به گزارش چیلان ، عباس اکبری محمدی، معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه در خصوص موفقیت ثبتشده در تولید تختال طی سهماهه اول امسال به خبرنگار فولاد گفت: طی ۳ ماه گذشته علیرغم محدودیتهای مختلف بهویژه در تأمین مواد اولیه، همچنین محدودیتهایی که بهتازگی در زمینه تأمین آب و برق به وجود آمده، با برنامهریزیهای صورتگرفته و همت همکاران بیش از ۲ میلیون تن تختال در فولاد مبارکه تولید شد. این مقدار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بسیار بیشتر است (میزان تولید صورتگرفته در سهماهه ۹۹ به میزان یکمیلیون و ۸۹۶ هزار تن تختال بوده است).
به گفته وی، میزان تختال تولیدشده در سهماهه اول امسال نتیجه هماهنگی و برنامهریزی تمامی کارکنان فعال در کارخانه فولاد مبارکه بوده و نشان میدهد پولادمردان شرکت فولاد مبارکه برای افزایش تولید و بهرهوری بیشتر، با وجود همه محدودیتهای بینالمللی، همچون تحریمها و مشکلات داخلی، کمبود منابع انرژی همچون آب و برق و مشکلات در تأمین مواد اولیه، توانستهاند بر تمامی مشکلات فائق آمدند و امر تولید را به بهترین شکل ممکن انجام دادند.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: این موفقیت باعث میشود به میزان قابلتوجهی از خروج ارز از کشور جلوگیری شود. از سوی دیگر بخشی از این تولید، محصولات صادراتی است که میتواند ارزآوری برای کشور داشته باشد و در مجموع باعث بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید فولاد در کشور شود.
وی با اشاره به اینکه تولید بیش از ۲ میلیون تن تختال در سهماهه اول سال میتواند نویدبخش خبرهای خوش در زمینه تولید سال ۱۴۰۰ باشد نیز گفت: با برنامهریزی که برای سال ۱۴۰۰ انجامشده و همچنین با توجه به شعار سال ۱۴۰۰، امیدواریم بتوانیم افزایش تولید قابلتوجه نسبت به سال ۹۹ داشته باشیم.
اکبری محمدی ادامه داد: هراندازه میزان تولید فولاد بهعنوان ماده اولیه صنایع پاییندستی افزایش پیدا کند، این بخش با اطمینان خاطر و به سهولت میتواند نیاز خود را تأمین کند و این امر به معنای اشتغال بیشتر در صنایع پاییندستی است؛ زیرا همانگونه که میدانید نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر در صنایع پاییندستی فولاد مشغول به کار هستند و هراندازه این محصول که ماده اولیه صنایع پاییندستی است، بهتر و بیشتر تولید و تأمین شود، اشتغال در این بخشها پایدارتر خواهد بود و در نهایت اقتصاد کشور پایدارتر میَشود و با شرایط بهتری روبهجلو حرکت میکند.
وی در پایان از همت و تلاش بیوقفه همه کارکنان فولاد مبارکه خصوصا کارکنان زحمتکش ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم تشکر و قدردانی کرد.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری فولاد مبارکه:
رشد سهماهه تولید تختال در فولاد مبارکه معادل ایجاد یک واحد فولادسازی است
مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری فولاد مبارکه با اشاره به تولید ۲ میلیون و ۳۳ هزار تنی تختال در سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ گفت: این رشد تولید برابر با ایجاد یک واحد فولادسازی در کشور است.
غلامرضا سلیمی در گفتوگو با خبرنگار فولاد درباره موفقیت جدید تولید تختال در فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه در سه ماه ابتدایی سال جاری به ترتیب ۷۰۰ هزار تن، ۶۹۶ هزار تن و ۶۳۶ هزار تن (در مجموع ۲ میلیون و ۳۳ هزار تن) تختال تولید کرده که در مقایسه با بهار ۹۹، رشد ۷.۳ درصدی را نشان میدهد.
دستیابی به موفقیت با وجود ۳۰۰ کوره ساعت توقف
وی افزود: این افزایش ۷.۳ درصدی تولید در شرایطی محقق شده است که تجهیز جدیدی اضافه نشده و تنها بهرهوری نیروی انسانی بهبود یافته است. البته باید توجه داشت در خردادماه سال جاری با محدودیتهای انرژی برق مواجه بودیم و به همین دلیل بیش از ۳۰۰ کوره ساعت توقف داشتیم. هزینه این توقف برای فولاد مبارکه تقریبا برابر با تولید ۴۰ هزار تن تختال بود؛ بنابراین با احتساب این زیان تولید، ظرفیت تولید فصلی فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۷۰ هزار تن افزایش یافته است.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه با اشاره به پاور آن (زمان روشن بودن تجهیزات) و پاور آف (زمان خاموش بودن تجهیزات) گفت: ما سعی کردیم پاور آفها را مدیریت کنیم. افزایش آمادهبهکاری تجهیزات از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین حفظ آمادهبهکاری ۱۰۰ درصدی تجهیزات در کنار حمایتهای مدیران عالی شرکت یکی دیگر از نکات مهم و تأثیرگذار در این مسئله است.
سلیمی خاطرنشان کرد: افزایش فصلی بیش از ۱۷۰ هزار تنی تولید تختال در فولاد مبارکه، معادل ایجاد یک پلنت فولادی در سال است.
ارتقای چشمگیر کیفیت در محصولات تولیدی
قاسم خوشدلپور، مدیر ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه نیز ضمن اشاره به باتلاش وافر و عزم جزم همکاران ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم در سهماهه اول سال «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» در عبور از مرز تولید ۲ میلیون تن تختال (۲۰۳۳۰۰۰ تن تختال) گفت: این مهم در حالی محقق شد که محدودیت انرژی در خردادماه بهشدت در کاهش تولید مؤثر بود، ولی همکاران همدل و سربلند ناحیه با درایت و تدبیر لازم و حمایت واحدهای مختلف پشتیبانی توانستند رکورد تولید خردادماه سال ۹۹ را تکرارکنند و از لحاظ کیفیت نیز ارتقای چشمگیری در محصولات تولیدی بهوجود آمد.
وی همچنین از نقش حمایتی و پشتیبانی تیم مدیریت ارشد شرکت و همکاران واحدهای پشتیبانی و همکاران سختکوش ناحیه در تحقق جهش تولید و رفع موانع تولید صمیمانه تشکر کرد.
این موفقیت در سایه تلاش کارکنان خستگیناپذیر ناحیه فولادسازی به دست آمد
محمدعلی شفیعی، رئیس گروه فنی فولادسازی و ریخته گری مداوم نیز با اشاره به تولید ۲۰۳۳۰۰۰ تن تختال در سه ماه اول سال جاری گفت: این میزان در سال گذشته ۱۸۹۶۰۰۰ تن بود؛ بنابراین رشد بیش از ۷ درصدی داشته است.
وی افزود: با وجود همه محدودیتها این موفقیت با حمایت مدیریت عالی سازمان و در سایه تلاش کارکنان خستگیناپذیر ناحیه فولادسازی، با تعیین میکس مناسب از متالیک شارژ، مدیریت توقفات برنامهریزیشده، افزایش تعداد ذوب در هر سکوئنس ریختهگری، کاهش حوادث تولیدی و حمایت واحدهای پشتیبانیکننده به دست آمده است.
غیور مردان فولاد فعل «خواستن و توانستن» را صرف کردند
مصطفی حقانی، رئیس راهبری و تعمیرات جرثقیلها و ترانسفرکارها نیز با تبریک دستاورد جدید ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم در عبور از تولید ۲ میلیون تختال در سهماهه اول سال جاری به مدیریت ارشد سازمان، مدیریت و همه کارکنان سختکوش ناحیه، در سال «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها»، گفت: یک بار دیگر غیور مردان فولاد مبارکه علیرغم همه مشکلات و موانع موجود در مسیر تولید، فعل «خواستن و توانستن» را به درستی و شایستگی صرف کردند و با استفاده از توان و اراده خستگیناپذیر خود و با حمایت همه واحدهای ستادی و پشتیبانی، گام بلند دیگری در راستای شکوفایی تولید و اقتصاد کشور برداشتند.
وی همچنین از همه همکاران، مخصوصا تیم راهبری و تعمیرات جرثقیلهای سقفی ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم که در این دستاورد بزرگ نقش بسزایی داشتهاند، تشکر و قدردانی کرد.
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
- رشد ۷ درصدی تولید در فولاد مبارکه/ مقایسه تطبیقی روند تولید ورق گرم «فولاد»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش