
با توجه به اینکه صادرات دارای ۲ جنبه خریدار و صادرکننده است، موضوع تحریم بر روی صادرات ما آنچنان تاثیر نخواهد داشت چرا که اراده کشور بر صادرات است. اما می تواند بر تصمیم خریداران و نیز بر میزان و نحوه ارائه خدمات شرکت های خدماتی در بخش حمل و نقل، بیمه و بانک ها اثر بگذارد.
با توجه به اینکه بازار فولاد داخل با کمبود مواجه نخواهد شد لذا شرکت هایی که صادرات را هدف گذاری کرده و تولیداتشان را افزایش داده اند از عدم صادرات آسیب خواهند دید و باید ساز و کار مناسبی برای شرایط تحریم پیش بینی نمایند.
برای کاهش اثرات این تحریم باید دستگاه دیپلماسی کشور فعال باشد و با رایزنی هایی که انجام می دهد شرایط را برای ادامه صادرات فولاد خصوصا به کشورهای مستقل دنیا و همسایه فراهم نماید.
همچنین باید منتظر فشار مضاعف بر قیمت های صادراتی فولاد ایران نیز بود چراکه خریداران برای خرید از ما ریسک می کنند از این رو انتظار دارند هزینه ریسک توسط فروشنده تقبل شود.
- جلسه رسته نورد انجمن فولاد با حضور بیش از ۳۲ شرکت برگزار شد/ تبادل نظر در مورد کاهش فاصله قیمت میلگرد با شمش در بازار داخلی و مشکلات گمرکی + تصاویر و اظهارات شرکتکنندگان
- خبر فوری: جلسه فوق العاده رسته آهن اسفنجی
- توسعه صادرات فولاد در گرو ایجاد اتحادیه صادراتی
- فشار به بازار داخلی فولاد مصر با افزایش بهای سوخت
- شاخص مدیران خرید فولاد چین در ماه ژوئن به ۴۸.۲ درصد رسید
- رشد ۸۲ درصدی درآمد گل گهر از محل فروش کنسانتره و گندله




مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران

جهاندار شکری
مدیرعامل ذوب آهن بیستون و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس رضا حیدری
مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره هلدینگ فولاد متیل