به گزارش چیلان ، شرکتهای فولادی در سال ۱۴۰۰، ۱۴،۶۱۹،۴۳۴ تن از نیازهای کشور به تولیدات فولادی را از طریق بورس کالا و با حداکثر شفافیت تأمین کردند. حجم معاملات فولاد در بورس کالا در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، رشد ۱۷.۵ درصدی را تجربه کرد. علیرغم محدودیتهای مصرف برق و گاز در سال گذشته، تأمین نیازهای کشور از طریق بورس کالا توسط شرکتهای فولادی، رشد قابل توجهی را تجربه کرد.
همچنین ارزش معاملات فولاد در بورس کالا در سال ۱۴۰۰، ۲۴۴.۲ هزار میلیارد تومان بود که رشد ۸۶.۵ درصدی را نسبت به سال ۱۳۹۹ نشان میدهد.
از میان شرکتهای فولادی، سه شرکت فولاد مبارکه اصفهان (نماد بورسی فولاد)، فولاد خوزستان (نماد بورسی فخوز) و ذوب آهن اصفهان (نماد بورسی ذوب) بیشترین درآمد فروش را در سال گذشته به خود اختصاص دادند. فولاد مبارکه اصفهان با فروش بیش از ۵.۳ میلیون تن محصول به ارزش ۱۰۹.۹ هزار میلیارد تومان، فولاد خوزستان با فروش بالغ بر ۱.۳ میلیون تن محصول به ارزش ۱۸.۹ هزار میلیارد تومان و ذوب آهن اصفهان با فروش ۱.۱ میلیون تن محصول به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومان، پردرآمدترین شرکتهای فولادی عرضهکننده در بورس کالا در سال گذشته بودند.
جدول زیر را ببینید:

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان