گزارش اختصاصی چیلاندر نشست معرفی توانمندی‌های صادراتی صنعت فولاد چه گذشت؟
نشست معرفی توانمندی های صادراتی صنعت فولاد ایران با حضور جمعی از مدیران و مسئولین فولاد ایران و همچنین بازرگانانی از کشورهای مختلف جهان به همراه اصحاب رسانه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

به گزارش  چیلان ، نشست معرفی توانمندی های صادراتی صنعت فولاد ایران با حضور جمعی از مدیران و مسئولین فولاد ایران و همچنین بازرگانانی از کشورهای مختلف جهان به همراه اصحاب رسانه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

در این نشست علیرضا منصوری، مدیر صادرات مجمتع فولاد مبارکه گفت:فولاد مبارکه با شعار از سنگ تا رنگ، در سال۱۹۹۱ به‌عنوان نخستین تولیدکننده فولاد تخت در ایران معرفی شد.

وی افزود: این شرکت بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت با ۸کوره قوس الکتریکی و ۹ زیرمجموعه در منطقه می باشد.

نشست مبارکه

وی بیان کرد، ۸۴ درصد تولیدات ما در سال۲۰۲۳ راهی بازار های داخلی و ۱۶درصد راهی بازار صادراتی شده است.در میان بازارهای صادراتی ۷۸ درصد به کشورهای خاور دور و ۱۴ درصد به خاورمیانه و ۸ درصد به اروپا صادرات داشته ایم.

 در بازار آلیاژی مثل یک سوپرمارکت عمل خواهیم کرد

در ادامه این نشست محمدحسین ثقفی، عضو هیات مدیره فولاد آلیاژی پاسارگاد (PASCO)، ضمن معرفی خطوط تولید و سبد محصولات این شرکت فولادی در  نشست معرفی توانمندی های صادراتی  فولاد ایران در اکسپو۲۰۲۴ گفت: در حوزه محصولات آلیاژی و  کلاف به دنبال بازارهای صادراتی هستیم. در بازارهای آلیاژی سعی داریم مثل یک سوپرمارکت عمل کنیم و نیاز مشتریان را پاسخگو باشیم‌. بنابراین تلاش‌مان این است که جای خود را در حوزه کلاف در بازارهای صادراتی باز کنیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۳میلیون تن گندله و ۲ میلیون تن آهن اسفنجی تولید می کنیم.سال گذشته نزدیک ۱۵هزارتن گریدهای مخصوص چاه ها نفت تولید کردیم.

وی افزود: محصول جدیدی در حوزه شمش نیز تولید خواهیم کرد و در خط کلاف نیز از سایز۱۲ تولید و در خط لوله نیز از ۲ اینچ تا ۸ اینچ تولید می‌کنیم.

در رده سه صادرکننده برتر بریکت جهان

دکتر احسان دشتیانه، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در  نشست معرفی توانمندی های صادراتی  فولاد ایران در اکسپو۲۰۲۴، ضمن تشریح روند تولید فولاد در جهان و ایران، از صبا فولاد خلیج فارس (فصبا) به عنوان یکی از سه صادرکننده بزرگ بریکت در دنیا نام برد و قابلیت صادراتی این شرکت فولادی را تشریح کرد.

وی گفت: به گفته این مدیر فعال فولادی، شرکت صبا فولاد خلیج فارس در سال ۱۴۰۲ موفق به تولید بیش از یک میلیون و ۲۳۲ هزار تن بریکت گرم آهن اسفنجی (HBI) شد.

وی بیان کرد، وی ضمن تشریح محدودیت گاز صنایع و همچنین تفاوت نرخ گاز خانگی و صنعتی، به اصلاح تفاوت نرخ گاز خانگی و صنعتی پرداخت.

نشست فولاد

خدمات فنی و مهندسی صنعت فولاد ایران به کشورهای خارجی صادر می شود  

علی قلی زاده سرپرست دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز در نشست معرفی توانمندی های صادراتی صنعت فولاد ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ اظهار داشت: با وزارت امور خارجه در این زمینه رایزنی هایی صورت گرفته است تا صنعتگران بتوانند خدمات مورد نیاز را صادر کنند.

وی افزود: تخصیص اعتبارات ارزی بر اساس بخشنامه بانک مرکزی در خصوص عملکرد خدمات و تولیدات ارایه می شود که صنعتگران می توانند از این خدمات استفاده کنند. ضمن اینکه مشوق های صادراتی را بانک مرکزی اعلام کرده است که صنعتگران می توانند از آن خدمات بهره مند شوند

سرپرست دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با اشاره به تامین انرژی صنعت فولاد گفت: سال گذشته هماهنگ ترین سال از لحاظ تامین انرژی با وزارتخانه های نفت و نیرو بود که با هماهنگی های صورت گرفته شاهد افرایش تولید و کاهش تبعات ناشی از محدود انرژی هستیم.

قلی زاده بیان داشت: امسال گسترده شدن شبکه خانگی یک معضل برای تامین برق واحدهای صنعتی است که جلسه هایی با حضور وزارت نیرو و انجمن های مختلف برگزار می شود تا به تخصیص انرژی کمک کند.

سرپرست دفتر صنایع معدنی وزارت صمت با تاکید بر اینکه برنامه ریزی برای ایجاد نیروگاه های خود تامین صنعت فولاد صورت گرفته گفت: تا پایان سال ۱۴۰۵ تعدادی از نیروگاه ها به مرحله بهره برداری می رسد که کمک به تامین برق مورد نیاز فولاد خواهد کرد.

2

تاریخ انتشار : ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۵۱
شناسه مطلب : 60040
ارسال
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی