بهادر احرامیان، نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در مصاحبه با چیلان درخصوص تاثیر حذف سقف رقابت در معاملات فولادی گفت: برداشتن سقف رقابت و نبود این محدودیت به معنای آن است که بازار حالت عادی دارد و نگرانی از بابت عدم تامین در بازار وجود ندارد.
وی افزود: به عقیده فعالان بازار، در ماه های ابتدایی سال در برهه ای مداخله هایی نظیر تعیین سقف رقابت در بازار اعمال شد که این امر، سیگنال هایی مبنی بر احتمال عدم تعادل بازار و ایجاد مشکلات حاد را به خریداران داد. در همین راستا سعی شد تا با ایست دستوری قیمت ها، التهاب کنترل شود اما طبق انتظارها این اقدامات جواب نداد و عاملی برای رفتارهای هیجانی شد.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد تصریح کرد: با برداشته شدن تک تک این ابزارهای مداخله ای و اصلاح قوانین و دستورالعمل ها برای مثال برداشتن سقف رقابت در بورس کالا، سیگنال مثبتی مبنی بر اینکه هیچ گونه مشکلی در تامین وجود ندارد به بازار داده شد و در نهایت به بورس اجازه داده شد که مطابق مکانیزم اصلی خود یعنی مکانیزم عرضه و تقاضا عمل نماید. این اتفاق به نوعی بازگرداندن آرامش به بازار بود.
در این باره بیشتر بخوانید: |
احرامیان در پاسخ به این سوال که به عنوان نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد پیشنهادی برای تسهیل مبادلات محصولات فولادی از طریق بورس کالا دارید؟ به خبرنگار چیلان گفت: هم اکنون پس از تجربه مداخله در مکانیزم بازار، دیگر سیاست مداخله در بازار فولاد مورد تجدیدنظر قرار گرفته و رویه های موجود با هدف آزادتر شدن معاملات مورد اصلاح قرار گرفته است. در این میان انجمن فولاد در کار گروه تنظیم بازار و مرور بخشنامه های حاکم بر تجارت فولاد، نقش محوری داشته است و با اتمام کار این کارگروه و ارجاع آن به ستاد تنظیم بازار فولاد، امیدواریم بازار در رویکردی مطلوب و نگاهی به واقعیت ها حرکت کند. در این راستا بورس کالا نیز نقش پررنگی در تسهیل معاملات محصولات فولادی و حمایت از تولیدکنندگان خواهد داشت.
- معامله ۳۵۰ تُن ورق سرد امیرکبیرکاشان در بورس کالا
- صدور مجوز انتشار اوراق سلف ارزی در بازار سرمایه/ امکان تامین مالی شرکت های صادرات محور از بورس کالا فراهم شد/ تسویه در سررسید با طلا
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- “ترنج” بر محصولات لبنی کاله اوراق سلف موازی منتشر کرد
- عرضه منظم آهن اسفنجی فولاد غدیر نی ریز به ثبات بازار کمک کرده است
- منتظر بازگشت امضاهای طلایی باشیم؟
- نشست تخصصی بررسی موانع پیش روی عرضه آهن اسفنجی در بورس
- توسعه ظرفیت تولید فولاد بدون تحقیق به ایجاد ظرفیت راکد انجامیده / لزوم تغییر جهت سرمایهگذاریها در صنعت فولاد
- خاندوزی: جمع بندی ستاد اقتصادی دولت عدم خروج سیمان و فولا از بورس کالا و استفاده از ظرفیت بورس کالا برای اصلاحات مدنظر راه و شهرسازی است
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران