به گزارش چیلان ، براساس، جدیدترین گزارش انجمن جهانی فولاد چین همچنان با تولید بیش از ۶۰۴ میلیون تن فولاد در صدر کشورهای تولیدکننده فولاد قرار دارد.
پس از چین، به ترتیب ژاپن، هند، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، اوکراین، ایتالیا، تایوان، مکزیک، ایران، ایتالیا و فرانسه در رتبه های دوم تا پانزدهم قرار دارند.
همان گونه که مشخص است ایران رتبه خود در تولید فولاد خام را تثبیت کرده و همچنان در تبه سیزدهم قرار دارد.
اتحادیه اروپا: بیش از ۱۲۱ میلیون تن فولاد در ۹ ماه
تولید فولاد کشورهای عضو اتحادیه اروپا در ۹ ماهه ابتدایی سال ۲۰۱۶ به ۱۲۱ میلیون و ۱۵۸ هزار تن رسید درحالی که در مدت مشابه سال قبل ۱۲۷ میلیون و ۳۲۰ هزار تن بود و این به معنای افت ۴.۸ درصدی است.
همچنین اعضای اتحادیه اروپا در ماه سپتامبر ۱۳ میلیون و ۲۲۳ هزار تن فولاد تولید کردند که این عدد نیز ۲ درصد کمتر از سپتامبر ۲۰۱۵ است اما از عدد آگوست که ۱۱ میلیون و ۹۶۲ هزار تن بود بیشتر است.
در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا رتبه نخست متعلق به آلمان با تولید ۳۲ میلیون و ۱۱ هزار تن ظرف مدت ۹ ماه است. آلمان نسبت به مدت مشابه سال قبل افت ۱.۷ درصدی را در تولید فولاد خام به ثبت رسانده است. همچنین این کشور در سپتامبر ۲۰۱۶ حدود ۳ میلیون و ۲۴۶ هزار تن تولید داشته درحالی که تولید در سپتامبر ۲۰۱۵ بالغ بر ۳ میلیون و ۳۷۷ هزار تن بوده است.
پس از آلمان، ایتالیا در رتبه دوم است که طی ۹ ماه به تولید ۱۷ میلیون و ۳۰۷ هزار تن رسید که ۳.۳ درصد نسبت به ۹ ماهه پارسال بیش تر است.
این کشور در ماه سپتامبر نیز یک میلیون و ۹۸۹ هزار تن فولاد خام تولید کرده درحالی که در سپتامبر ۲۰۱۵ تولید را به ۲ میلیون و ۹۹ هزار تن رسانده بود.
پس از ایتالیا نیز اسپانیا و فرانسه با تفاوت ناچیزی به ترتیب در رتبه های سوم و چهارم برترین تولیدکنندگان اتحادیه اروپا هستند.
درخصوص اسپانیا گفتنی است، تولید فولاد در ۹ ماه در این کشور ۱۰ میلیون و ۵۲۶ هزار تن بود که ۷.۴ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است. علاوه براین در اسپانیا تولید فولاد در سپتامبر هم کاهشی بوده و از یک میلیون و ۳۰۳ هزار تن در سپتامبر ۲۰۱۵ به یک میلیون و ۱۹۰ هزار تن در سپتامبر سال جاری رسیده است.
فرانسه طی مدت ۹ ماه تولید را به ۱۰ میلیون و ۵۲۴ هزار تن رساند درحالی که در ۹ ماهه نخست ۲۰۱۵ به ۱۱ میلیون و ۶۵۶ هزار تن رسیده بود. این کشور همچنین در سپتامبر یک میلیون و ۱۸۵ هزار تن فولاد تولید کرده که ۵.۲ درصد درمقایسه با سپتامبر پارسال کمتر است.
ترکیه: رشد ۴.۱ درصدی در تولید فولاد
آمار انجمن جهانی فولاد نشان می دهد، تولید فولاد خام ترکیه در مدت ۹ ماه ۲۴ میلیون و ۴۳۷ هزار تن شد که رشد ۴.۱ درصدی نسبت به ۹ ماهه ابتدایی پارسال دارد.
تولید در ۹ ماهه نخست پارسال ۲۳ میلیون و ۴۶۹ هزار تن بود. همچنین ترکیه در ماه سپتامبر تولید را نسبت به سپتامبر ۲۰۱۵ افزایش و نسبت به آگوست امسال کاهش داده است.
تولید سپتامبر این کشور به ۲ میلیون و ۶۵۴ هزار تن رسید درحالی که در آگوست ۲ میلیونو ۸۰۹ هزار تن و در سپتامبر ۲۰۱۵ حدود ۲ میلیون و ۴۵۴ هزار تن بوده است.
CIS: تولید ۷۶.۴ میلیون تن فولاد خام
تولید فولاد در این منطقه که شامل ۶ کشور ازجمله بلاروس، قزاقستان، مولداوی، روسیه، اوکراین و ازبکستان می شود درمجموع ظرف مدت ۹ ماه ۷۶ میلیون و ۳۹۷ هزار تن شد که تنها ۰.۱ درصد افت نسبت به مدت مشابه سال قبل داشت.
بیشترین تولید فولاد در این منطقه متعلق به روسیه با تولید ۵۲ میلیون و ۷۲۷ هزار تن بود که نسبت به ۹ ماهه نخست پارسال ۱.۷ درصد کاهش را نشان می دهد. روسیه در سپتامبر هم تولید را کاهش داده و به ۵ میلیون و ۷۳۶ هزار تن رسانده بود. تولید فولاد این کشور در سپتامبر سال قبل ۵ میلیون و ۸۵۹ هزار تن و در آگوست امسال ۵ میلیون و ۸۸۳ هزار تن بود.
بعد از روسیه اوکراین قرار دارد که تولید را ظرف ۹ ماه به ۱۸ میلیون و ۲۸۱ هزار تن رساند که ۷ درصد بالاتر از رقم ۹ ماهه پارسال است.
اوکراین در سپتامبر یک میلیون و ۸۸۴ هزار تن فولاد خام تولید کرده درحالی که تولید آن در سپتامبر ۲۰۱۵ حدود ۲ میلیون و ۴۸ هزار تن و در آگوست ۲۰۱۶ بالغ بر یک میلیون و ۹۰۵ هزار تن بود.
آمریکا: به مرز ۶۰ میلیون تن نزدیک شد
تولید فولاد خام آمریکا از ابتدای ژانویه ۲۰۱۶ تا پایان سپتامبر ۵۹ میلیون و ۷۰۸ هزار تن شد. با این حال تولید در ۹ ماهه سال قبل ۶۰ میلیون و ۵۰۴ هزار تن بود و این آمار به معنای کاهش ۱.۳ درصدی تولید در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
تولید فولاد خام آمریکا در سپتامبر هم ۶ میلیون و ۳۰۸ هزار تن بود که این عدد نیز نه تنها نسبت به سپتامبر ۲۰۱۵ بلکه درمقایسه با آگوست افت داشته است.
تولید سپتامبر سال ۲۰۱۵ آمریکا، ۶ میلیون و ۵۵۷ هزار تن و آگوست ۶ میلیون و ۶۴۸ هزار تن بود.
در آمریکا شمالی مکزیک دومین تولیدکننده برتر بود. تولید این کشور در ۹ ماه ۱۳ میلیون و ۹۵۹ هزار تن بود درحالی که پارسال ۱۴ میلیون و ۱۳۲ هزار تن شده بود.
این کشور همچنین در سپتامبر یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن بود که کاهش ۵.۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشت.
ایران همچنان برترین تولید کننده فولاد در خاورمیانه
ایران با تولید یک میلیون و ۴۷۰ هزار تن فولاد در سپتامبر ۲۰۱۶ و رشد ۹.۹ درصدی نسبت به سپتامبر ۲۰۱۵ همچنان برترین کشور خاورمیانه در زمینه تولید فولاد است.
تولید فولاد خام ایران در سپتامبر سال گذشته یک میلیون و ۵۲۰ هزار تن بود و در آگوست به یک میلیون و ۵۲۰ هزار تن رسید بنابراین ما ظرف مدت یک ماه کاهش تولید را تجربه کردیم.
تولید مجموع ۹ ماهه ایران هم ۱۳ میلیون و ۹۱ هزار تن شد که این رقم نسبت به ۹ ماهه پارسال که ۱۲ میلیون و ۲۳۱ هزار تن بود، ۷ درصد رشد را نشان می دهد.
چین: افت ناچیز ۰.۷ درصدی در تولید فولاد
در سایر مناطق آسیا چین هنوز هم پیشتاز است و نه تنها در آسیا بلکه در کل دنیا هیچ کشوری یارای مقابله با میزان تولیدات این کشور را ندارد.
چین طرف مدت ۹ ماه تولید را به ۶۰۴ میلیون و ۷۹۴ هزار تن رساند که ۰.۷ درصد از رقم سال گذشته که ۶۰۸ میلیون و ۹۳۶ هزار تن بود کمتر است.
چین در ماه سپتامبر نسبت به سپتامبر سال قبل تولید را ۳.۳ درصد افزایش داده و به ۶۸ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رساند هرچند که تولید بازهم از آگوست که ۶۸ میلیون و ۵۷۰ هزار تن بود کمتر است.
بعد از چین، ژاپن، هند، کره جنوبی و تایوان به ترتیب با مجموع تولید ۷۸ میلیون و ۵۷۴ هزار تن، ۷۱ میلیون و ۹۰ هزار تن، ۵۰ میلیون و ۹۱۶ هزار تن و ۱۶ میلیون و ۲۶۷ هزار تن قرار دارند.
بررسی آمار انجمن جهانی فولاد نشان می دهد تولید فولاد ژاپن ۰.۳ درصد، کره جنوبی ۱.۸ درصد و تایوان ۱.۷ درصد افت داشته درحالی که هند رشد ۵.۹ درصدی را تجربه کرده است و این به معنای عزم جدی این کشور در تحقق افزایش ظرفیت تولید تا سال ۲۰۲۵ است.
گفتنی است، تولید فولاد ژاپن در سپتامبر ۸ میلیون و ۶۳۰ هزار تن بود که رشد ۰.۷ درصدی نسبت به سپتامبر سال قبل داشته است.
تولید هندوستان در سپتامبر ۷.۸۸ میلیون تن شد که رشد ۸.۵ درصدی نسبت به سپتامبر ۲۰۱۵ داشت.
در کره جنوبی هم تولید از ۵ میلیون و ۶۵۴ هزار تن در سپتامبر ۲۰۱۵ به ۵ میلیون و ۶۸۰ هزار تن رسید. تایوان هم درحالی در ماه گذشته میلادی یک میلیون و ۷۷۰ هزار تن فولاد تولید کرد که تولید آن در مدت مشابه سال گذشته به یک میلیون و ۶۰۹ هزار تن رسید.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران