولاد را ایجاد نماید و به تبع آن دستیابی به اهداف کلان اقتصادی همچون اشتغال را سرعت بخشد.

همچنین دکتر مهدی کرباسیان، رئیس هیات عامل ایمیدرو در این نشست با اشاره به تشکیل ستاد زنجیره فولاد اظهار داشت: با توجه به جایگاه ویژه صنعت فولاد در توسعه کشور، نیاز مبرم به تشکیل کارگروهی متشکل از دست اندرکاران دولت و بخش خصوصی احساس می شود و امیدوار هستیم با همکاری انجمن تولید کنندگان فولاد اهداف توسعه ای دولت و وزارتخانه در حوزه معدن و صنایع معدنی محقق شود.

وی با اشاره به تهیه دستورالعمل ستاد زنجیره فولاد افزود: محتوای این دستورالعمل باید به نحوی تنظیم شود تا مسائل مرتبط با اشتغالزایی و رونق تولید با رویکرد صادراتی مورد توجه قرار بگیرد.

کرباسیان ضمن بیان اینکه شرکت ملی فولاد ایران و انجمن تولید کنندگان فولاد به عنوان بازوان سازمان توسعه در این صنعت نقش آفرینی می کنند، تصریح کرد: ۴۳درصد از سهم ۲۰۰۰ میلیارد دلاری تجارت صنایع معدنی جهان در سال ۲۰۱۶ به حوزه فولاد اختصاص یافت و این موضوع نشان دهنده نقش توسعه ای این بخش در کشورها محسوب می شود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو در خصوص پیش شرط های تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ اعلام کرد: به طور حتم تعامل بین دولت و بخش خصوصی زمینه های دستیابی به این مهم را محقق خواهد کرد و ایمیدرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت به خصوص مقام عالی وزارتخانه برای ایجاد زمینه های توسعه در حوزه معدن و صنایع معدنی آمادگی دارد.

احمد خوروش عضو هیات مدیره تولیدکنندگان انجمن فولاد نیز در اسن نشست مشترک گفت: رونمایی از اطلس فولاد توسط این انجمن از کارهای پایه ای و اثرگذار در صنعت فولاد کشور بود و این تجربه نشان داد که می توان از ظرفیت های این تشکل در توسعه صنعت فولاد بهره برد.

خلیفه سلطان دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد با تاکید بر لزوم خصوصی کردن صنعت فولاد کشور افزود: باید در این مسیر بسرعت عمل کنیم.

بهادر احرامیان دیگر عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد نیز اظهار کرد: وضعیت عرضه و تقاضا به طور مرتب در این انجمن رصد می شود و طبق بررسی ها مشخص شد که برای حرکت به سمت صادرات ۱۲ میلیون تنی فولاد در سال آینده باید به فکر تامین مواد اولیه باشیم.

رضا شهرستانی عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ضمن تاکید بر رعایت استانداردهای جهانی در تولید فولاد و مدیریت محیط زیست گفت: ارایه مشوق های صادراتی جداگانه در زنجیره فولاد از ضروریات این صنعت است و کاهش هزینه ها به خصوص در حوزه حمل و نقل باید مورد توجه قرار بگیرد.

منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ملی فولاد اظهار کرد: طرح جامع فولاد باید تبدیل به سند توسعه ای شود تا دستیابی به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد تسهیل گردد.

همچنین امیر خرمی شاد معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو نیز بر راه اندازی کارگروهای مرتبط با فولاد در ستاد زنجیره فولاد تاکید کرد و امیر صباغ مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو ، تجمیع تشکل های ذیربط در حوزه فولاد را از راه های استانداردسازی کارکردهای بخش خصوصی در رسیدن به اهداف ارزش آفرین در صنعت فولاد دانست.

 

2

تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۳
منبع : ایمیدرو
شناسه مطلب : 14640
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی