به گزارش چیلان ، مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست فولاد مبارکه با اعلام این مطلب افزود: در شرکت فولاد مبارکه با حمایتهای مدیریت عالی شرکت، معاونین، مدیران و تلاش تمامی کارکنان شرکت، توانستیم در سال ۹۹ با لبیک بهفرمان مقام معظم رهبری، با جهش تولید، گام بزرگی در صنعت فولاد برداریم.
حسین مدرسیفر تصریح کرد: افتخار ما در شرکت فولاد مبارکه این است که علیرغم تعطیلی بسیاری از شرکتها در پیک اول کرونا، ما توانستیم با مدیریت همزمان تولید و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا علاوه بر دستیابی به افزایش تولید، از همهگیری این بیماری در شرکت جلوگیری به عملآوریم، بهطوریکه تاکنون این بیماری نتوانسته خدشهای به تولید این واحد صنعتی وارد نماید.
وی افزود: فولاد مبارکه ثابت کرد در روزهای سخت شیوع کرونا که میتوان گفت یک جنگ بیولوژیکی است باافتخار حرکت کرد و دشمنان نظام را مأیوس ساخت.
وی تأکید کرد: ما در فولاد مبارکه در شرایط تحریمها یاد گرفتیم هر تهدیدی را به یک فرصت تبدیل کنیم و همین یادگیری باعث شد در پی انتشار این ویروس در چین در اواخر سال ۹۸ قبل از اینکه این بیماری به ایران بیاید، با انجمن جهانی فولاد یک ارتباط دوسویه برقرار سازیم. به همین منظور شروع به شناسایی این بیماری و علائم آن نمودیم و درنهایت در اواخر اسفند و اوایل فروردین ۹۹ با شروع موج اول با آمادگی کامل در مقابل این ویروس قرار گرفتیم و موفق شدیم از تعطیلی شرکت جلوگیری کنیم. همین تجربیات و برنامههای پیشگیرانه را در قالب یک طرح به انجمن جهانی فولاد ارائه کردیم که با استقبال زیادی در دنیا روبهرو شد و از تجربیات ما استفاده گردید.
مدرسیفر افزود: در سال ۹۹ این ویروس را بهعنوان یک ریسک شناسایی کردیم و در قالب مدیریت ریسک با آن برخورد نمودیم و بر اساس نتایج پیامد، شدت و احتمالات موجود، آن را آنالیز کردیم.
وی به دیگر فعالیتهای پیشگیرانه که دیگر واحدهای شرکت را درگیر کرده بود نیز اشاره کرد و افزود: افزایش ناوگان ترابری، تغییر در نحوه توزیع غذا، درخواست اقلام بهداشتی و… مواردی بود که واحدهای زیادی از شرکت برای انجام این خدمات، زمان و انرژی بیشتری از حد عادی صرف کردند تا بتوانیم بحرانها را مدیریت و با موفقیت پشت سر بگذاریم.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیطزیست فولاد مبارکه با بیان این که یکی از کارهای زیربنایی در مقابله با این ویروس پشتیبانی از تولید ماسک با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان بود، افزود: ایجاد ۲۳ دستورالعمل مقابله با این ویروس در ۳ روز، بازنگری تهویهها و ایجاد سامانه خود اظهاری هفتگی که کارکنان در قالب مدیریت خوداظهاری آن را انجام میدهند نیز کمک شایانی در شناسایی و پیشگیری از این بیماری برای شرکت به همراه داشته است.
مدرسیفر، تدوین طرح دوساله برای مقابله با این ویروس را از مهمترین اقدامات شرکت برشمرد و گفت: آمار مبتلایان به این ویروس با اقدامات خوب فولاد مبارکه تاکنون به کمترین میزان بوده است که نشان از پیشبینیهای مؤثر و اقدامات ارزشمندی است که در طراحی اولیه به آن پرداخته شده است.
وی با بیان این که یکی از دغدغههای این مدیریت تهیه واکسن کرونا بوده است، گفت: با پیگیریهای زیادی که تاکنون صورت گرفته ۳۵۰ هزار دوز واکسن برای همکاران و خانوادههای آنان و کل گروه فولاد مبارکه درخواست کردهایم و بدین منظور جلسات زیادی با وزارت بهداشت برقرار شد. این اطمینان را به همکاران میدهیم که ما اولین فولادساز خواهیم بود که واکسیناسیون کارکنانمان را شروع خواهیم کرد، زیرا تمام مجوزات مربوطه اخذ شده و طرف چینی نیز آنها را آماده کرده است.
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- تامین برق صنعت با بهرهبرداری از نیروگاههای جدید تا پایان ۱۴۰۴/ صنایع، نیروگاههای۱۰ هزار مگاواتی احداث میکنند/ تکلیف زیان قطعی برق چه می شود؟
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- هزینه انرژی صنایع فولادی به نرخهای جهانی رسیده است/ سهم صنعت فولاد از مصرف برق کشور تنها ۶ درصد است
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران