گل گهر به سومین شرکت برتر بازار سرمایه تبدیل شده است
به گزارش خبرنگار چیلان ، مهندس جمشید ملارحمان مدیرعامل گل گهر در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت گفت: گل گهر با سهم ۳۵ درصدی از کل تولید گندله و ۳۳ درصدی از کل تولید کنسانتره کشور رتبه اول را در عرصه تامین مواد اولیه صنایع فولاد و صنایع پایین دستی دارد که گویای ارزش این شرکت می باشد.
وی افزود: گل گهر در سال گذشته موفق به تولید ۱۴ میلیون و ۶۸۴ هزار تن کنسانتره و ۱۱ میلیون و ۷۰۶ هزار تن گندله شده بود که رشد تولید گندله شرکت نسبت به سال ۹۶ حدود ۶.۳۳ درصد و گندله ۸.۷۸ درصد بوده است.
ملارحمان در ادامه اظهار داشت: گل گهر رشد ۸۰ درصدی فروش را در سال گذشته شاهد بوده که ناشی از افزایش تولید و افزایش نرخ ارز می باشد. گل گهر سودآوری پایدار و بلند مدت را جزو برنامه های خود قرار داده و این اقدام را از طریق رشد درآمد و بهبود بهره وری محقق خواهد کرد.
وی ادامه داد: گل گهر به دنبال توسعه ظرفیت های تولید، توسعه فرصت های درآمدی و بهینه سازی کسب و کار و نیز بهبود ساختار هزینه ها و استفاده بهینه از دارایی هاست.
مدیرعامل گل گهر در مجمع عمومی این شرکت خاطرنشان کرد: در حوزه سودآوری رشد ۱۰۹ درصدی را شاهد بودیم. در سال قبل همچنین شاهد رشد ۴۸ درصدی ارزش دفتری دارایی در گل گهر بودیم.
وی افزود: در بازار سرمایه بازده ۱۰۴ درصدی از مجمع قبل تا مجمع فعلی داشتیم. سال قبل افزایش سود و افزایش سرمایه قابل توجهی در شرکت اتفاق افتاد و به سومین شرکت بازار سرمایه در کشور تبدیل شدیم.
ملارحمان با بیان اینکه به دنبال قراردادهای بلندمدت برای مدیریت خرید مواد اولیه هستیم گفت: کاهش وابستگی به معادن غیر، اولویت دیگر گل گهر می باشد و لذا اکتشاف در سایر نقاط کشور و دنیا اولویت اصلی و دیگر شرکت می باشد که در دستور کار است. همچنین بهره برداری بهینه از ذخایر موجود برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و بسیار مهم می باشد. علاوه بر این معتقدیم ضایعات و باطله ها باید با روش های علمی به حداقل ممکن برسد.
وی تصریح کرد: طرح های توسعه با اولویت و ارزش افزوده بالا را نیز باید داشته باشیم.
مدیرعامل گل گهر در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: ۴۲ پروژه در شرکت اصلی در حال اجراست که بخشی در سال جاری اجرا و بخش دیگر در سال آینده به اتمام می رسد. تغییر ما در سرمایه گذاری های بلند مدت، چشمگیر و رشد قابل توجهی داشته و شرکت های زیرمجموعه ما در حال توسعه است درنتیجه باید به سمت مدیریت مدرن و سیستماتیک شیفت پیدا کنیم.
تامین منابع پایدار سنگ، افزایش سود و خلق ارزش افزوده اولویت اصلی گل گهر در سال جاری
وی در ادامه صحبت های خود به رئوس اصلی برنامه های گل گهر در سال جاری اشاره ای داشت و گفت: برنامه ریزی گل گهر، برخورداری از منابع پایدار سنگ بوده و تلاش دارد با بهره برداری و تسریع در اجرای کلیه طرح های مصوب در شرکت اصلی و شرکت های گروه، افزایش سود و خلق ارزش افزوده را شاهد باشد.
ملارحمان عنوان کرد: این شرکت به دنبال انتشار اوراق و ورود شرکت های تابعه به بازار سرمایه است و تامین مالی از طریق بازار سرمایه از دیگر برنامه های گل گهر برای سال جاری و سال های آتی می باشد. همچنین ساختار نظام مندی را برای بودجه ریزی جامع به منظور کنترل و مدیریت بهینه منابع و کاهش بهای تمام شده در نظر گرفته ایم و مکانیزم اصولی و سالمی را برای تحقق حداکثری صادرات محصول در شرایط کنونی در نظر خواهیم گرفت.
وی با بیان اینکه مزیت گل گهر در تامین حمل و نقل ریلی است خاطرنشان کرد: این کار را با اتصال کارخانجات به خطوط ریلی و افزایش ظرفیت ناوگان ریلی جهت کاهش هزینه های حمل و استفاده حداکثری از حمل ریلی انجام خواهیم داد.
مدیرعامل گل گهر ادامه داد: تامین پایدار انرژی متناسب با نیاز فعلی و طرح های توسعه منطقه در کنار تامین پایدار سنگ از برنامه های شرکت است.
گل گهر در سال ۹۷ بالاترین ارزش بازار را طی سنوات گذشته کسب کرد
وی تاکید کرد: گل گهر در سال مالی گذشته شاهد بالاترین ارزش بازاری طی سنوات گذشته بوده است.
دستاوردهای گل گهر در سالی که گذشت
ملارحمان در بخش دیگری از صحبت های خود از دستاوردهای این شرکت در سال ۹۷ گفت و آنرا چنین تشریح کرد: با تدبیر در زمان بندی فروش و تمرکز بر جنبه فیزیکی تولید نه تنها از زمان های ناشی از نوسان های مقطعی احتراز کنیم، بلکه توسعه های فیزیکی گروه گل گهر را مطابق برنامه های تعیین دنبال کنیم.
وی تاکید کرد: سال گذشته شاهد کسب رکورد در تولید محصولات نهایی شرکت بودیم به گونه ای که میزان تولید از ۲۴٫۵ میلیون تن در سال ۱۳۹۶ به بیش از ۲۶٫۴ میلیون تن در سال ۱۳۹۷ رسید که افزایش ۹ درصدی تولید کنسانتره و افزایش ۶ درصدی در تولید گندله و در مجموع افزایش ۸ درصدی در تولید محصولات شرکت را شاهد بودیم.
ملارحمان عنوان کرد: افزایش ۸۰ درصدی در درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت و ثبت رکورد در فروش (به میزان ۸۵۹، ۹۶۲، ۹۰ میلیون ریال در سال ۱۳۹۷) و افزایش ۷۷ درصدی در درآمد حاصل از فروش تلفیقی، افزایش ۸۰.۵ درصدی در سود عملیاتی شرکت و کسب بیش از ۴۲ هزار و ۲۰۳ میلیارد و ۴۹۳ میلیون ریال سود عملیاتی در شرکت در سال ۱۳۹۷ و افزایش ۹۶ درصدی در سود عملیاتی تلفیقی، افزایش ۱۰۹ درصدی در “سود خالص شرکت” و کسب بیش از ۴۳ هزار و ۷۸۹ میلیارد و ۳۰۵ میلیون ریال سود خالص در شرکت در سال ۱۳۹۷ و افزایش ۱۰۵ درصدی سود خالص تلفیقی، پیشرفت ۸۷٫۸ درصدی در خط تولید گندله سازی شرکت سنگ آهن گهر زمین و برنامه ریزی جهت راه اندازی طرح در نیمه اول سال جاری، ادامه عملیات اجرایی خط ۳ تولید کنسانتره در شرکت سنگ آهن گهر زمین با پیشرفت ۲۲ درصدی، بهره برداری رسمی پروژه کوثر با ظرفیت ۲ میلیون تن در سال تولید آهن اسفنجی گرم و سرد در خرداد سال ۱۳۹۷ در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، ادامه مراحل اولیه اجرایی پروژه سه میلیون تنی فولاد سازی و نورد گرم پیوسته با تکنولوژی EPS در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر و ادامه عملیات اجرایی کارخانه تولید بریکت سرد به ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر با پیشرفت ۵۸ درصدی از دیگر دستاوردهای گل گهر در سال قبل بوده است.
ای سوی دیگر راه اندازی کارخانه ذوب و ریخته گری شماره ۱ با ظرفیت ۱٫۲ میلیون تن در سال در شرکت جهان فولاد سیرجان، برنامه ریزی جهت آغاز عملیات اجرایی پروژه احیا مستقیم شماره ۲ با ظرفیت تولید ۱.۷ میلیون تن در سال در شرکت جهان فولاد سیرجان، اجرای پروژه انتقال آب خلیج فارس به صنایع جنوب شرق کشور (تامین تجهیزات و بخشی از اجرای قطعه اول) با پیشرفت ۸۴٫۶۸ درصد، اجرای پروژه احداث مجتمع آب شیرین کن بندرعباس (فاز ۰ و ۱) با پیشرفت ۳۹٫۹۱ درصد، کسب پیشرفت ۹۹.۵ درصدی در پروژه احداث نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی شهید کاظمی سیرجان – واحدهای گازی بلوک اول به همراه مشترکات و کسب پیشرفت ۸۰ درصدی در پروژه احداث نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی شهید کاظمی سیرجان – بخش بخار بلوک اول از موارد دیگری بود که در سال ۹۷ محقق شد.
گفتنی است، در پایان مجمع نیز سهامداران گل گهر با تقسیم ۱۰۸ تومان سود برای سال مالی قبل توافق کردند. این میزان سود ۹۰ درصد سود محقق شده (معادل ۱۲۲ تومان به ازای هر سهم) می باشد.
لازم به ذکر است، سود سهام ۹۷ شرکت برای سهامداران حقیقی از دی ماه ۹۸ پرداخت خواهد شد.
- بهرهبرداری از کارخانه کنسانتره اپال پارسیان تا شهریور ماه ۱۴۰۳/ احداث و بهرهبرداری از ساختمانهای جدید اداری
- استمرار تولید بر کسب رکورد برتری دارد
- رشد دو برابری فروش محصولات گلگهر
- ثبت بالاترین رکورد تولید ماهیانه کنسانتره در شرکت اپال پارسیان سنگان
- تولید کنسانتره اپال پارسیان سنگان از ظرفیت فراتر رفت
- برای نخستین بار در کشور انجام شد؛ انجام آزمونهای کفایت تخصصی شیمیایی گندله و آهن اسفنجی توسط فولاد هرمزگان
- آئین رونمایی از خط تولید انبوه دامپتراک ۶۰ تنی ایرانی در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران
- دو کنفرانس گلگهر در سومین جشنواره ملی فولاد
- معاون بهرهبرداری شرکت گلگهر در تشریح عملکرد هشتماهه: با وجود محدودیت برق، بالاتر از برنامه، تولید کردهایم
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران