به گزارش چیلان ، سید مصطفی علوی در بازدید از شرکت فولاد مبارکه در گفتوگو با خبرنگار فولاد خاطرنشان کرد: بیش از ۴۵ درصد از فولاد کشور توسط شرکت فولاد مبارکه تأمین میشود که یک مجموعه بسیار فعال و ارزشمند صنعتی است.
وی افزود: ما از خط تولید ورق گالوانیزه (ورقهای رنگی) بازدید کردیم؛ محصولی که تولید آن محدود به مجموعه فولاد مبارکه بوده و تقریبا از ۲۰ سال گذشته در این شرکت آغاز شده و جای تبریک برای تولید چنین محصولی وجود دارد.
علوی همچنین در خصوص مشکلاتی که ناشی از محدودیت تأمین انرژی است، اظهار کرد: محدودیتهای تأمین انرژی سالهاست که مطرح بوده، اما از سال گذشته نمود بیشتری پیدا کرده است. البته این موضوع در فصل سرما که ممکن است با قطعی و یا محدودیت در تأمین گاز مواجه شویم بیشتر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان ادامه داد: شرکت فولاد مبارکه بهعنوان یکی از مشتریان بزرگ شرکت گاز اصفهان که روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب مصرف گاز دارد، از اهمیت زیادی برخوردار بوده و ما نمیخواهیم میزان گاز این مجموعه محدود شود؛ چراکه محصولات تولیدی این مجموعه موردنیاز کل کشور است.
وی افزود: اما نکته اینجاست زمانی که مصرف بخش خانگی نسبت به میزان مصرف صنعت در فصل سرما بیشتر میشود و تأمین نیاز گاز برای عموم مردم در اولویت است، بهناچار برای برخی از صنایع همچون فولاد نیز محدودیت اعمال شود که ابلاغ آن نیز از پایتخت صورت میگیرد؛ اما راه برونرفت از این موضوع حرکت به سمت مصرف بهینه است که خوشبختانه در فولاد مبارکه فضای مناسب برای این دست از اقدامات وجود دارد و اگر بخش انرژی این مجموعه فعالیت جدی برای بهینهسازی مصرف داشته باشد، از میزان صرفهجویی صورتگرفته میتوان گاز موردنیاز مجموعه را تأمین کرد.
علوی تأکید کرد که از مشکلات قطع شدن گاز و محدودیتهای آن برای صنعت فولاد آگاه است، اما این موضوع را میتوان با مصرف بهینه جبران کرد و امید میرود بتوان با کمک واحد بهینهسازی مصرف انرژی شرکت گاز که توسط نیروهای متخصص ایجادشده، تعاملی دوطرفه با شرکت فولاد مبارکه ایجاد کرد تا در مواردی که امکان کاهش مصرف وجود دارد، اقداماتی انجام شود و در نهایت نگرانیهای ناشی از عدم تأمین گاز را که ممکن است در زمستان پیش آید کاهش دهیم.
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
- پیشروی صنعت فولاد از بومیسازی به توسعه فناوری/ فولاد ایران سبز است
- صنعت فولاد با بومیسازی قوام یافت / افراد تحصیلکرده و مستعد کشور را باور کنیم
- سامانه جامع بومیسازی شرکت فولاد مبارکه رونمایی شد
- راهبرد صنعت فولاد در مواجه با چالشها چیست؟
- استان هرمزگان بهترین مکان توسعه صنعت فولاد کشور است
- لزوم توجه به اقتصاد دریا با محوریت صنعت فولاد
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران