- تعمیرات اساسی کمپرسورهای هوای فشرده در کارخانه اکسیژن فولاد خراسان با اتکا به توان داخلی
- پیام تبریک انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران خطاب به دکتر سعدمحمدی + متن و تصویر پیام
- انتصاب دکتر سعدمحمدی بهعنوان معاون معدنی وزارت صمت، کاملاً بجا و شایسته بود/ سعدمحمدی از چهرههای شاخص صنعت فولاد و صنایع معدنی است
- پیشنهادات اصلاحی انجمن فولاد در خصوص طرح «توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد»/ صادرات فولاد را محدود نکنید/ محصولات نهایی همچون لوله و پروفیل بهصورت حداکثری در بورس کالا عرضه شود +متن کامل نامه
- جزئیات کامل مصرف ظاهری فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی در ۹ ماه نخست امسال/ رشد ۳۳ درصدی مصرف ظاهری میلگرد همزمان با رکود و شیوع کرونا
- رکوردشکنی چادرملو در تولید کنسانتره
- کاهش ۱۷ درصدی صادرات فولاد کشور در ۹ ماهه نخست امسال/ محدودیتهای صادرات فولاد و درآمدهای ارزی از دست رفته/ جزئیات کامل صادرات فولاد میانی، محصولات فولادی و آهن اسفنجی
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / کاهش حدوداً ۱۰ درصدی قیمت ورق گرم + جدول
- رشد ۲۲۹ درصدی خالص فولاژ + جدول
- داریوش اسماعیلی از معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت استعفا کرد

به گزارش چیلان به نقل از ایلنا، علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در صحن علنی مجلس ضمن بیان اینکه اجرای خصوصیسازی مصیبت صندوق بازنشستگی فولاد بود و با واگذاری فولادی ها به بخش خصوصی اولین بحران وزارت صمت شکل گرفت گفت: صندوق بازنشستگی فولاد بهدلیل قرار گرفتن زیرمجموعه وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت صرفاً کارپردازی میکرد و این درحالی است که صنایع فولاد و معادن کشورمان در آن دوره درآمد خوبی داشتند و دوره طلاییشان را به سر میبردند بنابر این تا سال ۹۰ هر وقت با کمبود اعتبار مواجه میشدند از شرکتهای فولاد این اعتبار را دریافت و به کارگران پرداخت میکردند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: از سال ۹۱ به بعد برای رفع مشکلات تلاش شد که این صندوق زیرمجموعه وزارت کار قرار بگیرد اما مسئولان وقت زیر بار نرفتند. این روند تا پذیرش مسئولیت بنده در این وزارتخانه ادامه یافت که متاسفانه کارگران این صندوق در این زمان با ۵ ماه حقوق عقبافتاده مواجه بودند.
وی تصریح کرد: عموماً در روند کاری صندوقها باید ۳۵ نفر کار کنند و یک نفر بازنشسته وجود داشته باشد که این امر در شرایط بحرانی تبدیل به ۷ نفر میشود؛ در حالی که در این صندوق ۱۰ نفر بازنشسته وجود داشت و یک نفر کار میکرد.
ربیعی همچنین با اشاره به اینکه در آن زمان منابع ورودی صندوق قطع شده بود و این صندوق زیانده تلقی میشد، اعلام کرد: تلاش شد تا مشکلات عقبافتادگی پرداخت حقوق کارگران رفع شود و خوشبختانه هم اکنون هیچ کارگری حقوق معوقهای ندارد. بنابر این در شرایط نسبتاً پایداری به سر میبریم.
او یادآور شد: درباره کسورات این صندوق باید به این نکته اشاره کنم که این کسورات به صندوق واریز نمیشد بلکه صرف هزینه شرکتها میشد. من مسئول پاسخگوی دوران فعالیت خودم هستم و باید به این نکته بپردازم در زمانی که فعالیت خود را آغاز کردم، تلاش کردم تا عملکرد این صندوق رضایت بخش باشد اما حال بر این باورم که نیاز است اقدامات بیشتری انجام گیرد.
عضو کابینه دولت یازدهم خاطرنشان کرد: صندوق فولاد در ۳ دوره سرمایهگذاریهایی داشت که هر سه زیانبار بودند و همه این موارد مشکلاتی را برای صندوق ایجاد کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: واقعیت آن است که اکنون مطالبات پرداخت شده و آنچه که بهعنوان بدهی باقیمانده از سالهای قبل است که باید ابتدا این صندوق کمی جان بگیرد تا مطالبات سالهای قبل احیا شود.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران