به گزارش چیلان ،درآمد حاصل از فروش محصولات شرکت فولاد مبارکه اصفهان در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ معادل مبلغ ۶۶۰.۸۴۷ میلیارد ریال بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۲۷۳.۶۱۸ میلیارد ریال، معادل ۱۴۲ افزایش یافته است.
ترکیب فروش صادراتی و داخلی فولاد مبارکه
درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات فولاد مبارکه در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ معادل ۵۶۵.۹۶۰ میلیارد ریال بود که نسبت به دوره مشابه سال قبل، به میزان ۲۵۳.۶۴۹ میلیارد ریال، معادل ۹۶ درصد، افزایش یافته است.
درآمد حاصل از صادرات محصولات این شرکت نیز در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ معادل ۹۴.۸۸۷ میلیارد ریال بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۱۹.۹۶۹ میلیارد ریال، معادل ۳۷۵ درصد، افزایش یافته است.
وضعیت تولید فولاد مبارکه
با وجود اینکه شرکتهای فولادی در سال جاری به دلیل محدودیتهای مصرف برق تابستان سختی را پشت سر گذاشتند، اما فولاد مبارکه در مجموع عملکرد موفقی در حوزه تولید داشت. جدول زیر عملکرد تولیدی این شرکت را با برنامه سال ۱۴۰۰ مقایسه و میزان تحقق این برنامه را در نیمه نخست امسال نشان میدهد (اعداد به تن است). تولید کلاف سرد، قلعاندود، گالوانیزه و رنگی در نیمه نخست امسال از برنامه این شرکت پیشی گرفته است.
جدول زیر نیز مقدار تولید و فروش فولاد مبارکه را در نیمه نخست ۱۴۰۰ با مدت مشابه سال گذشته مقایسه میکند (اعداد این جدول بر حسب هزار تن است). در مجموع در نیمه نخست سال جاری، تناژ تولید فولاد مبارکه کاهش ۵ درصدی و تناژ فروش آن کاهش ۷ درصدی داشته که دلیل این امر شوک برق در تابستان سال جاری بوده است.
برنامههای توسعهای فولاد مبارکه
شرکت فولاد مبارکه اصفهان در راستای دستیابی به توازن در زنجیره ارزش سرمایهگذاریهای گروه فولاد مبارکه، پروژه احداث نورد گرم شهید سپهبد سلیمانی را در دست اجرا دارد. هدف اصلی از اجرای این طرح تبدیل نمودن تختال تولیدی در طرح توسعه زیرسقف ناحیه فولادسازی و ریختهگری به ورق فولادی و همچنین تولید محصولات ویژه و کیفی میباشد که تاکنون در کشور قابلیت تولید نداشتهاند. در حال حاضر فرآیند انتخاب پیمانکار و انعقاد قرارداد مرتبط با پروژه مذکور در شرکت فولاد مبارکه آغاز گردیده و پیشبینی میشود که با شروع مراحل اجرایی، این پروژه ظرف مدت ۳ سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
در گروه فولاد مبارکه، پروژه فولادسازی و ریختهگری شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری نیز دنبال میشود. فعالیت اجرایی این پروژه با سرمایهگذاری و حمایت شرکت فولاد مبارکه با هدف تولید ۸۰۰ هزار تن تختال از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۰ معادل ۸۸.۴۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
راهبرد شرکت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۰، تولید ایمن و پایدار و توسعه دانشمحور است. این شرکت علاوه بر پیشبرد طرحهای توسعه در گروه بزرگ فولاد مبارکه، اجرای تحول دیجیتال را نیز دنبال میکند.
- “بازدیدار”عرفانیان از متیل پس از سی سال
- مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان، مطرح کرد: رسالت اصلی شرکتهای پیشران، توسعه و آبادانی کشور است
- فولاد مبارکه «جایزه روابط عمومی برتر» کشور را دریافت کرد
- فوری: احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور توسط فولاد مبارکه اصفهان
- پنجشنبه و جمعه این هفته/ آزمون استخدامی فولاد مبارکه برگزار می شود
- بومی سازی کمپرسور سیلگس واحد احیا مستقیم توسط فولاد مبارکه
- سهم ۸ درصدی فولاد مبارکه در تولید ناخالص داخلی بخش صنعت کشور
- با حضور ۵۵.۶ درصد از سهامداران/ مجمع عمومی عادی بهطور فوقالعاده شرکت فولاد مبارکه برگزار شد
- سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری و اجرای بیش از ۲۵۰ پروژه زیستمحیطی در فولاد مبارکه
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران