دکتر سبحانی در گفت و گو با چیلان مطرح کرد:مزیت های تولید فولاد در ایران
دکتر بهرام سبحانی، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در گفت و گو با چیلان گفت: امروزه بهترین زمان برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد است و با توجه به دیربازده بودن این صنعت می توان امیدوار بود که تا 3 سال آینده شرایط مناسبی وجود داشته باشد.

در چشم انداز بازار فولاد جهان و ایران، پیش بینی ها به گونه ای است که تا ۲۰۲۵ تولید و مصرف فولاد از ۱.۶ میلیارد تن به ۲ میلیارد تن برسد که اگرچه تا حدودی خوش بینانه است اما با توجه به اینکه فولاد هیچگونه جایگزینی ندارد، یکی از کشورهایی که مزیت تولید دارد ایران است.

امروزه بهترین زمان برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد است و با توجه به دیربازده بودن این صنعت می توان امیدوار بود که تا ۳ سال آینده شرایط مناسبی وجود داشته باشد و من به شخصه نسبت به آینده بازار فولاد خوشبین هستم.

در این شرایط، تاکید من به همه فولاد سازان کشور بر انجام کار با کیفیت و کنترل هزینه های تمام شده است، سرمایه گذاران باید برای رسیدن به چنین هدفی با کاهش هزینه ها و ایجاد یک کنسرسیوم، مبادرت به ایجاد شرکتی با ظرفیت بالا نمایند تا این سرمایه گذاری اقتصادی باشد.

همچنین اگرچه نگرانی هایی درباره رکود بازار وجود دارد اما این رکود مقطعی بوده و هر چند سال یکبار رخ داده است و پس از رفع بحران های کشورهای منطقه اگر وضعیت بازار این کشورها را مدنظر قراردهیم، قطعاَ شاهد بازار مناسبی برای صادرات محصولات فولادی خواهیم بود. چراکه این کشورها بزرگترین مصرف کنندگان فولاد به حساب می آیند.

با توجه به اینکه در طول چند سال آینده به دلیل هزینه های حمل و نقل، بسیاری از واحدهای تولیدی کشورهای مختلف تعطیل خواهند شد و همچنین روند افزایشی مصرف فولاد در جهان، ایران هم باید با توجه به مزیت هایی از جمله دارا بودن سنگ آهن، انرژی و …، بخشی از بازار را در اختیار بگیرد. ما نیز در افزایش ظرفیت فولادمبارکه، سهم ۳۰ درصدی در صادرات را حفظ خواهیم کرد و بازار هدف ما بیشتر اروپا خواهد بود، اگر چه اکنون بازار گسترده صادراتی در ارمنستان، عراق، افغانستان، امارات، قطر و کشورهای جنوب شرقی آسیا داریم ولی حضور در بازارهای اروپایی که خود قطب تولید فولاد دنیا است، رقابت در کیفیت را برای ما به همراه خواهد داشت و همین موضوع فولاد مبارکه را به عنوان یک الگو درصنعت فولاد کشور مطرح نموده، زیرا توانسته ایم خود را با سیستم های نوین مدیریت و بهره برداری روز تطبیق دهیم.ضمن اینکه باید در نظر داشت بیشتر طرح های توسعه ما بهینه کردن تولید، ایجاد ارزش افزوده بالاتر، کاهش قیمت تمام شده و افزایش درآمد در نظر گرفته شده است.

2

تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۵۷
شناسه مطلب : 4480
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی