مهندس حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه، در گردهمایی مدیریت و کارکنان شرکت، طی سخنانی از زحمات مدیریت و کارکنان شرکت در سال ۹۷ قدردانی کرد و با بیان اینکه عملکرد فولاد مبارکه در سال ۹۷ در تولید و سودآوری اقتصادی بسیار موفقیتآمیز بوده است، گفت: فولاد مبارکه توانست اهداف سال ۹۷ خود را در اکثر نواحــی و بخــشها بهخــوبی محقق کند.
مهندس عظیمیان ضمن ارائۀ گزارش عملکرد نواحی مختلف شرکت افزود: با تلاش کارکنان واحد گندلهسازی میزان تولید در این بخش با ۲ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷ میلیون و ۴۶۰ هزار تن رسید. در تولید محصولات گرم، کارکنان بلندهمت نورد گرم فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا، درحالیکه برنامۀ سال ۹۷ تولید ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تن بود، موفق به تولید ۶ میلیون و ۳۶۵ هزار تن کلاف گرم شدند. در بخش محصولات سرد و پوششدار نیز برنامۀ سالانه تولید یکمیلیون و ۴۹۵ هزار تن بود که با تلاش جمعی کارکنان در پایان سال تولید یکمیلیون و ۵۵۵ هزار تن محصولات سرد محقق شد.
وی در ادامه، برنامۀ تولید محصولات پوششدار شرکت را ۲۷۹ هزار تن اعلام کرد و اظهار داشت: در پایان سال، تولید ۲۹۳ هزار تن انواع محصولات پوششدار را شاهد بودیم.
مدیرعامـل فولاد مبارکه در ادامـــه خاطرنشان کرد: علــیرغم همــــۀ محدودیتها، کارکنان بخشهای احیا مستقیـــم و فولادســــازی و ریختـــهگری مداوم شرکت توانستند آهن اسفنجی مورد نیاز کورههای قوس الکتریکی و تختال موردنیاز ناحیۀ نورد گرم را تأمین کنند.
مهندس عظیمیان در بخش دیگری از سخنان خود مهمترین دستاوردهای شرکت در سال ۹۷ را به این شرح برشمرد: افزایش بهرهوری نیروی انسانی؛ تولید ۹ گرید جدید فولادی؛ طراحی، ساخت و راهاندازی لوپرهیدرولیکی قفسه F4 نورد گرم؛ راهاندازی و بهرهبرداری از سیستم جمعآوری و انتقال پسابهای شهری؛ بهرهبرداری از طرحهای توسعۀ زیر سقف مجتمع فولاد سبا؛ دستیابی به رکورد تحویل ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول در بازار داخل؛ مشارکت در افزایش سرمایۀ شرکتهای سرمایهگذاری استراتژیک نظیر توسعۀ معادن و فلزات و…؛ افزایش سرمایه شرکت از ۷هزار و ۵۰۰ به ۱۳هزار میلیارد تومان؛ پرداخت ۱،۱۷۹ میلیارد تومان از مطالبات سود سهامداران در موعد قانونی؛ دستیابی به سطح زرین جایزۀ بنیاد مدیریت کیفیت اروپا؛ کسب تنها تندیس جایزه ملی کیفیت ایران؛ کسب تندیس طلایی رعایت حقوق مصرفکنندگان برای چهارمین سال پیاپی؛ کسب تندیس جایزۀ ملی مدیریت فناوری و نوآوری برای اولین بار در کشور؛ کسب رتبۀ اول در گروه فلزات اساسی و رتبۀ دوم در کشور در شاخص ارزشافزوده در بین صد شرکت برتر؛ دستیابی به رکوردهای جدید کاهش مصرف آب در سال ۹۷ علیرغـــم افزایش ظرفیـــت سهبرابــــری تولید، بهنحویکه مصرف آب در خطوط تولید شرکت نسبت به سال ۹۱ از ۴/۲ مترمکعب به ۲/۷ مترمکعب بر تن تولید کاهشیافته است که این دستاورد برای سایر رقبای داخلی و جهانی یک الگو محسوب میشود.
وی ثبات شرکت در سال ۹۷ را بهعنوان یکی از دستاوردهای شرکت در سال گذشته دانست و تصریح کرد: باهمت و همدلی کارکنان تلاش کردیم تا شرکت بدون هرگونه چالش در مسیر رشد و سودآوری اقتصادی حرکت کند.
مدیرعامل فولاد مبارکه تولید ایمن، پایدار و اقتصادی را شعار فولاد مبارکه در سال ۹۸ معرفی کرد و گفت: خوشبختانه کارکنان شرکت با واژههای مذکور بهخوبی آشنایی دارند و میدانند که برای تحقق این شعار چگونه باید حرکت کنند.
وی تمرکز بر تأمین مواد اولیه و الکترود گرافیتی و مدیریت هرچه بیشتر مصارف انرژی را مهمترین برنامههای شرکت در سال جدید معرفی کرد و گفت: با مذاکرات انجامشده با مسئولان ذیربط، در حال اجرایی کردن اقداماتی هستیم تا در کنار تلاش و همدلی کارکنان شرکت اجازه ندهیم تولید و سودآوری در فولاد مبارکه با کوچکترین چالشی مواجه شود.
وی دستاوردهای شرکت در سال ۹۷ را مرهون تلاش، همدلی و همت جمعی همۀ مدیران و کارکنان شرکت دانست و تصریح کرد: بهیقین در کسب این موفقیتها همۀ کارکنان شاغل و بازنشسته و همۀ کسانی که به دلایل مختلـــف اکنـــون در بین مــــا نیستنـــد، نقشآفرینی کردهاند.
مهندس عظیمیان با اشاره به اهمیت حمایت هرچه بیشتر از تولید داخلی تصریح کرد: همانگونه که پیشاز این نیز تأکید کردهایم، فولاد مبارکه بر آن است تا با کمک سازندگان داخلی، بخش بیشتری از تجهیزات موردنیاز این صنعت را بومیسازی کند.
وی گفت: در نقشۀ استراتژی شرکت فولاد مبارکۀ اصفهان افق ۱۴۰۰-۱۳۹۸ دستیابی به سودآوری پایدار با حفظ سطح فروش محصولات با تأکید بر محصولات ویژه، مدیریت سبد سرمایهگذاریها، رشد درآمد و همچنین ارتقای بهرهوری با مدیریت هزینهها و بهای تمامشده و مدیریت اثربخش ظرفیت داراییها آمده است. ضمن اینکه بهمنظور افزایش رضایتمندی مشتریان، راهکارهایی نظیر ارائۀ محصولات با قیمت و شرایط پرداخت رقابتی، ارائۀ محصولات باکیفیت مطلوب و پایدار، تأمین پایدار و تحویل بهموقع نیاز مشتری و توسعۀ سبد محصولات در نظر گرفته شده است.
وی در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد: چنانچه کارکنان سازمان به کاری که انجام میدهند اعتقاد داشته باشند و تعلق سازمانی داشته باشند، بدون شک نتایج درخشانی به بار خواهد نشست؛ ازاینرو از همه همکاران میخواهم که با هدف خدمت به کشور و با پشتکار و تلاش بیشتر در راه تحقق اهداف شرکت گام بردارند.
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران