دکتر سبحانی در گفت و گو با چیلان:هرکز صادرات فولاد مبارکه را متوقف نمی کنیم
محصولات و سبد تولیدات فولاد مبارکه به طور صد در صد مورد نیاز داخل نیست و حتما باید بخشی صادرات شود. یکی از افتخارات فولاد مبارکه، بازاریابی و پیدا کردن بازارهای صادراتی حتی در دوره تحریم بوده است.

دکتر بهرام سبحانی، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان، همزمان با افتتاح واحد آهن اسفنجی فولاد سفید دشت در گفت و گو با خبرنگار  چیلان  گفت: محصولات واحد آهن اسفنجی این مجتمع به عنوان اولین طرح فولاد استانی که وارد مدار تولید شده، در بازار داخل و به واحدهای ذوبی عرضه می شود.

دکتر سبحانی در پاسخ به این سوال که آیا فولاد مبارکه توانسته نیاز واحدهای داخلی از قبیل خودروسازان، لوازم خانگی و لوله و پروفیل را تامین کند؟ اظهار داشت: فولاد مبارکه با تمام ظرفیت در حال کار است و در راستای حمایت از صنایع پایین دستی، محصولات تولیدی را بدون واسطه و به مصرف کنندگان نهایی می فروشد البته مصرف کنندگان خرد که قادر به ارائه سفارشات بزرگ نیستند از طریق شبکه های توزیع تامین نیاز می شوند.

وی در ادامه توضیح داد: هیچ گونه کم کاری در فولاد مبارکه کم وجود ندارد و این مجموعه با تمام ظرفیت و بالاتر از توان اسمی خود تولید می کند و حتی درحال توسعه ظرفیت های تولید در واحدهای مختلف است.

مدیرعامل فولاد مبارکه درباره دلایل صادرات محصولات فولاد مبارکه تشریح کرد: محصولات و سبد تولیدات فولاد مبارکه به طور صد در صد مورد نیاز داخل نیست و حتما باید بخشی صادرات شود. یکی از افتخارات فولاد مبارکه، بازاریابی و پیدا کردن بازارهای صادراتی حتی در دوره تحریم بوده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه، بازارهای صادراتی را سرمایه دانست و خاطرنشان کرد: نباید تحت هیچ شرایطی این بازارها را از دست داد و اگر کمبودی در داخل حس شد باید از طریق صادرات تامین شود. با این وجود فولاد مبارکه متناسب با نیاز داخل، بازار صادراتی خود را تنظیم می کند. برای مثال تقاضای بازار داخل در سال گذشته کم بود بنابراین حجم صادرات افزایش یافت اما اگر در سال جاری تقاضای داخل افزایش یابد، صادرات را کاهش خواهیم داد ولی هیچ گاه آنرا متوقف نمی کنیم.

سبحانی در بخش دیگری از صحبت های خود به مشکلات بانکی و مالیاتی واحدهای و تولیدی اشاره داشت و گفت: باید پذیرفت زمانی که صنایع ما دچار مشکل هستند تنها انتظار تولیدکنندگان درک متقابل دولت از مشکلات و کمک به آنها است. در سیستم مالیاتی که همان مالیات بر درآمد است، در ابتدا باید درآمدی ایجاد شود تا مالیات آن پرداخت شود. زمانی که بازار شرایط مطلوبی ندارد و قیمت ها کاهشی است، درآمد و سود حاصل از تولید کم می شود لذا سهم مالیات نیز باید کاهش یابد.

سبحانی در ادامه به مشکلی برخی واحدهای فولادی کشور پرداخت و گفت: نوسان قیمت های مواد اولیه و رکود در برخی بخش ها سبب شد واحدها در تامین نقدینگی برای خرید مواد اولیه و سرمایه در گردش دچار مشکل شوند. مشکلات این واحدها زمانی مضاعف شد که این واحدها بدهی بانکی داشتند و نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند در نتیجه بانک ها از ارائه تسهیلات به این واحدها خودداری کردند که نتیجه آن توقف یا کاهش تولید بود.

2

تاریخ انتشار : ۳ آذر ماه ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۸
شناسه مطلب : 8742
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی