به گزارش چیلان ، جواد حاتمی مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در نخستین کنفرانس ملی آهنسازی گفت: امروز در آستانه برگزاری اولین کنفرانس ملی آهنسازی در صدد هستیم تا ضمن جریان سازی، بسترها و زیرساختهای ارتباط مستمر محافل علمی و دانشگاهی با شرکتهای تولید کننده آهن و فولاد را ایجاد و با توسعه هدفمند ومبتنی بر تحقیق و پژوهش به بررسی راهکارهای توسعه کشور عزیزمان بپردازیم.
این کنفرانس، بستر مناسبی است برای تبیین محورهای کلیدی که در حال حاضر برای رشد و شکوفایی اقتصادی کشور مورد توجه ویژه قرار گرفتهاند. یکی از ارکان اصلی این توسعه، توجه جدی به بهینه سازی و بهبود مستمر تولید آهن به عنوان یک زیرساخت حیاتی است که در قلب تمامی فعالیتهای صنعتی و اقتصادی ما نهفته است.
امروزه، مجموعههای آهنسازی با چالشهای متعددی مواجهاند که نیازمند توجه و تدبیر جدی است. برخی از این مشکلات مستلزم نوآوری و توسعه مبتنی بر بهره گیری از علم و دانش بوده تا بتواند زمینه پویا سازی ظرفیت های بلا استفاده کشور در افزایش تولید آهن را فراهم نماید.
به طور کلی چهار رکن اصلی موثر در تولید آهن اسفنجی عبارتست از ذخایر آهنی، عامل احیاکننده، انرژی و رکن چهارم تکنولوژی که بیش از پیش ضرورت توجه و بهره گیری از ظرفیت های پژوهشی و علمی در مسائل مرتبط با این چهار رکن ملموس می باشد تا بتوان عوامل موثر بر تولید آهن را در هر بخش به فراخوار به سطح بالایی از توسعه یافتگی رساند.
چگونه میتوانیم از کمبودها عبور کنیم؟/ پایداری در صنعت آهنسازی، از دغدغهها تا راهکارها/ چگونه میتوانیم بهینهسازی را در صنایع آهنسازی تحقق بخشیم؟
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در نخستین کنفرانس ملی آهنسازی گفت: ضرورت دستیابی به روش های نوین استحصال و فرآوری معادن سنگ آهن هماتیت و عیار سازی معادن کم عیار ، خلق روش و دستیابی به دانش فنی در خصوص جایگزینی عاملهای احیا کننده جدید و حذف گاز طبیعی به عنوان خوراک تولید گاز سنتز، انجام تحقیقات و پژوهش در زمینه کاهش مصارف به منظور کاهش سهم انرژی در هر تن تولید و دستیابی به روشهای نوین و راهکارهای نوآورانه در ارتقائ بهره وری و تکنولوژی تولید از جمله موضوعاتی است که با اتکا به ظرفیتهای پژوهشی و علمی کشور و ایجاد همگرایی ما بین دانشگاه و صنعت و هم افزایی حاصل از تجربه و علم قابل تحقق و دستیابی خواهد بود.
در کنار همه این مسائل، دغدغههای زیستمحیطی نیز به عنوان یک چالش جدی در صنعت آهنسازی مطرح است. ما باید تلاش کنیم تا توسعهای پایدار و مستمر را در این زمینه ایجاد کنیم. این توسعه، نیازمند پژوهشهای عمیق و استفاده از ظرفیتهای علمی موجود است تا بتوانیم کاستیها و کمبودها را برطرف کرده و بهینهسازی لازم را در صنایع با هدف گذرای تولید فولاد سبز فراهم آوریم.
به همین منظور، تصمیم به برگزاری این کنفرانس ملی گرفتیم تا از طریق تعامل و همکاری میان دانشگاه و صنعت، فضایی مناسب برای تبادل نظر و ارائه راهکارهای علمی فراهم شود. امیدواریم که این نشست، نقطه عطفی در ارتباط بین محافل علمی و تولیدی باشد و نتایج آن به صورت کاربردی در واحدهای صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.
در نهایت، هدف ما تدوین نقشه راهی جامع برای پیشبرد اهدافمان در چهار بخش اصلی است که بتواند موضوعات و مسائل موجود را به نحو مؤثری پیش ببرد. بیتردید، با همفکری و همکاری یکدیگر، میتوانیم گامهای مؤثری در راستای توسعه پایدار کشور برداریم.
همکاری علمی رمز پیشرفت در معادن آهن/ همدلی برای آینده/ ایجاد ظرفیتهای جدید گامی موثر در راستای شکوفایی صنعت آهن/ فولاد سبز کلید موفقیت در عصر ناترازی انرژی
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در نخستین کنفرانس ملی آهنسازی گفت: در دنیای امروز، توجه به معادن آهن با عیار کم و بهبود فرآیند عیارسازی از اهمیت ویژهای برخوردار است. در شرایطی که ناترازی انرژی چالشهای جدی را به وجود آورده، لازم است پروژههای بهبود و کاهش مصرف انرژی را با اتکا بر تحقیقات علمی و نوآوریهای روز پیریزی کنیم. این تلاشها باید بهگونهای باشد که همگام و همدل با یکدیگر، رسالت زیستمحیطی خود را به انجام رسانده و پیشگام تولید فولاد سبز باشیم.
در این راستا، برگزاری جلسات مستمر و فراهم آوردن بستر مناسب برای حضور دانشجویان، محققان و اساتید در برنامهریزیها، ضرورتی انکارناپذیر است. ما باید زمینهای ایجاد کنیم تا همکاریهای علمی و دانشگاهی به معنای واقعی نهادینه شود و از این طریق بتوانیم بهرهوری بهتری از منابع کشور داشته و ارزش و ثروت تولید کنیم.
در خصوص کنفرانس، لازم به ذکر است که حدود ۳۵ مقاله علمی به این رویداد ارائه شده که پس از داوریهای آنلاین و حضوری، ۱۲ مقاله برتر انتخاب خواهند شد. در روز پایانی کنفرانس، فرصت داریم تا از این مقالات تقدیر کرده و بدعتی نو در این حوزه بگذاریم. امید است که این تلاشها بتواند به پوشش مشکلات جدی صنعت آهنسازی در کشور کمک کند و زمینهساز تولید فولاد با کیفیت بالا باشد.
بیشک، راهبردها و راهکارهایی که از ذهنهای پربار شما نشأت میگیرد، میتواند ما را در دستیابی به اهدافمان یاری کند. بیایید با همدلی و همفکری، برنامهای منسجم برای شکوفایی صنعت کشور تدوین کنیم و شاهد خلق ثروت و تولید مبتنی بر ارزش در آیندهای نزدیک باشیم.
- اعطای لوح و تندیس ملی «سما» به فولاد کاوه جنوب کیش
- اعطای نشان ملی «هاتف» به فولاد کاوه جنوب کیش
- کسب نشان دو ستاره تعالی HSE توسط فولاد کاوه جنوب کیش
- درآمد صادراتی «کاوه» ۵۴ درصد افزایش یافت
- راهاندازی سامانه پیچیده «جبران ساز توان راکتیو» توسط متخصصان SKS بدون حضور خارجی ها
- راهاندازی واحد دوم آبشیرینکن RO1 فولاد کاوه بدون حضور خارجیها
- اعطای نشان و تندیس ویژه تعالی HSE به کاوه جنوب کیش / SKS نخستین تولیدکننده شمش فولادی حائز نشان و تندیس ویژه تعالی HSE کشور
- استراتژی فولاد کاوه در حوزه HSE تحول است
- دولت و مجلس امنیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت فولاد را تامین کنند
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران