به گزارش چیلان ، پروژه احداث خط خردایش و دانهبندی با ظرفیت ۳۵۰ تن در ساعت، سرمایهگذاری اولیه ۲۳۰ میلیارد ریالی و با هدف افزایش ظرفیت تولید سنگ آهک دانهبندیشده به بهرهبرداری رسید که سنگشکن هیدروکن و سرندهای ارتعاشی بهعنوان تکنولوژی استفادهشده در احداث این پروژه منجر به تولید سنگ آهک دانهبندیشده در ابعاد متنوع بهعنوان محصول نهایی گردیده است. ۹۰ درصد تجهیزات این پروژه توسط متخصصان داخلی بومیسازی شده و اشتغال ۸۵ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم گردیده است.
پروژه احداث خط سنگشکن اولیه، با سرمایهگذاری ۹۰۰ میلیارد ریال و ظرفیتی بالغ بر ۷۰۰ تن بر ساعت از دیگر پروژههایی بود که در شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه به بهرهبرداری رسید؛ افتتاح این پروژه که با هدف افزایش ظرفیت تولید و تأمین پایدار سنگ آهک دانهبندیشده و ظرفیت تولید سالیانه ۵ میلیون تن سنگ آهک صورت گرفته، با استفاده از تکنولوژی سنگشکن ژیراتوری، تولید سنگ آهک با دانهبندی صفر تا ۲۰۰ میلیمتر را محقق میکند. ۷۰ درصد از تجهیزات بهکار گرفته شده در پروژه خط سنگشکن اولیه، توسط متخصصان داخلی بومیسازی شده و این پروژه اشتغال ۹۵ نفر را فراهم کرده است.
لازم بهذکر است مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه به صورت آنلاین پروژههای بهرهبرداری از معدن سنگ آهن خاک سرخ کودی هرمزگان و معدن سنگ آهن سیلیس داوران کرمان را افتتاح کرد.
بهرهبرداری از معدن هماتیت و خاک سرخ کودی هرمزگان با سرمایهگذاری ۱۴۸ میلیارد و ۵۸۰ میلیون تومان در مساحتی بالغ بر ۶ کیلومتر مربع و با هدف تأمین سنگ آهن مورد نیاز گروه فولاد مبارکه صورت گرفت که میزان ذخیره سنگ آهن آن طبق پروانه بهرهبرداری موجود، بالغ بر ۵۳۱ هزار تن و ذخیره سالیانه خاک سرخ آن طبق پروانه بهرهبرداری موجود بالغ بر ۴۵ هزار تن میباشد.
برای این پروژه معدنی به میزان هزار و ۶۵۰ متر حفاری صورت گرفته، ذخیره هماتیت اثباتشده معدن سنگ آهن خاک سرخ کودی به میزان ۷ میلیون تن و ظرفیت سالیانه استخراج طرح توسعه آتی آن به میزان ۵۰۰ هزار تن است؛ پروژه بهرهبرداری از معدن سنگ آهن خاک سرخ کودی برای ۲۸ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
بهرهبرداری از معدن سنگ آهن سیلیس داوران کرمان نیز با هدف تأمین سنگ آهن و سیلیس مورد نیاز گروه فولاد مبارکه و با سرمایهگذاری اولیه ۸۰۵ میلیارد ریالی در مساحتی بالغ بر ۱۳ کیلومتر مربع صورت گرفته که اشتغالآفرینی ۳۵ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم را به همراه دارد؛ ظرفیت استخراج طرح توسعه آنی این پروژه ۳۰۰ هزار تن در سال است.
طبق پروانه بهرهبرداری موجود، این معدن، ۲۵۰ هزار تن ذخیره آهن، ۶۰۰ هزار تن ذخیره سیلیس و سالیانه ۲۵ هزار تن ظرفیت استخراج به همراه ذخیره هماتیت اثباتشده ۴ میلیون تنی دارد و دارای ۷۷۶ متر حفاری اکتشافی است.
شرکت معدنی و صنعتی فولادسنگ مبارکه اصفهان مأموریت تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنعت فولاد شامل سنگ آهک، آهن و دولومیت برای صنایع فولاد کشور با تمرکز بر نیازهای گروه فولاد مبارکه اصفهان را دارد
- رشد چشمگیر ضریب خوشقولی تولید محصولات سرد، پوششدار و کلاف گرم فولاد مبارکه
- دستاوردهای فولاد مبارکه در بازاریابی وفروش محصولات در سایه شفافیت و توجه به مصرفکنندگان نهایی بوده است
- فولاد مبارکه رکورددار صادرات در کشور طی دیماه
- فولاد مبارکه بزرگترین شریک دولت در تأمین برق است
- مصرف انرژی تمام واحدهای فولاد مبارکه در حد مجاز استاندارد ملی آهن و فولاد
- اختصاص تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران به فولاد مبارکه
- فولاد مبارکه در حال حاضر حدود ۵۵۰ گرید تجاری را تولید میکند
- ارتقا و تثبیت کیفیت آهک تولیدی در فولاد مبارکه
- کسب بالاترین رکوردهای تولیدسهماهه در طول تاریخ بهرهبرداری فولاد مبارکه
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش