به گزارش چیلان ، از سال ۱۳۹۲ که گسترش فناوری خوارزمی پای در میدان تولید کاتالیستهای مورد نیاز صنعت فولاد کشور گذاشت تا به امروز توانسته سهم بالایی از بازار کاتالیست کشور در صنعت فولاد کشور را از آن خود کند. به صورتی که هم اکنون ۶۰ درصد کاتالیست های مورد نیاز مجتمع عظیم فولاد خوزستان، یکی از بزرگترین مجتمعهای فولادی کشور، توسط گسترش فناوری خوارزمی تولید شده است.
مرداد ۱۴۰۱ برای گسترش فناوری خوارزمی، ماهی حساس و قابل توجه بود. در این ماه، مدول های ۳ مجتمع عظیم فولادی کشور با کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شد.
مدول C فولاد مبارکه اصفهان
مدول C فولاد مبارکه اصفهان با ظرفیت ۸۰۰.۰۰۰ تن در سال یکی از شش مدول قدیمی این مجموعه است که در سال ۱۳۹۶ با کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری شد. این مجموعه بعد از ۵ سال به دلیل برنامه تغییر تیوپ و افزایش ظرفیت و تبدیل تیوپهای ۸ اینچی به تیوپهای ۹ اینچی اقدام به بارگذاری جدید کرد.
این مدول از ۴۳۲ تیوپ برخودار است که با توجه به عملکرد درخشان کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی طی ۵ سال گذشته که حتی باعث افزایش رکورد فولاد مبارکه اصفهان در طول این سالها بوده است، مجددا توسط کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی با نظارت کارشناسان و متخصصین این شرکت بارگذاری خود را انجام داد.
فولاد مبارکه اصفهان با افزایش ظرفیت مدول C خود و با توجه به کیفیت بالای کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی در پی رکوردشکنی بیشتر در ایران و منطقه است.
مدول ۲ واحد احیا ۲ فولاد خوزستان
پروژه افزایش ظرفیت مدول ۲ احیا ۲ از ۶۰۰ هزار تن در سال به ۸۳۲ هزار تن در سال در فولاد خوزستان کلید خورده است. به همین جهت این مجموعه نیاز داشت تا کاتالیستهای جدید جایگزین کاتالیستهایی شود که در گذشته در این مدول بارگذاری شده است. با توجه به این مساله که کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی در مدول ۱ و مدول زمزم ۱ و دیگر مدولهای این مجموعه بهترین عملکرد را داشته است. تصمیم این مجموعه بر آن بود تا در مدول ۲ نیز از کاتالیستهای خوارزمی استفاده شود. در مردادماه ۱۴۰۱، آخرین کاتالیستهای خارجی که در مدول ۲ استفاده میگردید خارج شده و در حال حاضر با توجه به بارگذاری صورت گرفته ۶۰ درصد ظرفیت مدولهای واحد احیا مستقیم مجتمع عظیم فولاد خوزستان در اختیار کاتالیستهای شرکت دانشبنیان گسترش فناوری خوارزمی قرار گرفته است.
سهم ۶۰ درصدی گسترش فناوری خوارزمی از مدولهای احیا فولاد خوزستان، خود مدعایی بر عملکرد درخشان محصولات این شرکت است.
مدول B فولاد کاوه جنوب کیش
فولاد کاوه جنوب کیش که چشم انداز خود را در سال ۱۴۰۴ در تولید، صادرات و بهرهوری نیروی انسانی در بین سه شرکت برتر فولادی ایران ترسیم کرده است. بعد از ۱۰ سال قدیمیترین کاتالیستهای خارجی خود را خارج کرده و ۵۰۴ تیوپ مدول B خود را با کاتالیستهای DRI گسترش فناوری خوارزمی بارگذاری کرده است تا از این پس با استفاده از کاتالیستهای ایرانی رکورد تولید خود را افزایش داده و به آنچه که ترسیم کردهاند دست یابند.
حضور مستمر کارشناسان گسترش فناوری خوارزمی
تمام مراحل تخلیه و بارگذاری کاتالیستها در این سه مجتمع عظیم فولادی با حضور مستمر و نظارت کامل کارشناسان گسترش فناوری خوارزمی صورت گرفته است تا با بارگذاری صحیح، برگی زرین دیگر برای گسترش فناوری خوارزمی در صنعت فولاد کشور ثبت و در تاریخ این صنعت ضبط شود. امیدواریم با اعتماد و همراهی صنایع فولادی، پتروشیمی و پالایشگاهی کشور به ظرفیت بالای علمی شرکت و محصولات با کیفیت گسترش فناوری خوارزمی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر صنایع مادر کشور باشیم.
- تولید، تحویل دهی، بارگذاری و راهاندازی کاتالیستهای خوارزمی در بزرگترین قطب گازی غرب آسیا
- رکوردشکنی صبا فولاد خلیج فارس با کاتالیستهای خوارزمی
- رکود زنی های فولاد مبارکه با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان
- با بهره گیری از کاتالیست های ریفرمینگ شرکت گسترش فناوری خوارزمی رقم خورد : ثبت رکورد جدید تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد خوزستان
- گسترش فناوری خوارزمی رکورد زد /کسب بیش از ۷۰% سهم بازار در سولفورزدایی صنعت فولاد
- تحویل دهی کل کاتالیستهای HTS پالایشگاه اصفهان
- رکوردشکنی تولید آهن اسفنجی با بهرهگیری از مهندسی پایه ایرانی
- موفقیتی بزرگ در مجتمع سبا فولاد مبارکه اصفهان
- نظارت شرکت گسترش فناوری خوارزمی بر بارگذاری و راهاندازی واحد سولفورزدایی شرکت فولاد غدیر نیریز
- چرایی لزوم عرضه فولاد در بورس/ مرور تجربیات عبرتآموز «قبل و بعد عرضه فولاد در بورس کالا»
- تجهیزات خارجی کارخانه گندلهسازی کردستان در آستانه نصب/ پیشرفت ۵۲ درصدی تجهیز کارخانه با ماشینآلات روز / سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد تومانی و اشتغال ۷۰۰ نفری در گندلهسازی کردستان
- اعتراض فولادسازان ترک به گرانی انرژی در ترکیه / افزایش قیمت برق و گاز صنایع تا ۲۰ درصد
- حضور درخشان گهرزمین در نخستین رویداد ملی صنعت دانشبنیان
- گردهمایی فولادی اروپا و امریکا در آینده نزدیک / اهداف نشست تعرفه واردات، تحریم بیشتر روسیه و مازاد تولید جهانی است
- هدفگذاری سود ۱/۱ میلیارد دلاری برای «ومعادن»
- نخستین رویداد ملی صنعت دانش بنیان با حضور شرکت فولاد خوزستان برگزار شد
- طرحهای توسعه فولاد هرمزگان متوازن پیش میروند
- دیدار مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با رییس جمهور
- دوره کاربردی “ترانسفورماتورها و کورههای ذوب در صنایع فولادی “
- برابری میزان تولید فولاد مبارکه با فولاد ۵ کشور مهم جهان /۷۰ درصد از قطعات و تجهیزات نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه تولید داخل است
- وعده وزیر صمت برای تولید فولاد سبز/ حرکت به سمت تولید فولادهای پیشرفته
- رشد کمی و کیفی در فولاد رشد تولید را به همراه خواهد داشت/ تولید کشور را ارتقاء میدهیم
- افتتاح نیروگاه «شهید حاج احمد کاظمی» شرکت فولاد مبارکه بهعنوان اولین واحد نیروگاهی کلاس F صنایع در محل مصرف به دست رئیسجمهور
- رئیسی وارد اصفهان شد/ راهاندازی نیروگاه فولاد مبارکه توسط رئیس جمهور
شماره 108 نشریه چیلان مورد بررسی قرار گرفت:
شماره ۱۰۸ نشریه چیلان/ فرصتها و چالشهای «فولاد سبز» را در نشریه .. دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
دکتر جاویدان حاجی آقا محسنی
مدیر عامل شرکت اکتشاف معادن و صنایع غدیر
مهدی کرباسیان
رئیس هیات عامل اسبق ایمیدرو
مهندس مهدی صناعیان
مدیرعامل شرکت پولاد تجهیز ایرسا
مهندس علیرضا چایچی یزدی
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران