
دکتر حامد سلطانی نژاد، مدیرعامل بورس کالای ایران در گفت و گو با چیلان ضمن تاکید این نکته که هیئت مدیره بورس کالا در فرایند کشف قیمت دخالتی ندارند گفت: مطرح کردن اینکه فشارهای برخی افراد بر روی تصمیمات بورس کالا تاثیر دارد تنها شایعاتی است که بیان می شود.
وی افزود: چنین موضوعاتی به هیچ وجه صحت ندارد. بورس کالا تحت نظارت سازمان بورس فعالیت می کند و تمامی مقررات بورس کالا توسط سازمان بورس و شورای عالی بورس تصویب می شود.
سلطانی نژاد خاطرنشان کرد: نظارت مؤثری از سوی این دو نهاد بر فرایندهای بورس کالا وجود دارد و دغدغه ای بابت اینکه هیئت مدیره بخواهد بر فرایند کشف قیمت دخالت داشته باشد یا در تصمیمات مؤثر بر بازار ورود کند وجود ندارد.
مدیرعامل بورس کالای ایران در پایان اظهار کرد: هیئت مدیره ما فراتر از موضوع بنگاه و مؤسسه خودشان به بورس کالا نگاه می کنند و من به جرئت می توانم بگویم کلیه تصمیمات اتخاذشده بدون لحاظ منافع بنگاه یا صنایع خاصی اتخاذ شده است.
- معامله ۳۵۰ تُن ورق سرد امیرکبیرکاشان در بورس کالا
- صدور مجوز انتشار اوراق سلف ارزی در بازار سرمایه/ امکان تامین مالی شرکت های صادرات محور از بورس کالا فراهم شد/ تسویه در سررسید با طلا
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- “ترنج” بر محصولات لبنی کاله اوراق سلف موازی منتشر کرد
- عرضه منظم آهن اسفنجی فولاد غدیر نی ریز به ثبات بازار کمک کرده است
- منتظر بازگشت امضاهای طلایی باشیم؟
- نشست تخصصی بررسی موانع پیش روی عرضه آهن اسفنجی در بورس
- خاندوزی: جمع بندی ستاد اقتصادی دولت عدم خروج سیمان و فولا از بورس کالا و استفاده از ظرفیت بورس کالا برای اصلاحات مدنظر راه و شهرسازی است
- بورس کالا یکی از نهادهای رسمی بازار مالی است

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران