به گزارش چیلان به نقل از ایسنا، رضا رحمانی، معاون وزیر صنعت در امور تولید در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، اظهار کرد: ایجاد توازن در مواد اولیه مورد نیاز برای تولید فولاد، ارتقاء رقابتپذیری واحدهای کوچک و متوسط، مدیریت هدفمند واردات برای مثبت شدن تراز تجاری کشور، افزایش ۲۵ درصدی صادرات غیرنفتی، تکمیل واحدهای صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی به تعداد ۵۴۰۰ واحد و تکمیل و راهاندازی ۳۶ طرح بزرگ در راستای اقتصاد مقاومتی از طرحهای اساسی در حوزه تسهیل و رفع موانع تولید است.
معاون وزیر صنایع در امور تولید یادآور شد: تزریق نقدینگی به واحدها مانند تزریق خون در بدن است و طرح سامانه بهین یاب یکی از طرحهایی است که برای تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی پیشبینیشده است.
رحمانی اضافه کرد: در شرایطی که کشور در شرایط خاصی بوده و در کنار تحریم از تورم بیش از ۴۰ درصدی آسیب دیدیم تصمیمات خوبی برای خروج از رکود گرفته شد که بخشی با تزریق نقدینگی و بخشی با طرحهای مهم دیگر در حال اجراست.
وی یادآور شد: پرداخت تسهیلات بهین یاب به ۱۴ هزار واحد تولیدی انجامشده و با موافقت ریاست بانک مرکزی و رفع محدودیت پرداخت شما میتوانید به تمام نیازهای اعتباری واحدهای صنعتی خود پاسخ دهید.
رحمانی اظهار کرد: در پرداخت مستقیم هم بیش از ۳۵ هزار واحد به بانکها معرفی شدند که در مجموع ۷۸۰۰ واحد توسط بانکها پذیرفته شدند تا بهطور مستقیم تسهیلات دریافت کنند که به این واحدها ۱۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان وام پرداختشده است.
معاون وزیر صنعت در امور تولید گفت: بیش از ۵۴۰۰ واحد صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور باید به بهرهبرداری برسد که تکمیل آنها به ۲۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد که باید تأمین شود.
وی گفت: سهم استان قزوین در این طرح ۲۳۶ واحد است که دو هزار میلیارد تومان به این واحدها در قزوین پرداخت خواهد شد. با تکمیل طرحهای بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی زمینه اشتغال ۹۰ هزار نفر فراهم میشود.
رحمانی از اجرای ۳۶ طرح مهم در راستای اقتصاد مقاومتی در کشور هم خبر داد و افزود: این طرحها با ۱۳ هزار میلیارد تومان در کشور اجرا میشود که زمینه ۱۳ هزار و ۳۰۰ شغل جدید را در کشور فراهم خواهد کرد که دو طرح سهم استان قزوین است.
وی گفت: این طرحها قرار است تا پایان امسال به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری شود که افزایش تولید ۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تن ظرفیت تولید فولاد، ۱۸۴ هزار دستگاه خودرو، ۳۴ میلیون تُن سیمان، ۱۵۰ هزار دستگاه لوازمخانگی، از آن جمله است.
معاون وزیر صنایع در امور تولید در خصوص حمایت از تولید در برنامه ششم نیز تصریح کرد: در این بخش نیازمند قانون جدید نیستیم و با تصمیم درست میتوانیم مشکلات این بخش را حل کنیم.
وی اضافه کرد: سه میلیون واحد صنفی و ۱۰۰ هزار واحد صنعتی متعلق به مردم است و باید با عزم جدی برای رونق فضای کسب کار تلاش کنیم و کمیسیون صنایع از تولید حمایت جدی خواهد کرد.
رحمانی اعلام کرد: برای انتقال آب از خلیجفارس و شیرین کردن آن برنامه مفصلی داریم و قرار است در مشهد بازار سوغات راهاندازی کنیم و در ادامه برای راهاندازی بازار مرکبات در شمال، سیب در تبریز و ارومیه و کشمش در تاکستان برنامهریزی خواهد شد.
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- بازدهی بیش از ۷۷ هزار درصدی نماد «فولاد» در بورس اوراق بهادار
- ثبت رکورد جدید واحد توزین و بارگیری جادهای اپال پارسیان سنگان در پایان مالی ۱۴۰۲
- شماره آذر ماه نشریه «چیلان» منتشر شد/ «فولاد هوشمند»
- مشاهده کنید: «بومیسازی ۴ محصول استراتژیک در صنعت فولاد»
- مشاهده کنید/ کارنامه ۶ ماهه «نگاهی به عملکرد شرکتهای فولادی و معدنی در نیمه نخست ۱۴۰۲»
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران