
به گزارش چیلان ، تولید فولاد میانی دنیا در ماه ژوئن نیز با ۴.۸ درصد رشد اعلام شده ۱۵۹.۲ میلیون تن گزارش شده که رشد آن اندکی کمتر از نیمه اول سال است.
چین به عنوان بزرگترین فولادساز جهان رشد چشمگیر ۱۰ درصدی تولید در ماه ژوئن را به ثبت رسانده و رشد آن در نیمه اول سال نسبت مدت مشابه سال قبل ۹.۹ درصد بود. به گونه ای که تولید فولاد میانی چین در ژوئن به ۸۷ میلیون و ۵۳۳ هزار تن و در نیمه اول سال به ۴۹۲ میلیون و ۱۶۹ هزار تن رسید
هند به عنوان دومین فولادساز بزرگ دنیا موفق به تولید ۵۶ میلیون و ۹۵۹ هزار تن فولاد میانی در نیمه اول ۲۰۱۹ شد که رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشت. رشد تولید این کشور در ژوئن ۴ درصد بوده و تولید به ۹ میلیون و ۳۳۶ هزار تن رسیده بود.
تولید فولاد میانی ژاپن به عنوان سومین فولادساز بزرگ دنیا در نیمه اول سال ۵۱ میلیون و ۸۲ هزار تن و در ژوئن ۸ میلیون و ۷۸۹ هزار تن بود که در ژوئن افت تولید متوقف و رشد ۰.۴ درصدی به ثبت رسید اما همچنان مجموع تولید نیمه اول با کاهش همراه بوده و ۳.۶ درصد کاهش را به ثبت رسانده است.
آمریکا چهارمین فولادساز بزرگ جهان با تولید ۴۴ میلیون و ۳۴۵ هزار تن فولاد میانی است که رشد ۵.۴ درصدی تولید را به ثبت رسانده است. رشد تولید ژوئن این کشور نیز ۳.۱ درصد بوده و تولید به ۷ میلیون و ۲۷۶ هزار تن رسیده است.
کره جنوبی پنجمین فولادساز برتر با تولید ۳۶ میلیون و ۸۹۸ هزار تن فولاد میانی، روسیه ششمین فولادساز بزرگ با تولید ۳۵ میلیون و ۷۵۷ هزار تن، آلمان هفتمین فولادساز برتر دنیا با تولید ۲۰ میلیون و ۷۱۷ هزار تن، ترکیه هشتمین فولادساز بزرگ با تولید ۱۶ میلیون و ۹۹۴ هزار تن، برزیل نهمین فولادساز برتر با تولید ۱۶ میلیون و ۶۸۷ هزار تن و ایتالیا دهمین فولادسز برتر دنیا با تولید ۱۲ میلیون و ۵۶۱ هزار تن بودند.
در ژوئن همچنین شاهد افت تولید ایران نسبت به ماه می بودیم. عملکرد تولید این ماه تولید بالغ بر ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار تن فولاد میانی است که اگرچه رشد ۶.۱ درصدی نسبت به ژوئن سال قبل داشت اما از تولید ۲ میلیون و ۲۳۵ هزار تنی ماه می کمتر است.
فولادسازان ایرانی همچنین در نیمه اول امسال به تولید ۱۲ میلیون و ۷۸۸ هزتر تن فولاد خام دست یافت درحالی که تولید در مدت مشابه پارسال ۱۲ میلیون و ۱۱۰ هزار تن بوده است.
به لحاظ تولید آهن اسفنجی نیز باید گفت، ایران شاهد جهش ۱۶.۳ درصدی در تولید آهن اسفنجی در ماه ژوئن و رشد ۱۵.۲ درصدی در نیمه اول سال است. تولید آهن اسفنجی ایران در ژوئن ۲ میلیون و ۳۹۵ هزار تن و در نیمه نخست سال ۱۴ میلیون و ۱۷۷ هزار تن بود.
- نمایی از شرطی شدن اقتصاد ایران به تحولات آمریکا/ کاهش شدید حجم معاملات شمش فولادی در بورس کالا بازگوکننده چه رازهایی است؟
- کارنامه تولید فولاد دنیا در سال ۲۰۲۰/ ایران پیشتاز رشد تولید فولاد در دنیا/ روسیه جای آمریکا و ترکیه جای آلمان را گرفت + نمودار
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ رشد ۸.۵ دلار قیمت شمش صادراتی ایران تحت تأثیر شکست ترامپ در انتخابات آمریکا/ افزایش قیمت فولاد در بازارهای جهانی
- آمریکا دامنه تحریم فلزات ایران را گسترش داد/ شرح تحریمهای جدید در حوزه فلزات
- کاهش آسیبپذیری صنایع فولادی در مقابل تحریم با بهکارگیری اصول پدافند غیرعامل
- بحران کرونا، آتش جنگ تجاری در بازار فولاد را بار دیگر روشن میکند/ یک چالش دیگر به چالشهای سهگانه صادرات فولاد ایران اضافه شد

محمدجعفر صالحی
معاون خرید ذوب آهن اصفهان

علی اکبر صالحی
مدیرعامل مجتمع صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه