به گزارش چیلان ، حمیدرضا عظیمیان با اشاره به اهمیت تولید محصول باکیفیت ایرانی اظهار کرد: رکورد بازده کیفی شرکت فولاد مبارکه از آنجا مهم است که تمام نواحی تولیدی بالاترین عملکرد کیفی خود را در سال ۱۴۰۰ با توجه به حجم و ظرفیت تولید محصولات کیفی به دست آوردند.
وی افزود: در اردیبهشت ماه سال جاری، همزمان با رشد چشمگیر تولید شرکت فولاد مبارکه، بالاترین بازده کیفی محصولات در نواحی فولادسازی، نورد گرم، نورد سرد و فولاد سبا به دست آمد که منجر به کسب رکورد ۹۱% در کل شرکت و بهبود ۲% نسبت به مشابه سال قبل شد.
ارتقای کیفیت محصولات داخلی احترام به اعتماد و انتخاب آنهاست
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: ارتقای کیفیت کالاها و محصولات داخلی از مهمترین ضروریات در ایجاد جایگاه مناسب برای محصولات ایرانی در بازارهای داخلی و جهانی و نیز در اذهان مصرفکنندگان و در واقع احترام به اعتماد و انتخاب آنهاست.
وی خاطرنشان کرد: عرضه کالا و محصولات باکیفیت ایرانی جهت رفاه حال مردم باید سرلوحه کار تمامی تولیدکنندگان، صنعتگران و ارائهدهندگان خدمات قرار گیرد تا مردم با اطمینان و رغبت به سمت انتخاب و مصرف کالاهای ایرانی سوق یابند.
فولاد مبارکه به کیفیسازی محصولات خود اهتمام ویژهای دارد
عظیمیان اذعان داشت: در راستای تحقق شعار سال، شرکت فولاد مبارکه به عنوان سازمانی متعالی و پیشرو همگام با رکورد کمی در تولید به کیفیسازی محصولات اهتمام ویژهای دارد.
وی تصریح کرد: اگرچه هدفگذاری در بنگاههای اقتصادی بزرگ بر افزایش کمی محصولات تولیدی است اما در شرکت فولاد مبارکه و ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم، شاخص کیفیت محصولات هم هدفگذاری شده است؛ چنانچه محدودیتهای تأمین انرژی به ویژه برق برطرف شود متناسب با ارتقای کمی تولید فولاد خام کیفیسازی محصولات شرکت فولاد مبارکه محقق میشود.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه عنوان داشت: در سال گذشته نسبت به سال ۹۸، تمام پارامترهای کیفی شامل ذوب های خارج از استاندارد و کاهش عیوب محصولات تولیدی در فولاد مبارکه با بهبود ۰.۵ تا ۲.۵ درصدی همراه بود که باید نسبت به مقیاس تولید ۷ میلیون تن فولاد خام سنجیده شود.
رکورد کیفیسازی محصولات از تاریخ شکلگیری شرکت فولاد مبارکه ثبت شد
وی اضافه کرد: روند کیفیسازی محصولات در شرکت فولاد مبارکه در ابتدای سال ۱۴۰۰ تداوم داشت و در اردیبهشت ماه رکورد کیفیسازی محصولات از تاریخ شکلگیری شرکت فولاد مبارکه ثبت شد و بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه به ۹۱ درصد رسید.
عظیمیان با تأکید بر اینکه علیرغم افزایش کمی تولیدات در فولاد مبارکه از کیفیت محصولات کاسته نشد، بیان کرد: کیفیسازی محصولات در ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه شامل ذوبهای خارج از استاندارد با ۲.۳۵ درصد و میزان بهبود ۰.۲۸ درصدی همراه بود که بهترین شاخص کیفی در این بخش است و مهمترین پارامتر بازده کیفی محصولات تولیدی در شرکت فولاد مبارکه محسوب می شود.
وی ادامه داد: میزان عیوب تختال در ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه در اردیبهشت ماه سال جاری برابر ۷.۶ درصد بود که سهم مهمی در بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه دارد؛ یکی از پارامترهای سنجش کیفی محصولات این ناحیه درصد ناخالصی نورد گرم با منشأ فولادسازی است که در ناحیه نورد سرد و شرکتهای بهرهبردار محصول تختال شناسایی میشود و در اردیبهشت سال جاری به ۲.۵۲ درصد کاهش یافت و به پایینترین مقدار ممکن در دو سال گذشته رسید.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در پایان اضافه کرد: بازده کیفی ناحیه فولادسازی شرکت فولاد مبارکه در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به ۹۵.۳ درصد افزایش یافت که میزان بهبود این بازده یک رکورد بالا برای این صنعت محسوب میشود
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
- رشد ۷ درصدی تولید در فولاد مبارکه/ مقایسه تطبیقی روند تولید ورق گرم «فولاد»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران