دکتر علیرضا عکاف زاده، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت صنایع فولاد کرمان (بردسیر) در گفت و گو با چیلان در بیان رقابت پذیری صنعت فولاد ایران از بازارهای جهانی گفت: بازار فولاد ایران همواره متاثر از افزایش قیمت جهانی فولاد بوده است و وقتی قیمت های جهانی را با هم مقایسه کنیم همگرایی این قیمت ها مشخص می شود.
وی افزود: هرگونه تغییری در بازار جهانی بر تولید داخلی نیز تاثیر گذار است اما این تاثیر در بخش های مختلف تولید فولاد و واحدهای گوناگونی که محصولاتی متفاوت با یکدیگر تولید می کنند، یکسان نبوده و نیست. گاهی این تغییر قیمت ها قابل پیش بینی است و گاهی نیز موجب وارد شدن شوک به واحدهای تولید کننده فولاد می شود.
عکاف زاده خاطرنشان کرد: به طور کلی میزان تاثیر در مورد نوع محصول تولیدی، صادراتی و وارداتی به یک اندازه نخواهد بود و یک کارخانه برای اینکه کمترین آسیب را از این گونه شوک ها ببیند به درایت و مدیریت توانمندی نیاز دارد.
وی در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد رقابت بین واحدهای صنعتی چیست؟ نیز به چیلان اظهار داشت: در واقع وجود رقابت سازنده در میان واحدهای تولیدی و صنعت، عامل مهمی برای ایجاد انگیزه و میل به پیشرفت است و بدون تردید همین رقابت است که شکوفایی در صنعت را موجب می شود و ما خود را از این مساله مستثنی نمی دانیم.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت صنایع فولاد کرمان (بردسیر) ادامه داد: رقابت مثبت، ارتقای سطح کیفی محصولات را ممکن ساخته و پذیرش رقابت پذیری است که پویایی و خلاقیت مداوم را در یک واحد تولیدی میسر می سازد. هر تولیدکننده موفقی می داند برای آنکه در ذهن، نگاه و سبد خرید مصرف کننده جایگاهی قابل قبول داشته باشد باید به فاکتورهایی چون کیفیت محصول، رعایت استانداردها و احترام به حقوق مصرف کننده اهمیت بدهد.
وی توضیح داد: ما در پیشبرد برنامه های خود و تولید محصولاتمان به طور ویژه ای به رعایت استانداردهای ملی و بین المللی وفاداریم و هیچ منفعتی را به این مساله برتری نمی دهیم. کسب تندیس های مختلف رعایت حقوق مصرف کننده برای سه سال متوالی، قرار گرفتن در بین شرکت های مشتری مدار و همچنین انتخاب شده به عنوان واحد نمونه ملی، آن هم در شرایطی که کارشناسان مختلف و صاحب نظر در این زمینه رای می دهند دلیلی بر تایید این مساله است.
عکاف زاده در خاتمه گفت: در حال حاضر انواع میلگردها و بیلت های فولادی شرکت فولاد کرمان دارای استاندارد بالایی بوده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند و خطوط تولید ما براساس برنامه ریزی های کارشناسی کار می کنند. زیرا ما خود را مکلف به آموزش مستمر، اهمیت به مشتری و همکاران، تولید استاندارد و ارائه محصول با کیفیت به بازار مصرف می دانیم.
- گهرزمین به قله های پیشرفت نزدیک است
- پیشبینی امریکایی از بازار فولاد در سال ۲۰۲۴: هند اصلیترین بازار رو به رشد فولاد است!
- پیشبینی بازار جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴/ خبرهای خوب برای بازار فولاد در سال جدید میلادی
- نقدی بر مدیریت دستوری در بازار فولاد/ کنترل همه مولفه های بازار فولاد امکان پذیر نیست / نگاه نو به تنظیم گری دولت در بازار فولاد
- پیشبینیها از بازار سنگ آهن و فولاد در ۲۰۲۳، با نگاهی به بازار در سال میلادی گذشته
- آتش بازی میلگرد در کانال ۲۲ هزارتومانی/ نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا
- ۴۰ درصد میلگرد عرضه شده در بورس خریدار دارد
- میلگرد ۱۰۰۰ تومان ارزان شد/ نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا
- چگونه گاز و دلار بازار فولاد را صعودی کرد؟
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران