به گزارش چیلان به نقل از ایمیدرو، خداداد غریب پور در جمع تعدادی از مدیران ایمیدرو با اشاره به اهمیت اقدامات توسعهای این سازمان که بُعد هزینهای دارد، گفت: برنامهها و سیاستهای ایمیدرو در سال ۹۹ به این امر معطوف شده است که با اجرای طرح های نیمه تمام، میزان تولیدات کشور در حوزههای مختلف (فولاد، آلومینیوم، مس، سرب و روی و…) افزایش یابد. این اقدام در راستای ایفای نقش توسعهای ایمیدرو خواهد بود.
وی با بیان اینکه بودجه این سازمان در سال “جهش تولید”، از رشد ۲.۴ برابری برخوردار خواهد بود، گفت: توسعه بخش معدن و صنایع معدنی میتواند برای دولت درآمد پایدار ایجاد کند و ضمن اشتغالزایی، اقتصاد کشور را برای رسیدن به استقلال اقتصادی و خودکفایی و توسعه اقتصاد غیرنفتی متحول سازد. رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: به همین دلیل، میزان اعتبارات سرمایه گذاری از محل منابع داخلی ایمیدرو در بودجه سال ۹۹ معادل ۱۸ هزارمیلیارد ریال مصوب شده است که در مقایسه با بودجه مصوب سال گذشته، معادل ۲.۴ برابر افزایش یافته است.
اکتشافات، زیر ساخت و تامین مواد معدنی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بخشی از این بودجه برای توسعه زیرساخت های معدن و صنایع معدنی و تکمیل اکتشافات اختصاص می یابد. غریب پور افزود: با توجه به اینکه، معدن و صنایع معدنی نقش پیشران در اقتصاد دارد، اولویت دیگر ایمیدرو، تامین مواد معدنی صنایع تولیدی در داخل کشور خواهد بود.
وی اعلام کرد: براین اساس، به منظور تامین و افزایش تولید مواد معدنی برای سال ۹۹ جلسات کارشناسی برنامه تولید با حضور مدیران عامل شرکت های تولیدی تحت پوشش، مدیران مجتمع ها و همچنین مدیران تخصصی سازمان، برگزار شد.
افزایش تولید
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: با توجه به عملکرد تولید سال ۹۸ و با در نظر گرفتن ظرفیت های بالقوه، برنامه تولید سال ۹۹ افزایش یافته است تا صنایع بزرگ تولیدی با کمبود مواد معدنی مواجه نباشند. این برنامه ریزی در راستای “جهش تولید” و “رشد اقتصادی” است.
غریب پور افزود: براین اساس، در بودجه امسال ایمیدرو، تولید مواد معدنی حوزه در سال ۹۹ نسبت به بودجه مصوب سال ۹۸ به طور میانگین به میزان ۲۵ درصد افزایش یافته است. وی گفت: این اقدام موجب خواهد شد تا پروژه هایی همچون آلومینای ایران(جاجرم) و آلومینیوم جنوب(سالکو) با ظرفیت کامل در مدار تولید قرار بگیرند.
افزایش سرمایه ۲۵ هزار میلیارد تومانی بنگاه های بزرگ در سال ۹۹
غریبپور گفت: امسال افزایش سرمایه بنگاههای بزرگ معدن و صنایع معدنی، به ۲۵ هزار میلیارد تومان می رسد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: مدیریت سود شرکت ها و سرمایه گذاری آن در طرح های توسعه شرکت ها، رویکردی توسعه ای است که در ایمیدرو عملیاتی شد.
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- جزئیات تصویب افزایش سرمایه هلدینگ صنایع و معادن غدیر/ ارزندگی سهام وکغدیر از زبان مدیرعامل/ سرمایه وکغدیر به ۴۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت
- ضرورت استفاده از تکنولوژیهای جدید در بخش فرآوری و صنایع معدنی
- بزرگترین افزایش سرمایه و سنگینترین تقسیم سود نقدی تاریخ بورس ایران در مجمع فولاد مبارکه
- حمایت از سرمایهگذاریهای جدید در حوزه معدن و صنایع معدنی
- معدن نه در اولویت آقای رئیس جمهور بود، نه حتی وزارت صمت
- افزایش سرمایه ۴۰ درصدی فولاد مبارکه تصویب شد/ تا مجمع عمومی سالانه سهام جایزه در پرتفوی سهامداران خواهد نشست
- آمادهباش مدیران بومیسازی برای مشارکت فعال در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران/ ترکیب سه میز ساخت داخل نمایشگاه بومیسازی مشخص شد
- نشست مدیران روابط عمومی با محوریت سومین جشنواره ملی فولاد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران