به گزارش چیلان ، کسری غفوری با بیان این که آهک و دولومیت از نیازهای اساسی فولاد خراسان است و برای رفع این نیاز تصمیم گرفته شد مجموعهای در نزدیکی فولاد خراسان احداث گردد، افزود: در این چارچوب طرحهای مطالعاتی آن انجام و از سال گذشته طرح احداث آن با برنامه زمان بندی و پیش بینی های عملیاتی آغاز شد.
وی در ادامه این بازدید گفت: فولاد خراسان برای به ثمر رسیدن هر چه سریع تر این کارخانه در بخش مالی و تامین تجهیزات، حمایتهای لازم را انجام می دهد و به موازات آن هم امیدواریم طرح توجیهی احداث خط تولید دوم این کارخانه هرچه سریعتر ارائه شود.
معاون استاندار و فرماندار نیشابور هم در این بازدید که روز سه شنبه، ۳ تیر ماه ۱۳۹۹، در محل شهرک صنعتی عطار نیشابور انجام شد، با اشاره به این که «شرکت تعاونی فولادیار» به عنوان یک معین اقتصادی، گامهایی منطقی در جهت ایجاد اشتغال پایدار روستایی و حمایت از اقشار آسیب پذیر برداشته است، گفت: با احداث این کارخانه توسط فولادیار، فاصله مکانی میان محل های تولید و بهره برداری کاهش می یابدکه این موضوع موجب ایجاد ارزش افزوده و کاهش هزینهها است.
علیرضا قامتی با بیان این که صنعت ساختمان ۳۰ درصد از تولید را به خود اختصاص داده و ۳۰ درصد از هزینههای ساختمان هم شامل هزینه فولاد است، افزود: این نشاندهنده اهمیت فولاد است و ۳۰درصد از اشتغال کل کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف صنعتی را فولاد و فرآوردههای فولاد در بر می گیرد و هر گام جزئی در ایجاد ارزش افزوده و کاهش هزینهها در این بخش تاثیر مستقیم بر اقتصاد و اشتغال منطقه و کشور دارد.
فرماندار ایجاد اشتغال را منجر به کاهش نا به سامانی های اجتماعی دانست و گفت: توجه به تولید و اشتغال می تواند زمینه بسیاری از ناهنجاری ها را از بین ببرد.
حسین سراج، مدیر شهرکهای صنعتی نیشابور و فیروزه هم با بیان این که حدود ۳۵۰ هکتار از سه هزار هکتار مساحت شهرک صنعتی عطار به بخش های مرتبط با فولاد اختصاص یافته، افزود: ایجاد خط اختصاصی حمل و نقل ریلی یکی از نیازهای مهم شهرک صنعتی عطار نیشابور است تا ارسال محصولات، به ویژه صادرات تسهیل شود، که امیدواریم با مشارکت مجتمع فولاد خراسان بتوانیم در فاصله زمانی کوتاهی این زیرساخت را ایجاد کنیم.
مدیر عامل شرکت فولادیار هم در ادامه گفت: برای تامین نیاز این کارخانه از معادن شهرستان نیشابور استفاده میشود که موجب ایجاد اشتغال در منطقه میشود و در این قالب، سه تعاونی روستائی معین اقتصادی ثبت شده که روزانه ۸۰۰ تن آهک از این طریق به این صنعت فولاد شهرستان منتقل می شود.
سید محمدعلی موسوی فرد افزود: برای این تعاونیها درخواست خرید ماشین آلات و ایجاد شرکت حمل و نقل داده شده که موجب ایجاد اشتغال پایدار دیگری میگردد.
وی بیان کرد: پیش از این آهک مورد نیاز فولاد خراسان از تربت حیدریه و سیمان مشهد تامین می شده که با وجود معادن آهک مرغوب در نیشابور مجوزهای لازم برای احداث این کارخانه گرفته شد و در شهریور ۱۴۰۰ به بهرهبرداری خواهد رسید.
- جزئیات «تولید از دست رفته» و «عدم النفع» فولاد خراسان از چالش انرژی/هدر رفت بیش از ۲۱۰۰ تن محصول در خلاء کمبود انرژی
- فولاد خراسان بار دیگر در فهرست «صد شرکت برتر» کشور درخشید
- تابآوری صنعت فولاد در مواجهه با چالشها
- لزوم رفع موانع صادراتی در صنعت فولاد
- ثبت سه رکورد در فولاد خراسان
- فولاد خراسان ۲۲ ساله شد
- شکستن دو رکورد تولیدی در خردادماه توسط فولاد خراسان
- رکوردشکنی فولاد خراسان در سال رشد تولید
- مدیرعامل فولاد خراسان: فولاد ارزان شد اما خودرو نه! / بورس کالا محل کشف قیمت است نه توزیع کالا
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران