به گزارش چیلان ،محمد تاجمیر ریاحی مدیر فروش داخلی فولاد مبارکه در خصوص اهداف و دستاوردهای این جلسه گفت: در این نشست برنامههای سال آتی فولاد مبارکه در حوزه مراکز خدماتی، مباحث مربوط به اهداف و مأموریتهای مراکز خدماتی، تحلیل و پیشبینی بازار سال جاری و آتی و راهکارهای ارائه خدمات بهتر به مشتریان نهایی از طریق مراکز خدماتی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
وی تصریح کرد: معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در سالهای مختلف مراکز خدماتی را با چهار شاخصه اصلی مورد ارزیابی و پایش قرار داده است که این چهار شاخص عبارتاند از: ۱- بازاریابی و فروش محصولات فولاد مبارکه به تولیدکنندگان کوچک؛ ۲ – ارائه انواع خدمات موردنیاز مشتریان شامل مشتریان بزرگ که بهصورت مستقیم از فولاد مبارکه خرید میکند و همچنین مشتریان کوچک؛ ۳- خردهفروشان محصولات در تمام نقاط کشور؛ ۴- فروش محصولات خریداریشده در داخل استان محل استقرار مراکز خدماتی.
مدیر فروش داخلی فولاد مبارکه با تأکید بر اینکه برنامه فروش محصول به این مراکز همهساله بر اساس این چهار شاخص اصلی تعیین و برای سال آینده ارائه میشود، افزود: فولاد مبارکه بهمنظور ارتقای این چهار شاخص در سال آتی در نظر دارد با ایجاد نرمافزار یکپارچه، عملکرد مراکز خدماتی خود را مورد پایش و بررسی قرار دهد و گامهای مؤثرتری برای تأمین نیاز مشتریان خُرد در تمامی نقاط کشور بردارد.
به گفته تاجمیر ریاحی مشتریان فولاد مبارکه به دو دسته مشتریان عمده و مشتریان خُرد تقسیم میشوند. در این تقسیمبندی مشتریانی که توان خرید سالانه بیش از ۱۰۰۰ تن محصول را داشته باشند بهعنوان مشتریان بزرگ شناخته میشوند. این دسته از مشتریان محصولات موردنیاز خود را بهصورت مستقیم از فولاد مبارکه خریداری میکنند؛ مشتریان خُرد کسانی هستند که کمتر از ۱۰۰۰ تن درخواست دارند و باید از طریق مراکز خدماتی نیاز خود را تأمین نمایند.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۵۰۰۰ مشتری خُرد نیازهای خود را از مراکز خدماتی فولاد مبارکه تأمین کردهاند و جای خوشحالی است که فولاد مبارکه توانسته از طریق مراکز خدماتی خود حدود ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات شرکت را بین این تعداد از مشتریان توزیع کند.
مدیر فروش داخلی فولاد مبارکه اظهار کرد: این شرکت بر آن است که درصد خردهفروشی در مراکز خدماتی را افزایش دهد و در سالهای آینده زیرساختهای مناسبی ایجاد کند تا تعداد مشتریان کوچکی که نیاز خود را از مراکز خدماتی تأمین میکنند، افزایش یابد.
وی افزود: خوشبختانه با اقدامات صورتگرفته در دو سال اخیر تعداد مشتریان مصرفکننده نهایی کوچک در مراکز خدماتی نزدیک به ۵۰ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که در سالهای گذشته تعداد مشتریان خرد و مراکز خدماتی فولاد مبارکه ۳۰۰۰ مشتری بوده است. این افزایش تعداد مشتریان کوچک نشان از افزایش عرضه محصولات فولاد مبارکه در مراکز خدماتی و بهبود شرایط برای تأمین هرچه بهتر نیاز این دسته از مشتریان و همچنین حذف واسطهها در بازار بوده است. امید میرود با این اقدامات، فولاد مبارکه بتواند محصولات را با مناسبترین قیمت و در زمان کوتاهتری به مصرفکنندگان نهایی تحویل دهد.
گفتنی است در پایان این جلسه برنامهها و اهداف معاونت فروش و بازاریابی فولاد مبارکه برای سال آینده در حوزه مراکز خدماتی تشریح شد و در همین زمینه هر یک از مدیران و نمایندگان مراکز خدماتی نیز نظرات خود را ارائه کردند.
- ضرورت و اهمیت بستههای حمایتی از صنعت فولاد در ناترازی انرژی / اگر نیروگاههای خودتامین صنایع نبود، حفظ رتبه دهم جهانی ممکن نمیشد
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
- رویکرد فولاد مبارکه در تولید و فروش محصولات کیفی، ضامن حفظ و ارتقای جایگاه این شرکت در IMI-100
- فولاد مبارکه با احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی در مسیر صنعت سبز و خودتامینی انرژی است
- رونمایی از پروژه جایگزینی دستگاه جوش لیزر فیبری بومیسازیشده با دستگاه جوش لیزر گازی فولاد مبارکه
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران